photo bitchplease1.png

cocoa wednesday

Man skal ta vare på en når man er syk. Så mitt svar på det er kakao, marshmellows og påskeegg. 2 Egg forsvant igår, og jeg skal på hunt etter di 2 siste idag. Det skal sier at dette er første gangen jeg har kjøpt en slik pakke og den skal nytes til det maksimale. Kakao er noe jeg alltid drikker hos mormor når resten av ungane i familien er på besøk, og det er alltid kos. Varm flytende sjokolade. 
Det ble lite med søvn på meg inatt. Hosting, tett nese og svetting gjore ting ganske så ubehagelig. Men dagene går videre og jeg skal fortsette soffa ligginga idag med flere serier og filmer. Jeg kjøpte også inn kjærlighet av bær, som så absolutt skal bli gjort om til smoothie. Jeg absolutt elsker det, og iallfall på denne tiden hvor varmen stiger og siger inn i husene, og hvor man faktisk kan begynne å la døra stå på gløtt og vinduet åpnes på natterstid. Sommern kommer med stormskritt. Folk begynner med utepils og solbriller, og jeg kjenner at så fort jeg har blitt frisk så slenger jeg meg på den samme trenden. 

Jeg sto opp nokså tidlig idag, men kjenner at uannsett å tidlig jeg står opp så er jeg ikke ferdig med å ordne meg og spise frokost før mange timer etter jeg forlot senga. Skal gi meg et klapp på skuldern å si at før frokost så har jeg allerede betalt flere regninger, OG kranglet med NRK på telefonen. Etter så "mye" jobb så fortjener jeg en mega frokost tror jeg. Gleder meg.
Ved siden av å glo på tven hele dagen så skal jeg gjøre litt jente ting idag. Å jente ting for meg er å ordne neglene mine. Jeg er av den gamle kjedelige typen som liker korte negler og ikke har ork til å gjøre mere. Idag skal jeg prøve meg ut på litt neglelakk. Har flere typer jeg skulle ha prøvd ut som jeg har fått tilsendt i posten. Så dere og jeg selv får vente litt i spenning på det. Kanskje jeg har energi nok til å ta noen bilder ute i sola idag. Det hadde vært et under tror jeg. Er rart det å mye energi man blir tappet for under sykdom.  
  


 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits