photo bitchplease1.png

#fitness

Strong is the new sexy sår det overralt. Jeg kan si at det aldri har vært mere fokus på trening, crossfit og fitness som det har vært nå. Trenden er strong is the new sexy og proteinpulver blir utsolgt fra butikker med korte mellomrom.For å være ærlig så må jeg si at jeg ikke er noe fan av den nye trenden. Jeg har alltid tenkt på trening som en livsstil og livsviktig, ikke en trend. Det er bra folk trener, men ikke når det er for feil grunnlag spørr du meg. Som jeg f.eks. Jeg trener for å forandre på livet mitt og bli frisk. Ikke for å etterligne Kardashian og Cameron Diaz. Det finnes ikke noen slike bilder i hodet mitt. Mitt må står med stor skrift "bli frisk" ikke "bli sexy". Det tar ALL den viktige fokusen bort fra trening, og får et veldig usunt syn på det for andre, og ikke minst di yngre. Når jenter og gutter ned i 13 års alderen blogger om sunnt kostolh og styrketrening for å få sprettrumpe og six pack så merker jeg at jeg mest har lyst til å klore ut øya mine, fille riste dem og spørre hva i all verden di tenker på. Er det virkelig denne verden vi lever i nå? Når jeg var ung så var det ingen av oss som tenkte på trening eller blogge om kosthold. Vi var ute å leika, sykla i gata, bada på sommern og klatra i trær. Ikke løp vi på tredemølla eller løfta vekter. Jeg ønsker ikke at søskenbarna mine på en alder fra 5 til 15 skal snakke med meg om trening, kosthold, fettforbrenning og proteinpulver. Jeg som familie kommer til å filleriste di til di skjønner at det di babler om er tull. Man skal ha en sunt syn på trening og seg selv i en slik alder. Blir man for opptatt av slikt vil det "sunne" synet på seg selv og trening bli værre med årene og man vil aldri bli fornøyd med seg selv eller hva en presterer å gjøre. Hvis man som ung føler en vil trene eller bruke kroppen, så gå tur i skogen med venner. Har dere bikkjer ta di med, pluss drikke og mat og kanskje sette som mål "når vi kommer over denne kneipen så setter vi oss ned å griller" eller bade. Det var sånt vi gjore i min tid. 

Som blogger så leser jeg selvfølgelig andre blogger og man kan jo diskutere seg grønn om hva man burde legge ut og hva man ikke burde. Jeg personlig syntes det blir feil å legge ut bilder av seg selv type Fotballfrue-style. Med BH, hipster/truse, sminke og posing med overskrift "Mitt styrketreningsprogram" hvor ikke alle men sikkert endel har redigert inn hoftene sine, forstørret puppene og redigert hudfargen for å se fresh og fit ut. Rart folk har et forvrengt syn på seg selv og trening. Hva forventer folk når di kommer inn på treningsstudio? 50 versjoner av fotballfruen?  
Da må jeg beklage å si at det er ikke et syn man kommer til å møte på. Hva skal man gjøre for at folk skal få et normalt syn på trening igjen? Stenge alt? få enda høyere aldersgrense på treingsstudione? Jeg har ingen fasitt på det å der står jeg nok ikke alene. Jeg ønsker iallfall at flere får opp øynene for dette, begynne å se faretegna, og til bloggere der ute, tenk mere på hva dere legger ut og på hvordan dere fremstiller dere selv. Det er flere yngre jenter som ser opp til dere og ønsker å være som dere.

#fitness #crossfit #trening #blogg #kosthold #mat #styrke #styrkeprogram #bloggere #Sprettrumpe #sixpack #Livsstil #fotballfrue #strong #new #sexy #proteinpulver #protein
  

Dorthea Olsson
Veldig enig i det du sier!
19.03.2014, 10:20
URL: http://dortheao.blogg.no
Navn
bra skrevet, og jeg kunne ikke blitt mer enig! Det eneste bildet jeg har i hodet mitt er en flat mage. Jeg har ikke noen syltynne idoler som forbilde, og det synes jeg er latterlig. Man blir jo aldri som dem uansett, men en annen utgave av seg selv.
19.03.2014, 11:35
Cherry
Navn: Takk! Ja er det veldig mange har, å det syntes jeg er utrolig synd. De tenker ikke på hvordan kroppen din innvendig eller psyken sin vil bli, bare di har en flat mage, og det er så feil på SÅ mange måter.
Helt riktig. Man blir bare en annen utgave av seg selv. En farlig en.
19.03.2014, 11:44
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
Dorthea Olsson: Godt å vite at det ikke bare er meg som tenker slik!
19.03.2014, 11:44
URL: http://cherry.blogg.no/
unicornraape
jeg og er veldig enig :) jeg kan selv innrømme at jeg aldri hadde trent fullt så mye som jeg gjør nå om det ikke var for de utseende messige fordelene, men det igjen gir meg jo livsglede med at jeg føler meg bra.

Men kvalmenene at det er så mye oppstyr rundt kropp, uansett hvilken ''trend'' det er
19.03.2014, 14:31
URL: http://unicornraape.blogg.no
utveksling2014
Veldig bra skrevet, helt enig! Fine motivasjonsbilder, stå på videre :)

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig !

Ønsker deg en riktig fin kveld :)
19.03.2014, 19:15
URL: http://utveksling2014.blogg.no
Cherry
unicornraape: Så bra å høre!
Ja det er en skummel trend, å jeg håper så inderlig at folk vil få opp øynene og finne ut hva di faktisk tenker og vil ha ut av treningen og stoppe andre som har feil syn. Trening er noe man skal trives med, ikke presse seg igjennom med tårer og bilde av en flat mage.
19.03.2014, 20:33
URL: http://cherry.blogg.no/
herbastyle
Så flink du er, utrolig fin blogg! Stå på videre! :D

Spennende og se resultatene dine fremover og alt det positive du har å komme med innen trenings verden..

Jeg blogger også om trening og kosthold generelt ;)
20.03.2014, 14:46
URL: http://www.herbastyle.blogg.no
Cherry
herbastyle: Tusen takk. Utrolig hyggelig å høre.
Følg gjerne med framover for å se hvordan det utvikler seg :)
21.03.2014, 11:17
URL: http://cherry.blogg.no/
sexyoslo
Herlige trenings inspo bilder!
08.04.2014, 21:26
URL: http://sexyoslo.blogg.no

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits