photo bitchplease1.png

Further away

Rart det hvor fort tiden flyr når man blir helt oppslukt i en ting. Jeg har merket at jeg har levd i min egne lille boble den siste (?) uken. Bestått av trening, soving, spising, konsert, soving, mat, og mere trening. Jeg begynner å se resultatet av treningen, å jeg må virkelig si at det er motiverende. Jeg måtta ta meg selv i å flekse litt i speilet igår og heisann der var det en liten muskel eller to som begynte å bli markert. Dette får en bare til å stå på enda mere og trene hardere. Jeg skal også få "hjelp" eller iallfall trene sammen med en kompis som kan dette med trening, å merker jeg er litt nervøs for det. Han er ikke skummel som en person, men hvem vet. Kanskje han blir helt Hulken når han kommer innenfor treningsstudioets fire vegger? Jeg veit iallfall at jeg også gleder meg, for her er det mye å lære seg, og mye jeg kan få bruk for i framtiden.

Etter 3 dager sminkefri, sp ville jeg dålle meg opp litt idag, så jeg krøller håret og slengte på litt sminke. Rart å fresh man føler seg med angang man får litt sminke på seg. Siden det var så utrolig fint vær her idag så bestemte jeg meg for å knipse noen bilder hvor jeg leika litt med innstillingene, og jeg må ærlig si at jeg er absolutt fornøyd med lyset, innstillingene og fokuseringa på kamera. Ønsker man å bli flinkere til å ta bilder så hjelper det å leika seg litt fram og teste ut ting. Jeg er veldig fornøyd, og kommer til å fortsette med dette framover.

Jeg må si at det er deilig å se og kjenne at sommern nermer seg. Vinduet må stå oppe om natten, man får lyst på is, solbrillene følger med hvor enn du går og det beste av alt er å se sola skinne. Å jo varmere det blir ute, jo mere rastløs blir en har jeg merket. Det deilige er at man kan begynne å gå lange turer i skog og nyte en varm kopp kaffe ute i solsteika. Når sommern er her for fult så blir kaffen byttet ut med en pils eller vin, men fortsatt deilig følelse.

 

#bilder #canon #blogg #blogger #krøller #sminke #sol #sommer #pils #vin #trening #fri #fitness #kamera #photos #varme #ute #kamera #soving #konsert #mat 
  

Suzanne
Alltid herlig og se på resultate til treninga :)
25.03.2014, 15:43
URL: http://suzannesverden.blogg.no
Kristi
Du ble nydelig på håret med krøller i tuppene :D
25.03.2014, 16:00
URL: http://www.kristipedersen.blogg.no
Benedicte Skahjem Tokvam
Åh, så fin du var med krøller! Deilig å jåle seg litt i blant, hihi :-D Ha en herlig da, fine <3
25.03.2014, 17:14
URL: http://benest.blogg.no
Cherry
Suzanne: Ja absolutt. Får en til å jobbe enda bedre og hardere! :)
27.03.2014, 09:55
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
Kristi: Tusen takk Kristi :) Alltid kos å dolle seg litt :)
27.03.2014, 09:56
URL: http://cherry.blogg.no/
Cherry
Benedicte Skahjem Tokvam: Oi tusen takk :) Så hyggelig å høre :)
27.03.2014, 09:57
URL: http://cherry.blogg.no/

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits