photo bitchplease1.png

Sunny Sunday

Vinteren er over, og våren er her. Solen kommer fram, og man kan kaste bort stilongsen og ullsokkene. Genserne og jakkene blir tynnere, men skjerfene holder vi inntil litt lengere. Vinterskoene kan ta en hvilepause og snart kommer converse skoene i bruk igjen. Solbrillene flytter inn i bilen og kjøre-bil-med-solbriller-selfie vil gå viral på facebook med den samme overskiften.
Men jeg skal absolutt ikke klage. Snart kan man sitte ute med en pils og sleike sola hvor spørsmålet om "skal jeg kjøpe en is" går igjennom hodet. Men man tar ikke sjangsen på det helt ennå. Tror jeg.

Jeg syntes det er deilig at solen stikker fram. Man blir automatisk litt mere våken om dagen, og smiler mer. Deilig å kunne se solen titte igjennom vinduet på morgenkvisten med en kaffe kopp i handa. Det har vært en fin og morsom helg jeg skal snart legge bak meg. Men først så står årets konsert for tur. Nemlig, Backstreet boys. Hvor bra blir ikke det? Vi snakker om gutta boyz fra O store 90 tallet, så dette er dømt til å gå bra. Jeg, min søster Christine, og min mor skal ta turen innomer og stå for boyband dansetrinn og la tårene trille når karene kommer på scenen. Iiiiiiiik.Imens så skal jeg sitte inne å nyte sola. Ja nemlig inne. Det er fortsatt for kaldt for meg å sitte ute, men den ser fin ut igjennom verandan døra.  
  


 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits