photo bitchplease1.png

batgirl

Tuesday is batday, and I'm batgirl waiting for my batman.

For dere som ikke vet så forguder jeg batman. Han er best. Ingen over og ingen under. Just ask batdad.
Men som jeg har skrevet så har det vært litt "hektisk" uke med masse jobbing, noe jeg elsket. Uken fløy forbi meg og plutselig så var det ny uke. Jeg hadde fri helt fram til torsdag, helt til min sjef spurte om jeg ville jobbe idag, å selvfølgelig så vil jeg det. Jeg kjenner at beina mine ikke er helt vant med mye gåing og ståing om dagen, så di skriker av smerte, men her er det bare å bite tennene sammen. 

For å fortelle så var jeg på John Newman konsert igår på Rockefeller med min søster og min mor. Konserten var utrolig bra, og kan ikke klage på noen ting. Stemmen han var fantastisk og fikk brukt hele (den lille) scenen. Han spilte hvis ikke alle, så di fleste sangene på albumet med alle slagerne. Det jeg syntes var fantastisk var å høre at publikum kunne så å si alle sangene han spilte. Jeg kan ikke si det samme om meg, men noen av sangene er stuck i hodet ja. Mange hits, og jeg vet at neste gang denne karen kommer tilbake til Norge så er det ikke Rockefeller han kommer til å spille fra.

Jeg har forresten sittet å tenkt på om jeg skal ha en stor konkurranse på bloggen min. Den må tenkes litt mere på, men det blir nok den enkleste konkurransen ever med en flott premie. På planlegges ut litt først. Men imens så kan dere stikke innom facebook siden min å like den. 
  


 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits