photo bitchplease1.png

Stølhet?

Jeg var 10000% sikker på at jeg kom til å være støl at det var no chance in hell for at jeg ville komme meg ut av senga uten hjelp idag, men hva skjer? jeg er helt fin. Litt støl i rompa og på siden av overkroppen, men ellers så er jeg tipp topp. Hvordan er dette mulig? Je har ikke trent styrke på over en måned. Kanskje jeg var heldig, eller mulig jeg har funnet ut at det å varmeopp i 20 med fort gang og jogging er bedre enn 5 minutter med trasking? Heldig der altså. Blir den samme oppskriften idag også for å si det lett. Igår ble det 2 timer trening, og skal nok bli det samme idag. I helgen skal jeg kose meg med litt pils og Lissie konsert i Drammen som jeg gleder meg veldig til. Har alltid vært glad i musikken hennes, så ble veldig glad når jeg fant ut hun skulle til kjære Drammen by. 
Livet begynner å se litt bedre ut må jeg si. Lyset i enden av tunellen for å være litt dramatisk. Er det ikke en deilig følelse?

I spisende øyeblikk (tog dun) så sitter jeg med to knekkebrød bestående av leverpostei og syltagurk og et stort glass med smoothie eller sorbe som jeg kaller det. Liker ikke å ha den alt for rennende, så kan nesten spise det med en skje. Men den består av mager vanilje kesam, litt melk, papaya, mango, ananas og litt bringebær. Nam sier jeg. Det er helg, og her kan man kose seg med søte ting og god mat. Idag skal jeg tilbake til treningstudio for å pumpe jern og jogge. Må lære meg å jogge, så blir mye av det framover. Å når jeg sier lære meg å jogge så mener jeg teknik og utholdenhet. Jeg har i mange år ikke jogget, grunnet det var for hardt og vondt for beina mine, men nå så er det lettere. Det er grunnet noen kilo lettere, og mere muskler i beina som tar i mot "støta". Så da er det bare å lære seg å jogge framover i tiden, og hvem vet. Kanskje jeg inners inne er et jogge menneske som elsker å gjøre det? Tidn vil vise.

 

På tampen så må jeg også si at det er kjempe kos å se at jeg er den mest leste bloggern i mitt fylke. Fortsett å titt innom bloggen min folkens. Jeg blir så happy av å se statistikken og kommentarene flyr inn Jeg kan nå informere dere om at hvis dere fortsetter å tikke inn like hyppig nå så vil jeg kjøre en konkurranse på bloggen, hvor premien er en (eller flere) ganske så nice ting. 

 

#fitness #trening #gym #styrke #cardio #kondis #jogging #konkurranse #blogg #blogging #blogger #fit #frokost #smoothie #mest #leste #fylke #muskler
  

Asbjörnsdottir
Bra du klarer løping bedre nå enn før :D Litt rart at du ikke var støl da ja, men oppvarming hjelper naturligvis på!

Ha en fin fredag :D
21.03.2014, 11:38
URL: http://Asbjornsdottir.blogg.no
unicornraape
jeg føler jeg blir mindre og mindre støl selv om jeg presser meg like hardt så er nok en naturlig forklaring :)
21.03.2014, 21:48
URL: http://unicornraape.blogg.no
Cherry
Asbjörnsdottir: Tror jeg endelig har knekt koden til oppvarming før trening :)
27.03.2014, 09:54
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
unicornraape: Tror jeg har knekt koden til en god oppvarming :) Super happy for det :)
27.03.2014, 09:54
URL: http://cherry.blogg.no/

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits