photo bitchplease1.png

My kittycat

Min nydelige kattepus som jeg elsker over alt. Hun er så søt, sær og bare helt på tryne. Hun er en av di særeste kattene jeg veit om. Hun mjauer så å si ingenting. Hun skal helst hoppe opp i et skap i gangen, eller sitte oppe på skapet på badet. Hun elsker deg inni poser, pappesker og skoesker. Hun er kosete når hun selv vil ha kos, og plutselig hopper bort når hun vil. Hun har dager der hun vil bare ha kos, og hun har dager der man ikke ser henne. Hun elsker sokkeskuffen.
This is my cat. Suhi som hun heter. Eller kebab, fisk, mat, pølse og sushiboy (som er min personlig favoritt. Selvom hun er en jente)

She is so cute. 

Idag er det tid for jobb på Drammens fineste og beste restaurant, nemlig Stallen. Byens beste biff, og byens tøffeste servitører. Skal bli godt å endelig få noen jobb dager igjen i ukedagene og ikke bare helger, så jeg skal jobbe med en smil om ansiktet hele fuckings tiden. Livet er bra, hvis man ser bort ifra ankelen min som jeg har klart å tråkke over, forstuet, så blir litt hinking idag, men jeg biter tenna sammen, og planlegger å få en super bra dag på jobb.
  

Emilie-Therese ♡
Nydelig :)
27.02.2014, 08:12
URL: http://emiliener.blogg.no

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits