photo bitchplease1.png

because I'm happy

Because I'm happy sies det i Pharell Williams nye sang. Ååå den er så koselig å høre på. Man blir automatisk så glad og full av energi. Dette er en must sang hver morgen i dusjen. Yes jeg MÅ høre på musikk.
Nok om det.

Idag ble det et sent blogginlegg. Jeg og min søster måtte "tidlig" til byen for å stille opp på et intervju vi fikk forespørsel om i forige uke. Dette er for avisen Dagsavisen Fremtiden, Drammen. Vi satt i nesten 2 timer og snakket og det ble gitt ut mye informasjon og mye av oss (meg og søstern). Nå sitter vi å håper på at saken vil gå videre og komme på trykk i denne avisen og kanskje flere. Grunnet innholdet så ønsker jeg ikke å dele hva saken handler om så lenge det ikke er på trykk. 

Siden OL er ferdig (WÆ) så må man alltid tilbake til hverdagen. Det vil nok bli mindre soffa sitting, og mere mot treningsstudio igjen. Herlig herlig. 
Jeg må også meddele at konserten igår var veldig bra, men konserten di hadde i fjor var mye bedre. Man kunne høre på stemmen at han begynte å bli sliten og  det føltes som om han forta seg mellom sangene og ikke orker å gjennomføre di ordentlig. Men jeg hadde det gøy uannsett jeg. Min bestevenninne Gabriella ble med som 3 person og vi hadde det super gøy. På et tidspunkt bestemte vi oss for at hun skulle hoppe på ryggen min, og med en person på ryggen samt at man hopper opp og ned i 3 minutter ender med 2 ting. Støle armer og en litt smålig ødelagt ankel. Idag har jeg hinket rundt og håper på at den skal bli like god som "ny" igjen fort fort. Bilder ble tatt fra konserten, men det vil nok ta tid før disse kommer ut. Det ble MANGE bilder, å da vil det si at det tar tid å gå imellom for å velge di beste.
Å jeg som hadde vært flink å sletta masse bilder fra telefonen, for så å fylle det opp igjen. Bra det lille mongo. 
  


 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits