photo bitchplease1.png

headache

Idag blei det en real treningsøkt på meg. Jeg vurderte fram og tilbake på om det skulle bli trening eller ikke idag, og når jeg bestemte meg for å ikke dra, så tvingte jeg meg selv og hoppa fort som faen inn i bilen. Jeg kom meg på mølla og merket at jeg klarte ikke å slutte. Jeg varmet opp med kjapp gange, begynte å jogge og tok meg selv i å jogge i flere minutter før jeg så det hadde gått 20 minutter. Godt å komme tilbake på trening med andre ord. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ikke ta styrketrening, og hvis så ikke mye, men endte opp med å ta full sett og da ganske tungt så jeg blir nødt til å trene i morgen for å få vekk stølheten som kommer snikenes innpå, så var kanskje ikke så dumt med litt trening idag. Jeg elsket det og 2 timer løp forbi fortere enn jeg ante. Deilig følelse å kjenne at man virkelig har slitt seg ut, og fortsatt smile. 

Over til noe annet så har jeg sliti med en forferdelig hodepine i flere dager som kommer litt utpå dagen. Helgen som var ble det utrolig lite søvn og jeg har prøvd å komme inn i rytme igjen, men det virker som det ikke vil gå over og jeg føler meg trøtt, sliten og tung i hodet nesten hele dagen lang. Jeg har prøvd å legge meg litt utpå dagen, men søvnen vil ikke komme å hjelpe meg. Jeg hår håpe det blir bedre med dagene som kommer, for det er utrolig ubehagelig å gå med hodepine i flere timer om dagen. Krysser fingra for at dette vil forsvinne.

 

#headache #søvn #fitness #trening #gym #treningssenter #styrkeprogram #healthy #hodepine #søvn
  

Benedicte Skahjem Tokvam
Så flink du er! Endorfinene man får etter treningen gjør virkelig susen! Håper hodepinen forsvinner og du får en fin helg :-)
20.03.2014, 18:41
URL: http://benest.blogg.no
Kathrine Louise
Så flink!! Jeg har treningsfri i dag og nå fikk du meg til å få lyst til å reise avgårde likevel :P hehe!
20.03.2014, 18:54
URL: http://kathrine.femelle.no
Cherry
Benedicte Skahjem Tokvam: Tusen takk! :) Ja merker det på kroppen, og skal ikke klage over det :)
21.03.2014, 11:18
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
Kathrine Louise: Er en deilig følelse når man blir dratt mot trening når man har fri. Da kan man kalle seg et trenings glad menneske! Stå på! :)
21.03.2014, 11:21
URL: http://cherry.blogg.no/

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits