photo bitchplease1.png

I'm still alive

Dagene flyr forbi uten at man egentlig har helt peiling. Blogging er vell i hodet mitt 24/7, men fant ut nå at jeg ikke har blogget på 4 dager. Krise. Det har vært litt hektisk di siste dagene med jobbing, fotballkamp og ALT for lite søvn. 11 timer søvn på 3 døgn er ikke noe jeg vil annbefale. Jeg overlevde, men kjenner hvor sliten jeg er for tiden. 
For å oppsumere fort så har jeg jobbet, jobbet, jobbet, fotballkamp med venner bestående av øl, folk og noen tequila som kom snikende innpå. Var på en real bytte dag igår på senteret og slepte meg etter min søster som skulle innom alle butikkene hvor jeg helst ville gå rundt eller bare sitte. Klarte ikke å bestemme meg, men rastløs var jeg. Idag var det opp tidlig for å dra til tannlegen hvor jeg fikk bekreftet igjen at jeg har flotte tenner med null hull. Jeg hater å dra til tannlegen, men ikke grunnet tannlegeskrekk. Mere bruke-for-mye-penger-på-at-noen-skal-glo-på-tenna-dine-syndrom. Jeg skipper aldri tannlegen, men det er så kjedelig å bruke så mye penger på noen få minutter. Men uannsett så var alt tipp topp, så da gikk turen til Fresh fitness hvor jeg virkelig skulle kjøre meg selv for trening. Pga sykdom og skader så har det ikke kommet inn en eneste økt på 1 mnd, så idag var det på tide å forandre på det. Jeg og min søster kjører til Åssiden og jeg merker jeg gleder meg veldig til å komme igang med trening igjen. Vi kommer fram, jeg holder veska og ved en tilfeldighet så titter jeg ned i veska og stopper opp. JEG HAR GLEMT JOGGESKOA MINE skriver jeg ut på parkeringsplassen. Jeg kjente at sinne kokte over i kroppen min. Det siste jeg sa høyt før jeg gikk ut av huset var at jeg måtte ta med joggeskoa, og det var selvfølgelig det jeg glemte. Snurt måtte jeg sette meg i bilen igjen for å kjøre hjem igjen. Ufattelig kjedelig. Men istede for å sutre, så bestemte jeg meg for å bruke tiden min hjemme på å leike med innstillingene på kamera, å må si at jeg på kort tid tror jeg har blitt smartere på det området. Ved bare noen enkle forandringer så kunne jeg se forksjell på kvaliteten på bildene. Så planen idag er å teste dette ut å se om det blir slik jeg vil. 

Jeg har personlig alltid syntes det har vært morsomt å ta bilder og lære ting, men når man i utgangspunktet ikke kan så alt for mye, så kan det fort bli kjedelig, og inspirasjonen blir borte. Kanskje jeg idag kan få en ny glød og at det blir flere bilder på bloggen framover istede for gjennbruk. Selv syntes jeg det er veldig kjedelig, men jeg har selv personlig følt meg litt tvunget til det. 
Resten av dagen så skal jeg igjen prøve å forandre litt på bloggen min og designet. Jeg elsker designet, men er litt lei. Både header og rett og slett utseende. Så forhåpentligvis så blir det forandringer framover. Bloggen vil selvfølgelig være oppe å gå og fungere som vanlig.

Happy Tuesday 

 

#Trening #fitness #bilder #photo #canon #tannlege #blogg #design #header #tuesday #inspirasjon #blogging
  

danielish
Gjør som meg å samle alt du bruker når du trener i en bag og la det ALLTID ligge der :)
18.03.2014, 16:22
URL: http://danielish.blogg.no/

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits