photo bitchplease1.png

#breakfast

Wow kjempe respons på inlegget mitt igår. Kommentarer og mange som tikket innom bloggen min. Det gjør meg så glad og håper det vil fortsette å stige. Jeg vil nok framover skrive flere "tabu" tema innlegg for tro meg jeg har mye i hodet mitt jeg må få ut på ark/bloggen. Jeg fikk en super respons på hvor mange som var enig med meg ang trening, og jeg håper virkelig at dette er en trend som vil forsvinne.

Men over til dagens innlegg. Jeg tenkte jeg skulle fortsette smått med gårsdagens innlegg og legge ut oppskrift på min favoritt frokost, nemlig havre/proteinpannekaker.
Nå skal jeg si at jeg er slumpedronning som det kalles og kan ikke si sikkert på målemengden. Endag skal jeg komme ut med en ordentlig målt oppskrift men idag så blir det mye ca og slikt.

Først så begynt med å male havregryn. Da blir det gjort om til mel og blir enklere og jobbe med. Ta den mengden du ønsket og sleng alt i en bolle. Alle har før laget pannekaker så man har en viss aning på hvor mye av alt man skal ha opp i som melk og egg. Jeg lager en så liten røre at jeg trenger bare et egg, litt melk (liker tykk røre) og bakepulver (ca 1 ts). Jeg kjører hele røra i en mikser til alt er godt blandet. Jeg setter plata på middels varme, og litt smørr i panna. Når smørret er smeltet og plata er varm så hell litt røre i panne hvis det er lapper du ønsker. Husk at det må være middels varme hvis ikke så svir den seg. Når det bobler på oversiden så snu den forsiktig. Etter 1-2 minutter så er den ferdig, så legg den på en tallerken med bananskiver og litt syltetøy. Gjenta dette til du har så mange lapper du ønsker. Jeg elsker å bruke banan i mellom for å få høyde, smak og mere mat i frokosten. Som dere ser så bruker jeg INGENTING av sukker. Det er totalt unødvendig når man skal bruke banan og syletøy i.

Legg det pent opp og kjør på med et eple eller appelsin på siden. SUPER sunn frokost man kan spise med god samvittighet hver eneste dag. Jeg skal en dag regne ut hvor mye kalorier og fett det er i denne frokosten for morroskyld.
Her er det egentlig å bare la fantasien leke seg. Til helg så tilsett gjerne litt kakao pulver i røra så man får en fin og lett sjokolade smak. Dette er også en super røre man kan lage litt av og sette det i kjøleskapet hvis man ikke orker ålage det hver dag. Må huske på at røren tykner så tilsett gjerne litt melk og rør rundt.

Etter å gå spist en god frokost så sitter jeg her å mekker en god treningsliste med sanger fra 90 tallet og til nå. Jeg er ikke ute etter det siste, men kule sanger med tempo og som er morsome å høre å. Det beste man kan gjøre på trening er å smile. 

Hva er deres favoritt frokost?

 

#fitness #mat #food #healthy #sunt #sunn #frukt #banan #pannekaker #lapper #musikk #trening #fit 
  

utveksling2014
Det ser veldig godt ut ! :D

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig ! Jeg har bare 11 dager igjen på meg..

Ønsker deg en fin dag :)
20.03.2014, 11:52
URL: http://utveksling2014.blogg.no
Dorthea Olsson
Så kjempe godt ut! Håper du får en fin dag! Min favoritt forkost er jeg ikke helt sikker på hva er.. Er så mye godt å velge i. Så kanskje hotel frokost? For da kan jeg velge alt jeg liker :D
20.03.2014, 11:53
URL: http://dortheao.blogg.no
Benedicte Skahjem Tokvam
Ååå, elsker når folk legger ut bilder av maten sin,da blir jeg så inspirert :-D Hihi! Jeg la deg til som venn jeg, har lyst til å fortsette å følge deg <3 Håper du får en nydelig dag!
20.03.2014, 12:06
URL: http://benest.blogg.no
Kamilla Haaland
Yum!

Jeg liker godt å ha stekt egg med provancekrydder og stekt bacon :)

Også er jeg veldig glad i havrelapper med rørte bær :)
20.03.2014, 12:21
URL: http://kamillahaaland.femelle.no
Tina Angelica
Jeg og trenger en ny liste med musikk, er så lei den gamle. Har du spotify?
20.03.2014, 13:29
URL: http://unicoraape.blogg.no
Cherry
Dorthea Olsson: Tusen takk, du også! :)
Ja er så utrolig mye godt å velge mellom, og iallfall usunt så er bare å finne fram frukt og grønt :)
21.03.2014, 11:09
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
Benedicte Skahjem Tokvam: Ja er absolutt den beste måten å bli inspirert på :)
Så utrolig hyggelig å høre! :)
21.03.2014, 11:10
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
Kamilla Haaland: Havrelapper med rørt bær er noe jeg hadde gått for :)
Bacon spiser jeg veldig sjeldent, men godt innimellom. Typisk søndags frokost kanskje? :)
21.03.2014, 11:12
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
Tina Angelica: Ja man blir fort lei sine egne spillelister. Det merker jeg selv selv! :) Ja ta gjerne en titt innom. Hits er min nye trenings liste: Sharlett
21.03.2014, 11:16
URL: http://cherry.blogg.no/
Iselin Renée
Nam :)
22.03.2014, 05:33
URL: http://iselinrenee.blogg.no

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits