photo bitchplease1.png

Frokost tips

I akkuratt dette øyeblikk ligger jeg i senga å hører på naboen med motorsag og fugler som bråker. Tror jeg tar tilbake alt dette med sommern. Husker nå at det betyr å bli vekt tidlig av naboer som klipper gress, motorsag og ungar som skriker. Jeg liker å sove, og ønsker gjerne å gjøre det til min tid jeg selv måtte ønske. Vi får nå se. Ørepropper hjelper ikke, så hva gjør jeg da? 

Men er det bare meg som tenker på mat, eller nærmere bestemt frokost når en våkner opp? Jeg er gira. Men mest gira på å finne ut hva jeg skal mekke sammen idag.jeg kan ikke spise knekkebrød eller brødskiver. Blir så alt for kjedelig for kresne meg. Jeg elsker frokost og gjør ofte mye ut av det. Sunne pannekaker uten sukker, med litt syltetøy og masse frukt og stæsj f.eks. Har blitt en favoritt i mitt hjerte, men man ønsker jo alltid en liten forandring, gjør man ikke? Jeg ønsker å finne ut om dere har noen flotte frokost tips som en sunt, godt og spennende? 
Del tipsene med meg. Jeg elsker å prøve ut nye ting og lære. Kanskje dere vet om ting og tips som jeg ikke kan? Jeg ønsker å lære av dere alle.  


Klarte å snike til noen bilder igår på verandaen, men farin å kalt det var. frøys livshiten ut av meg. Jeg kan oppdatere dere med at presset i trynet er borte, og har gått over til en ALVORLIG forkjølelse. Så jeg VIL overleve dette. Helgen er hellig for oss alle, og jeg hadde i skjul lagt planer i hodet mitt, men jeg var snill og tok over valg helga til en kollega så han kunne få litt fri. Jeg håper jeg kan si win win situasjon ved enden av helga. Bare jeg blir bedre til i morgen og ikke værre iløpet av helga. Da kreperer jeg tror jeg. 
Men dage gjøremål idag er vaske klær (yey), se på noen serier, nyse meg ihjel, og fikse utseendet på bloggen min. Jeg blir fort lei en ting så kanskje det blir endel forandringer, men vet. Stay tuned. 
  

Kristi Pedersen
Til frokost elsker jeg havrepannakaker, gøye salater eller havregrøt med MASSE gøy frukt på toppen :D
13.03.2014, 09:08
URL: http://www.kristipedersen.blogg.no
Cherry
Kristi Pedersen: Takk for tipsene Kristi :)
13.03.2014, 09:20
URL: http://cherry.blogg.no/
Kristi Pedersen
Bare hyggelig :))
13.03.2014, 09:24
URL: http://www.kristipedersen.blogg.no

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits