photo bitchplease1.png

Get up!

Hver morgen. Uannsett hvor tidlig eller hvor sent jeg står opp så må kaffe (eller te) drikkes. Helst kaffe som det første som slukes ned, og til frokost tar jeg gjerne en kopp te. Jeg elsker følelsen av å drikke noe varmt på morgenkvisten. Brenne seg litt på fingra av en varm kopp og kjenne at tunga svir som et bevis på at man er litt for ivrig etter den første slurken.
Som en varm-drikke-avhengig-person så har det blitt en god del kopper innkjøp mellom årene. Noen har klær, smykker, solbriller, JEG derimot klarer ikke å holde meg unna år jeg ser en kul kopp. Eller noe med ugle på.
Jeg har alt ifra små te kopper, til store mugger hvor man faktisk får plass til 0.5 l brennende kjærlighet. Crazy right?
Jeg syntes det er vanvittig tøft å titte inn i et skap som har forskjellige kopper. Viser at en ikke er en "kjedelig" type. Når jeg har besøk å serverer kaffe så får alle forskjellige kopper, og jeg syntes det er morsomt. Spesielt av å se ansiktet dems når di skal titte på koppen og lurer på hva det er bilde av, eller hvor jeg har kjøpt den. 

Litt avhengig av kopper kan man si. 

Men idag så er det skrisprinten i Drammen by. Jeg har fri idag, og bestemt meg for å bruke denne dagen til å slappe av, å ta meg en titt i byen å møte venner for å ta en pils eller tre. Tro meg, det begynner å bli lenge siden det nå. Så som sagt så er det skisprint så folk vil jo selvfølgelig gå på ski. Jeg liker å si og tro at jeg følger med nr det skjer, en egentlig så har jeg ikke peiling. Blir litt for opptatt av alt mulig annet kan man lett si. Men uannsett ski eller ikke så kommer dette til å bli en super koselig dag, det er jeg sikker på.

Noen andre her som skal på skisprinten i Drammen idag? 
  

Emilie-Therese ♡
Bor dessverre alt for langt unna Drammen..
05.03.2014, 11:38
URL: http://emiliener.blogg.no
Renate
Nei, det har jeg ikke. Ha en fin dag :)
05.03.2014, 13:33
URL: http://smilespreads.blogg.no/
Jannicke
Nei, skal ikke det :) ha en fin dag!
05.03.2014, 13:45
URL: http://jt0byy.blogg.no

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits