photo bitchplease1.png

peace and quiet

Lørdag is fun-day?

Det er fortsatt helg, og det merker jeg. Sitte lenge oppe, sove lenge, og bare slappe av i senga med filmer og serier før det bærer til jobb ikveld også.
Dagen igår kom veldig overraskende på meg. Vi hadde en fullbooka restaurant, men jeg kan si med hånda på hjerte at alle di 3 årene jeg har jobbet der så har jeg aldri sett en så stille fredag. Vi var 3 servitører som nersten gikk litt på veggen. Jeg gjore alt jeg kunne for å få tiden til å gå å ha noe å gjøre til enhver tid, så jeg tok meg selv i å gi alle de andre pause mens jeg styrte på i hele restauranten aleine. Tiden gikk og jeg hadde noe å gjøre hele tiden. Stengetid kom forterende enn jeg ante, og vi stengte med engang vi kunne. Jeg hadde store planer om å dra rett hjem, men det ble fort forandret når kollegaer fra jobben skulle ta noen pils. Jeg tok en voksen avgjørelse å drakk alkoholfritt hele kvelden. Vi snakket og klokken ble fort 01.15, da kjente jeg måtte kaste inn håndkle.

Denne frøkna skal holde seg edru til en fridag som kommer om en uke. Men i mitt hodet sitter lille jobb-meg å tenker å skippe det og jobbe istede. Vi får nå se hva jeg ender opp med å gjøre. Har en knapp på jobbing, men vi får nå se. Den tid, den sorg or something.


  

iiinaphoto
Er vell deilig og ha det litt rolig av og til vell.. :)
01.03.2014, 15:56
URL: http://iiinaphoto.blogg.no
MarteHBa
Nydelig du er! Håper du får en super helg videre :D
01.03.2014, 17:34
URL: http://MarteHBa.blogg.no

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits