photo bitchplease1.png

Overlevende mobbeoffer

Mobbing er et stort tema om dagen. Man kan lese det på forskjellige blogger, så sider som side 2, vg og dagbladet. Her er det både kjente og ukjente mennesker som kommer fram med sin historie. Og flere historier har kommet i ettertid. Jeg vil kalle det en domino effekt, og en positiv en. Det er så mange jenter og gutter i Norge, og hele verden som blir mobbet, UTEN at det blir gjort noe som helst med det. Dette sårer meg dypt, for jeg selv og min tvillingsøster er et overlevende mobbeoffer. I en en alder av 12 år så ville jeg ikke leve lenger, og klarte ikke å se noen andre utveier. All min energi som unge var borte, og jeg klarte ikke gjøre annet enn å ligge i senga og tenke på hvordan dette skulle ende. Jeg var i en alder av 12 år når jeg visste at livet mitt kom til å bli et hælvete rett og slett. Jeg visste jeg aldri ville føle glede, eller smile ordentlig igjen. Du vet det smilet som varmer fra hjerterota og vises om ens ansikt. Jeg ville aldri få det tilbake. 

Min hverdag besto av evig angst om å ikke ville dra på skolen, skoledag som besto av mobbing både psykisk og fysisk.
Mobberne skjønte ikke den gang hvordan dette kom til å gå. Lite gjorde egentlig jeg også i den alderen. Hvordan mitt liv ville bli i detaljer visste jeg ikke. Jeg kom ikke til å trives i min kropp, og enda gjør jeg ikke det. Jeg skulle så ønske jeg ikke var meg.

Ungdomskolen kom. Jeg hadde et nytt håp på livet. Lite visste jeg at dette var tiden som virkelig skulle sette en standard for livet mitt. 

Igjen så besto mine dager av evig angst før, under og etter skoletid. Vi kunne som 14 åringer ikke gå til og fra skolen. Vi ble i nesten 2 år kjørt fram og tilbake til skolen hver eneste dag som å ikke bli sett på skoleveien av andre. Det var ingen sjangs for oss å gå inn hovedinngangen, så vi fikk avklart med lærerne at vi kunne bruke lærerinngangen. Istede for at lærerne tok grep, så valgte de den enkle veien. Vi kom tidligere på skolen for at lærerne kunne låse opp klasserommet så vi kunne sitte der til timen begynte så ingen andre kunne få tak i oss. De første mnd gikk vi fritt på skolen i friminuttene. Enn så lenge. Vi har opplevd å blitt dyttet i gangen, sparket, kastet mat og drikke på. Vi har blitt spyttet på og trakassert. Vi orker ikke mer. Istede for at lærerne tok grep, så valgte de den enkle veien. Det ble bestemt at vi ble låst inne på klasserommet i hvert friminutt. Ikke nok med at vi følte oss innesperret og låst hjemme, men vi skulle også føle det på skolen. Dagene og ukene gikk og uansett å mye vi ble låst inn på rom så ble det ikke bedre. Vi opplevde at elever sparket på døren og ropte mellom den. De kom til vinduene og truet oss med å åpne de opp. Der sto de. Lo av oss. Vi gråt. Å det var noe som skjedde ofte. Det sekundet vi kom hjem fra skolen så var det standard at vi satte oss ned i soffan i flere timer å fortalte hva som hadde skjedd. Lærerne gjorde ingenting for å hjelpe oss. Vi satt hjemme og gråt til dehydrering. Det ville aldri stoppe. Ikke mobbingen, ikke følelsen og ikke gråtingen. For hver dag som gikk, jo verre ble det.

En dag glemte lærerne å låse døren. Vi satt for oss selv og spiste brødskive med svett gulost og salami. Vi så at klinka begynte å røre på seg, før døra ble dratt opp av noen elever. Noen fra klassen våres, og noen eldre. De kom inn, lukket døra, og låste den. Nå var det på tide at de skulle få litt av moroa. Jeg og søster'n hadde pult på hver vår side av klasserommet. De gikk først bort til Christine hvor de dro henne opp fra stolen og dyttet og slo henne. De sparket henne i beinet før jeg brøyt inn og dro en av de vekk. De fikk øyet på meg, og jeg kan ennå huske blikket dems. jeg prøvde å komme meg vekk, men dedyttet i ryggen min så jeg datt over noen pulter. Jeg prøvde å reise meg men de fortsatte å dytte meg, kaste stoler på meg, slo meg på kroppen og i ansiktet. Tilslutt klarte jeg ikke mer å falt på gulvet. Jeg håpet de skulle gå, men de fortsatte. Det var 3 personer som sparket meg mens den siste sto ved døra. De sparket meg i beina, magen, ryggen, hodet og ansiktet. Christine hadde kommet seg unna og ropt etter hjelp. Det tok tid. Lang tid før noen tok grep. En lærer kom endelig til meg. Han dro de andre vekk mens de løp. Løp mellom gangen og ut. Han reiste meg opp og førte meg til et grupperom over gangen og låste meg inne. Det var første gangen jeg virkelig kjente hvor kraftig angsten min var. Jeg fikk panikk, angst og kjente jeg ikke klarte å puste. Jeg ville åpne opp vinduet men klarte det ikke. Jeg skalv og hadde ikke krefter nok. Jeg raserte rommet. Jeg kastet stoler, pulter og bøker rundt i rommet. Jeg ville ut. Jeg trengte luft. Jeg hørte læreren sto med nøklene sine for å låse opp, og jeg sto klar med en stol for å kaste på han. Han kom inn og jeg kastet av all min kraft. Før stolen rakk å treffe han eller gulvet så hadde jeg falt om. Jeg lå nesten livløs på gulvet og kjente at tårene trillet og en annen merkelig følelse. Når jeg lå der å tittet med livløse øyne i taket så kunne jeg nesten kjenne at resten av meg ble borte. Istede for at lærerne tok grep, så valgte de den enkle veien. 

Ingenting av det som skjedde med oss den dagen eller andre dagen har blitt rapportert til mamma. Hver dag så var det jeg og Christine som måtte gjenoppleve alt sammen med å fortelle henne. I detaljer. Vi fikk aldri en telefon hjem. Istede for å gjøre noe, så fortalte de oss av vi jugde. Men ikke bare meg og Christine. De kom inn midt i en skole time og fortalte foran hele klassen at vi hadde gått til en rådgiver eller en lærer å fortalt at vi ble mobbet men at det bare var en løgn. Jeg har ved flere anledninger blitt latterliggjort av rådgiveren på Ungdomskolen. Jeg kom med flere problemer og fortalte jeg ble mobbet. Jeg fikk som svar tilbake at det ikke var mobbing. Det var bare jeg som likte han, men dette var han sin måte å fortelle at han ikke likte meg. 
Er ikke rådgivere til for å hjelpe elever? Jeg følte jeg aldri fikk hjelp på noen av skolene. Vi følte oss hjelpeløse og det samme gjorde mamma. Hun ringte til lærere, hadde møter, ringte til rektor men ingenting ble gjort. Ved flere anledninger fikk hun telefoner fra elever fra våres klasse og foreldre som fortalte henne hva de selv hadde hørt eller sett. 17 Mai engang så var det moren til ei i klassen som tok mamma til siden og fortalte om alt det grusomme hun hadde hørt fra datteren sin. Det var en fin følelse å vite at det faktisk var noen som sto med oss, men det var ikke nok. Skolesystemet "vant". For meg så har de tatt livet mitt. Et liv jeg aldri vil få tilbake.
Dette er noe som vil være med meg livet ut. Jeg gikk til en psykolog i flere år som har hjulpet meg på vei, men jeg har en lang vei igjen. 
Istede for at lærerne tok grep, så valgte de den enkle veien. Den enkle og korte veien for dem, men en krunglete, tung og lang vei for meg. Hadde di bare giddet å gjort noe, brukt LITT mer energi og kanskje brydd seg om elevene sine så hadde ikke jeg vært her jeg er nå idag. Jeg hadde kanskje vært en glad jente som elsket livet og gledet seg til hver morgen. Kanskje jeg kunne ha vært henne.

Mitt navn er Charlotte Isachsen. Jeg er 23 år og jeg er et overlevende mobbeoffer.

Dette er virkelig noe av det vanskeligste jeg noen gang har gjort. Jeg kan telle på ei hånd å hvor mange ganger jeg har snakket om dette de siste 10 årene. Kvalmen og hodepinen har sittet i kroppen min hele dagen og vil ikke gi seg med det første. Grunne til at dette er noe jeg velger å åpne meg om er grunnet et intervju jeg og min søster takket ja til for over en måned side. Vi ble kontaktet av en journalist fra avisen Dagsavisen Fremtiden hvor hun ønsket å skrive om mobbing og ville videre fortelle våres historie. Møtet kom og vi satt i 2 timer å snakket. Det var vanskelig og tungt men vi kom oss imellom. Jeg har i ettertid sittet lenge å tenkt på om det var dette jeg ville. Ønsket jeg at alle kunne lese om mitt liv, min sykdom og min fremtid? Jeg var usikker, og var det lenge fram til dagen idag kom, og saken kom ut i avisen. Jeg gruet meg. Ikke lange tiden etter begynte mine venner på facebook å dele saken videre og skreiv støttende ord til oss. Respekt Charlotte og Christine. Det stikker, samtidig som det varer veldig. Det begynte å tikke inn meldinger på facebook og telefonen min. Følelsen av anger og denne tunge og "ekle" følelsen jeg har gått med i alle år begynte å lette. Så mange pene og gode ord som tikket inn fra forskjellige kanter hvor alle støttet oss. Det var en helt fantastisk følelse. Det får meg til å tenke at dette er ikke noe å være flau over. 

Som jeg nevnte så er saken om mobbing noe jeg virkelig brenner for. Jeg ønsker ingen å oppleve det vi gjorde. Absolutt ingen. Når jeg leser andre sine historier så kjenner jeg at hjerte mitt knuser og jeg skulle så ønske jeg kunne gjøre alt godt igjen, men den evnen har jeg ikke. Jeg ønsker virkelig at dette er en dominoeffekt som il fortsette å jeg kan si for første gang på lenge at jeg er stolt av å kunne være med i den gruppen. Gruppen hvor alle mobbehistoriene får et ansikt. Hvor flere kommer fram. Jo flere vi står sammen, jo sterke er vi. 

Som alle mobbeofre så er det alltid flere enn en historie å dele. Men for å gjøre dette kanskje litt lettere for meg så valgte jeg å dele bare en liten del av mitt liv og min historie.  

HER
 kan dere lese saken på Internett. Vi hadde satt stor pris på om dere ville dele saken på facebook. Vi ønsker å sette denne saken i et større lys, og da trenger vi deres hjelp.

Sannheten kan ikke redigeres. Det eneste vi må er å leve.Further away

Rart det hvor fort tiden flyr når man blir helt oppslukt i en ting. Jeg har merket at jeg har levd i min egne lille boble den siste (?) uken. Bestått av trening, soving, spising, konsert, soving, mat, og mere trening. Jeg begynner å se resultatet av treningen, å jeg må virkelig si at det er motiverende. Jeg måtta ta meg selv i å flekse litt i speilet igår og heisann der var det en liten muskel eller to som begynte å bli markert. Dette får en bare til å stå på enda mere og trene hardere. Jeg skal også få "hjelp" eller iallfall trene sammen med en kompis som kan dette med trening, å merker jeg er litt nervøs for det. Han er ikke skummel som en person, men hvem vet. Kanskje han blir helt Hulken når han kommer innenfor treningsstudioets fire vegger? Jeg veit iallfall at jeg også gleder meg, for her er det mye å lære seg, og mye jeg kan få bruk for i framtiden.

Etter 3 dager sminkefri, sp ville jeg dålle meg opp litt idag, så jeg krøller håret og slengte på litt sminke. Rart å fresh man føler seg med angang man får litt sminke på seg. Siden det var så utrolig fint vær her idag så bestemte jeg meg for å knipse noen bilder hvor jeg leika litt med innstillingene, og jeg må ærlig si at jeg er absolutt fornøyd med lyset, innstillingene og fokuseringa på kamera. Ønsker man å bli flinkere til å ta bilder så hjelper det å leika seg litt fram og teste ut ting. Jeg er veldig fornøyd, og kommer til å fortsette med dette framover.

Jeg må si at det er deilig å se og kjenne at sommern nermer seg. Vinduet må stå oppe om natten, man får lyst på is, solbrillene følger med hvor enn du går og det beste av alt er å se sola skinne. Å jo varmere det blir ute, jo mere rastløs blir en har jeg merket. Det deilige er at man kan begynne å gå lange turer i skog og nyte en varm kopp kaffe ute i solsteika. Når sommern er her for fult så blir kaffen byttet ut med en pils eller vin, men fortsatt deilig følelse.

 

#bilder #canon #blogg #blogger #krøller #sminke #sol #sommer #pils #vin #trening #fri #fitness #kamera #photos #varme #ute #kamera #soving #konsert #mat Stølhet?

Jeg var 10000% sikker på at jeg kom til å være støl at det var no chance in hell for at jeg ville komme meg ut av senga uten hjelp idag, men hva skjer? jeg er helt fin. Litt støl i rompa og på siden av overkroppen, men ellers så er jeg tipp topp. Hvordan er dette mulig? Je har ikke trent styrke på over en måned. Kanskje jeg var heldig, eller mulig jeg har funnet ut at det å varmeopp i 20 med fort gang og jogging er bedre enn 5 minutter med trasking? Heldig der altså. Blir den samme oppskriften idag også for å si det lett. Igår ble det 2 timer trening, og skal nok bli det samme idag. I helgen skal jeg kose meg med litt pils og Lissie konsert i Drammen som jeg gleder meg veldig til. Har alltid vært glad i musikken hennes, så ble veldig glad når jeg fant ut hun skulle til kjære Drammen by. 
Livet begynner å se litt bedre ut må jeg si. Lyset i enden av tunellen for å være litt dramatisk. Er det ikke en deilig følelse?

I spisende øyeblikk (tog dun) så sitter jeg med to knekkebrød bestående av leverpostei og syltagurk og et stort glass med smoothie eller sorbe som jeg kaller det. Liker ikke å ha den alt for rennende, så kan nesten spise det med en skje. Men den består av mager vanilje kesam, litt melk, papaya, mango, ananas og litt bringebær. Nam sier jeg. Det er helg, og her kan man kose seg med søte ting og god mat. Idag skal jeg tilbake til treningstudio for å pumpe jern og jogge. Må lære meg å jogge, så blir mye av det framover. Å når jeg sier lære meg å jogge så mener jeg teknik og utholdenhet. Jeg har i mange år ikke jogget, grunnet det var for hardt og vondt for beina mine, men nå så er det lettere. Det er grunnet noen kilo lettere, og mere muskler i beina som tar i mot "støta". Så da er det bare å lære seg å jogge framover i tiden, og hvem vet. Kanskje jeg inners inne er et jogge menneske som elsker å gjøre det? Tidn vil vise.

 

På tampen så må jeg også si at det er kjempe kos å se at jeg er den mest leste bloggern i mitt fylke. Fortsett å titt innom bloggen min folkens. Jeg blir så happy av å se statistikken og kommentarene flyr inn Jeg kan nå informere dere om at hvis dere fortsetter å tikke inn like hyppig nå så vil jeg kjøre en konkurranse på bloggen, hvor premien er en (eller flere) ganske så nice ting. 

 

#fitness #trening #gym #styrke #cardio #kondis #jogging #konkurranse #blogg #blogging #blogger #fit #frokost #smoothie #mest #leste #fylke #musklerheadache

Idag blei det en real treningsøkt på meg. Jeg vurderte fram og tilbake på om det skulle bli trening eller ikke idag, og når jeg bestemte meg for å ikke dra, så tvingte jeg meg selv og hoppa fort som faen inn i bilen. Jeg kom meg på mølla og merket at jeg klarte ikke å slutte. Jeg varmet opp med kjapp gange, begynte å jogge og tok meg selv i å jogge i flere minutter før jeg så det hadde gått 20 minutter. Godt å komme tilbake på trening med andre ord. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å ikke ta styrketrening, og hvis så ikke mye, men endte opp med å ta full sett og da ganske tungt så jeg blir nødt til å trene i morgen for å få vekk stølheten som kommer snikenes innpå, så var kanskje ikke så dumt med litt trening idag. Jeg elsket det og 2 timer løp forbi fortere enn jeg ante. Deilig følelse å kjenne at man virkelig har slitt seg ut, og fortsatt smile. 

Over til noe annet så har jeg sliti med en forferdelig hodepine i flere dager som kommer litt utpå dagen. Helgen som var ble det utrolig lite søvn og jeg har prøvd å komme inn i rytme igjen, men det virker som det ikke vil gå over og jeg føler meg trøtt, sliten og tung i hodet nesten hele dagen lang. Jeg har prøvd å legge meg litt utpå dagen, men søvnen vil ikke komme å hjelpe meg. Jeg hår håpe det blir bedre med dagene som kommer, for det er utrolig ubehagelig å gå med hodepine i flere timer om dagen. Krysser fingra for at dette vil forsvinne.

 

#headache #søvn #fitness #trening #gym #treningssenter #styrkeprogram #healthy #hodepine #søvn#fitness

Strong is the new sexy sår det overralt. Jeg kan si at det aldri har vært mere fokus på trening, crossfit og fitness som det har vært nå. Trenden er strong is the new sexy og proteinpulver blir utsolgt fra butikker med korte mellomrom.For å være ærlig så må jeg si at jeg ikke er noe fan av den nye trenden. Jeg har alltid tenkt på trening som en livsstil og livsviktig, ikke en trend. Det er bra folk trener, men ikke når det er for feil grunnlag spørr du meg. Som jeg f.eks. Jeg trener for å forandre på livet mitt og bli frisk. Ikke for å etterligne Kardashian og Cameron Diaz. Det finnes ikke noen slike bilder i hodet mitt. Mitt må står med stor skrift "bli frisk" ikke "bli sexy". Det tar ALL den viktige fokusen bort fra trening, og får et veldig usunt syn på det for andre, og ikke minst di yngre. Når jenter og gutter ned i 13 års alderen blogger om sunnt kostolh og styrketrening for å få sprettrumpe og six pack så merker jeg at jeg mest har lyst til å klore ut øya mine, fille riste dem og spørre hva i all verden di tenker på. Er det virkelig denne verden vi lever i nå? Når jeg var ung så var det ingen av oss som tenkte på trening eller blogge om kosthold. Vi var ute å leika, sykla i gata, bada på sommern og klatra i trær. Ikke løp vi på tredemølla eller løfta vekter. Jeg ønsker ikke at søskenbarna mine på en alder fra 5 til 15 skal snakke med meg om trening, kosthold, fettforbrenning og proteinpulver. Jeg som familie kommer til å filleriste di til di skjønner at det di babler om er tull. Man skal ha en sunt syn på trening og seg selv i en slik alder. Blir man for opptatt av slikt vil det "sunne" synet på seg selv og trening bli værre med årene og man vil aldri bli fornøyd med seg selv eller hva en presterer å gjøre. Hvis man som ung føler en vil trene eller bruke kroppen, så gå tur i skogen med venner. Har dere bikkjer ta di med, pluss drikke og mat og kanskje sette som mål "når vi kommer over denne kneipen så setter vi oss ned å griller" eller bade. Det var sånt vi gjore i min tid. 

Som blogger så leser jeg selvfølgelig andre blogger og man kan jo diskutere seg grønn om hva man burde legge ut og hva man ikke burde. Jeg personlig syntes det blir feil å legge ut bilder av seg selv type Fotballfrue-style. Med BH, hipster/truse, sminke og posing med overskrift "Mitt styrketreningsprogram" hvor ikke alle men sikkert endel har redigert inn hoftene sine, forstørret puppene og redigert hudfargen for å se fresh og fit ut. Rart folk har et forvrengt syn på seg selv og trening. Hva forventer folk når di kommer inn på treningsstudio? 50 versjoner av fotballfruen?  
Da må jeg beklage å si at det er ikke et syn man kommer til å møte på. Hva skal man gjøre for at folk skal få et normalt syn på trening igjen? Stenge alt? få enda høyere aldersgrense på treingsstudione? Jeg har ingen fasitt på det å der står jeg nok ikke alene. Jeg ønsker iallfall at flere får opp øynene for dette, begynne å se faretegna, og til bloggere der ute, tenk mere på hva dere legger ut og på hvordan dere fremstiller dere selv. Det er flere yngre jenter som ser opp til dere og ønsker å være som dere.

#fitness #crossfit #trening #blogg #kosthold #mat #styrke #styrkeprogram #bloggere #Sprettrumpe #sixpack #Livsstil #fotballfrue #strong #new #sexy #proteinpulver #proteinI'm still alive

Dagene flyr forbi uten at man egentlig har helt peiling. Blogging er vell i hodet mitt 24/7, men fant ut nå at jeg ikke har blogget på 4 dager. Krise. Det har vært litt hektisk di siste dagene med jobbing, fotballkamp og ALT for lite søvn. 11 timer søvn på 3 døgn er ikke noe jeg vil annbefale. Jeg overlevde, men kjenner hvor sliten jeg er for tiden. 
For å oppsumere fort så har jeg jobbet, jobbet, jobbet, fotballkamp med venner bestående av øl, folk og noen tequila som kom snikende innpå. Var på en real bytte dag igår på senteret og slepte meg etter min søster som skulle innom alle butikkene hvor jeg helst ville gå rundt eller bare sitte. Klarte ikke å bestemme meg, men rastløs var jeg. Idag var det opp tidlig for å dra til tannlegen hvor jeg fikk bekreftet igjen at jeg har flotte tenner med null hull. Jeg hater å dra til tannlegen, men ikke grunnet tannlegeskrekk. Mere bruke-for-mye-penger-på-at-noen-skal-glo-på-tenna-dine-syndrom. Jeg skipper aldri tannlegen, men det er så kjedelig å bruke så mye penger på noen få minutter. Men uannsett så var alt tipp topp, så da gikk turen til Fresh fitness hvor jeg virkelig skulle kjøre meg selv for trening. Pga sykdom og skader så har det ikke kommet inn en eneste økt på 1 mnd, så idag var det på tide å forandre på det. Jeg og min søster kjører til Åssiden og jeg merker jeg gleder meg veldig til å komme igang med trening igjen. Vi kommer fram, jeg holder veska og ved en tilfeldighet så titter jeg ned i veska og stopper opp. JEG HAR GLEMT JOGGESKOA MINE skriver jeg ut på parkeringsplassen. Jeg kjente at sinne kokte over i kroppen min. Det siste jeg sa høyt før jeg gikk ut av huset var at jeg måtte ta med joggeskoa, og det var selvfølgelig det jeg glemte. Snurt måtte jeg sette meg i bilen igjen for å kjøre hjem igjen. Ufattelig kjedelig. Men istede for å sutre, så bestemte jeg meg for å bruke tiden min hjemme på å leike med innstillingene på kamera, å må si at jeg på kort tid tror jeg har blitt smartere på det området. Ved bare noen enkle forandringer så kunne jeg se forksjell på kvaliteten på bildene. Så planen idag er å teste dette ut å se om det blir slik jeg vil. 

Jeg har personlig alltid syntes det har vært morsomt å ta bilder og lære ting, men når man i utgangspunktet ikke kan så alt for mye, så kan det fort bli kjedelig, og inspirasjonen blir borte. Kanskje jeg idag kan få en ny glød og at det blir flere bilder på bloggen framover istede for gjennbruk. Selv syntes jeg det er veldig kjedelig, men jeg har selv personlig følt meg litt tvunget til det. 
Resten av dagen så skal jeg igjen prøve å forandre litt på bloggen min og designet. Jeg elsker designet, men er litt lei. Både header og rett og slett utseende. Så forhåpentligvis så blir det forandringer framover. Bloggen vil selvfølgelig være oppe å gå og fungere som vanlig.

Happy Tuesday 

 

#Trening #fitness #bilder #photo #canon #tannlege #blogg #design #header #tuesday #inspirasjon #bloggingFrokost tips

I akkuratt dette øyeblikk ligger jeg i senga å hører på naboen med motorsag og fugler som bråker. Tror jeg tar tilbake alt dette med sommern. Husker nå at det betyr å bli vekt tidlig av naboer som klipper gress, motorsag og ungar som skriker. Jeg liker å sove, og ønsker gjerne å gjøre det til min tid jeg selv måtte ønske. Vi får nå se. Ørepropper hjelper ikke, så hva gjør jeg da? 

Men er det bare meg som tenker på mat, eller nærmere bestemt frokost når en våkner opp? Jeg er gira. Men mest gira på å finne ut hva jeg skal mekke sammen idag.jeg kan ikke spise knekkebrød eller brødskiver. Blir så alt for kjedelig for kresne meg. Jeg elsker frokost og gjør ofte mye ut av det. Sunne pannekaker uten sukker, med litt syltetøy og masse frukt og stæsj f.eks. Har blitt en favoritt i mitt hjerte, men man ønsker jo alltid en liten forandring, gjør man ikke? Jeg ønsker å finne ut om dere har noen flotte frokost tips som en sunt, godt og spennende? 
Del tipsene med meg. Jeg elsker å prøve ut nye ting og lære. Kanskje dere vet om ting og tips som jeg ikke kan? Jeg ønsker å lære av dere alle.  


Klarte å snike til noen bilder igår på verandaen, men farin å kalt det var. frøys livshiten ut av meg. Jeg kan oppdatere dere med at presset i trynet er borte, og har gått over til en ALVORLIG forkjølelse. Så jeg VIL overleve dette. Helgen er hellig for oss alle, og jeg hadde i skjul lagt planer i hodet mitt, men jeg var snill og tok over valg helga til en kollega så han kunne få litt fri. Jeg håper jeg kan si win win situasjon ved enden av helga. Bare jeg blir bedre til i morgen og ikke værre iløpet av helga. Da kreperer jeg tror jeg. 
Men dage gjøremål idag er vaske klær (yey), se på noen serier, nyse meg ihjel, og fikse utseendet på bloggen min. Jeg blir fort lei en ting så kanskje det blir endel forandringer, men vet. Stay tuned. Sunny smoothie

Ingenting er bedre som et mellommåltid enn en super sunn og god smoothie. Her kan man egentlig putte i så å si alt man finner i huset hjemme (av frukt og grønt selvfølgelig)
I denne pooskriften har jeg brukt en ring av ananas, fryste blåbær, skogsbær, bringebær, en spiseskje med mager vanilje kesam og en dash med fun light saft med smak av jordbær og kiwi. Kjører dette i en blender og wips så har man noe super godt man kan drikke med god samvittighet. Jeg merket at den ble litt FOR søt med fun light saften, så neste gans så skal jeg prøve å kompansere det med eple, eller blande ut safta med litt vann. Det fine med det smoothie er at her syntes jeg personlig det er best å bruke fryste bær og det er jo så billig på butikken at dette er win win situasjon uannset dette. 

Så da er det bare å blende i vei og finne ut hva DU liker best. Man kan også lage en del, fryse det ned eller sette det i kjøleskapet. Kjedelig å stå å mekke med det hver dag, så kan like greit lage for flere dager av gangen. Da er det også enklere å gå for det hvis man føler seg litt munchen på noe godt.cocoa wednesday

Man skal ta vare på en når man er syk. Så mitt svar på det er kakao, marshmellows og påskeegg. 2 Egg forsvant igår, og jeg skal på hunt etter di 2 siste idag. Det skal sier at dette er første gangen jeg har kjøpt en slik pakke og den skal nytes til det maksimale. Kakao er noe jeg alltid drikker hos mormor når resten av ungane i familien er på besøk, og det er alltid kos. Varm flytende sjokolade. 
Det ble lite med søvn på meg inatt. Hosting, tett nese og svetting gjore ting ganske så ubehagelig. Men dagene går videre og jeg skal fortsette soffa ligginga idag med flere serier og filmer. Jeg kjøpte også inn kjærlighet av bær, som så absolutt skal bli gjort om til smoothie. Jeg absolutt elsker det, og iallfall på denne tiden hvor varmen stiger og siger inn i husene, og hvor man faktisk kan begynne å la døra stå på gløtt og vinduet åpnes på natterstid. Sommern kommer med stormskritt. Folk begynner med utepils og solbriller, og jeg kjenner at så fort jeg har blitt frisk så slenger jeg meg på den samme trenden. 

Jeg sto opp nokså tidlig idag, men kjenner at uannsett å tidlig jeg står opp så er jeg ikke ferdig med å ordne meg og spise frokost før mange timer etter jeg forlot senga. Skal gi meg et klapp på skuldern å si at før frokost så har jeg allerede betalt flere regninger, OG kranglet med NRK på telefonen. Etter så "mye" jobb så fortjener jeg en mega frokost tror jeg. Gleder meg.
Ved siden av å glo på tven hele dagen så skal jeg gjøre litt jente ting idag. Å jente ting for meg er å ordne neglene mine. Jeg er av den gamle kjedelige typen som liker korte negler og ikke har ork til å gjøre mere. Idag skal jeg prøve meg ut på litt neglelakk. Har flere typer jeg skulle ha prøvd ut som jeg har fått tilsendt i posten. Så dere og jeg selv får vente litt i spenning på det. Kanskje jeg har energi nok til å ta noen bilder ute i sola idag. Det hadde vært et under tror jeg. Er rart det å mye energi man blir tappet for under sykdom.  Sick day

Formen er crap. *skrik*
Jeg hadde sett fram til 2 flotte jobbdager. Det ble brått brutt når sykdommen tok over igår og har bare blitt værre med kvelden og natten. Bihulebetennelsen har tatt over og en raspete stemme har kommet fram. Hosting, nesespray og ansiktsrykk har kommet for å bli virker det som. Så i huset så blir det spist mye frukt for vitaminer og antioksidanter. Regninger skal betales og jeg har en hel del serier og filmer og se på. Det er sol og fint vær ute, men ikke i sørens navn at jeg kan være utenfor husets 4 vegger. Blir dårligere bare jeg ser på (den vakre) sola og de nakne trærne.

Så senga skal snart bli flyttet inn i, termos med te og kanskje noen kjeks for å trøste meg selv. Woho. Orker dessverre ikke å skrive lengere innlegg nå, for vil mest hoppe i senga og gråte for megselv, men kanskje jeg legger ut et litt lengere innlegg senere ikveld. Stay tuned.

 Almost famouse

Mine nye favoritt solbriller som så absolutt skal brukes mye til sommern. Overlever di solbrillene her sommern uten riper, slakke reimer og hele glass så er det et under tror jeg. Solbriller blir godt brukt iløpet av året, og iallfall på denne tiden. Men sommern er det et must for meg og så mange andre rundt om i verden. Og det jeg merker jeg bruker mest penger på om sommern bortsettfra pils så er det solbriller. Kan aldri gå lei og elsker å møte opp med det ene parret etter di andre. 
Jeg elsker disse solbrillene fordi di er så store og ser rett og slett awesome ut. Også fordi man får en virkelig Almost famouse følelse hvor jeg med engang ønsker å finne fram bohem kjole, krøllete avslappet hår med en røyk i den ene handa og pils i den andre og tenke "hakuna matata"
 Sunny Sunday

Vinteren er over, og våren er her. Solen kommer fram, og man kan kaste bort stilongsen og ullsokkene. Genserne og jakkene blir tynnere, men skjerfene holder vi inntil litt lengere. Vinterskoene kan ta en hvilepause og snart kommer converse skoene i bruk igjen. Solbrillene flytter inn i bilen og kjøre-bil-med-solbriller-selfie vil gå viral på facebook med den samme overskiften.
Men jeg skal absolutt ikke klage. Snart kan man sitte ute med en pils og sleike sola hvor spørsmålet om "skal jeg kjøpe en is" går igjennom hodet. Men man tar ikke sjangsen på det helt ennå. Tror jeg.

Jeg syntes det er deilig at solen stikker fram. Man blir automatisk litt mere våken om dagen, og smiler mer. Deilig å kunne se solen titte igjennom vinduet på morgenkvisten med en kaffe kopp i handa. Det har vært en fin og morsom helg jeg skal snart legge bak meg. Men først så står årets konsert for tur. Nemlig, Backstreet boys. Hvor bra blir ikke det? Vi snakker om gutta boyz fra O store 90 tallet, så dette er dømt til å gå bra. Jeg, min søster Christine, og min mor skal ta turen innomer og stå for boyband dansetrinn og la tårene trille når karene kommer på scenen. Iiiiiiiik.Imens så skal jeg sitte inne å nyte sola. Ja nemlig inne. Det er fortsatt for kaldt for meg å sitte ute, men den ser fin ut igjennom verandan døra.  Friday and waffles

Friday is here.
Jeg har fri, og jeg skal kose meg. Jobb i 2 uker ganske så intenst, så skal bli utrolig deilig å få en fridag nå. Jeg skal kose meg med noe godt i glasset med noen venner, and my favourite girl Gabbi, og planen er enkel ikveld. Have fun. Føler at stress nivået mitt har virkelig kokt over den siste tiden, så nå skal jeg senke skuldrene, le og ha det super gøy. Leve i nuet, og ikke stress med noe annet enn hvordan man skal komme seg hjem i tidlig natterstid.

Nå er det frokost tid, kanskje litt seint men idag tar man livet helt med ro. Jeg ordner opp med super gode og sunne vafler som jeg dekker opp med lett syletøy, frukt og banen. Kanskje det kunne vært noe å dele oppskriften med dere? Dette er en oppskrift man både kan brukes til vaffler og pannekaker, å jeg advarer dere. Man blir totalt avhengig. Hva syntes dere? 

Get up!

Hver morgen. Uannsett hvor tidlig eller hvor sent jeg står opp så må kaffe (eller te) drikkes. Helst kaffe som det første som slukes ned, og til frokost tar jeg gjerne en kopp te. Jeg elsker følelsen av å drikke noe varmt på morgenkvisten. Brenne seg litt på fingra av en varm kopp og kjenne at tunga svir som et bevis på at man er litt for ivrig etter den første slurken.
Som en varm-drikke-avhengig-person så har det blitt en god del kopper innkjøp mellom årene. Noen har klær, smykker, solbriller, JEG derimot klarer ikke å holde meg unna år jeg ser en kul kopp. Eller noe med ugle på.
Jeg har alt ifra små te kopper, til store mugger hvor man faktisk får plass til 0.5 l brennende kjærlighet. Crazy right?
Jeg syntes det er vanvittig tøft å titte inn i et skap som har forskjellige kopper. Viser at en ikke er en "kjedelig" type. Når jeg har besøk å serverer kaffe så får alle forskjellige kopper, og jeg syntes det er morsomt. Spesielt av å se ansiktet dems når di skal titte på koppen og lurer på hva det er bilde av, eller hvor jeg har kjøpt den. 

Litt avhengig av kopper kan man si. 

Men idag så er det skrisprinten i Drammen by. Jeg har fri idag, og bestemt meg for å bruke denne dagen til å slappe av, å ta meg en titt i byen å møte venner for å ta en pils eller tre. Tro meg, det begynner å bli lenge siden det nå. Så som sagt så er det skisprint så folk vil jo selvfølgelig gå på ski. Jeg liker å si og tro at jeg følger med nr det skjer, en egentlig så har jeg ikke peiling. Blir litt for opptatt av alt mulig annet kan man lett si. Men uannsett ski eller ikke så kommer dette til å bli en super koselig dag, det er jeg sikker på.

Noen andre her som skal på skisprinten i Drammen idag? batgirl

Tuesday is batday, and I'm batgirl waiting for my batman.

For dere som ikke vet så forguder jeg batman. Han er best. Ingen over og ingen under. Just ask batdad.
Men som jeg har skrevet så har det vært litt "hektisk" uke med masse jobbing, noe jeg elsket. Uken fløy forbi meg og plutselig så var det ny uke. Jeg hadde fri helt fram til torsdag, helt til min sjef spurte om jeg ville jobbe idag, å selvfølgelig så vil jeg det. Jeg kjenner at beina mine ikke er helt vant med mye gåing og ståing om dagen, så di skriker av smerte, men her er det bare å bite tennene sammen. 

For å fortelle så var jeg på John Newman konsert igår på Rockefeller med min søster og min mor. Konserten var utrolig bra, og kan ikke klage på noen ting. Stemmen han var fantastisk og fikk brukt hele (den lille) scenen. Han spilte hvis ikke alle, så di fleste sangene på albumet med alle slagerne. Det jeg syntes var fantastisk var å høre at publikum kunne så å si alle sangene han spilte. Jeg kan ikke si det samme om meg, men noen av sangene er stuck i hodet ja. Mange hits, og jeg vet at neste gang denne karen kommer tilbake til Norge så er det ikke Rockefeller han kommer til å spille fra.

Jeg har forresten sittet å tenkt på om jeg skal ha en stor konkurranse på bloggen min. Den må tenkes litt mere på, men det blir nok den enkleste konkurransen ever med en flott premie. På planlegges ut litt først. Men imens så kan dere stikke innom facebook siden min å like den. peace and quiet

Lørdag is fun-day?

Det er fortsatt helg, og det merker jeg. Sitte lenge oppe, sove lenge, og bare slappe av i senga med filmer og serier før det bærer til jobb ikveld også.
Dagen igår kom veldig overraskende på meg. Vi hadde en fullbooka restaurant, men jeg kan si med hånda på hjerte at alle di 3 årene jeg har jobbet der så har jeg aldri sett en så stille fredag. Vi var 3 servitører som nersten gikk litt på veggen. Jeg gjore alt jeg kunne for å få tiden til å gå å ha noe å gjøre til enhver tid, så jeg tok meg selv i å gi alle de andre pause mens jeg styrte på i hele restauranten aleine. Tiden gikk og jeg hadde noe å gjøre hele tiden. Stengetid kom forterende enn jeg ante, og vi stengte med engang vi kunne. Jeg hadde store planer om å dra rett hjem, men det ble fort forandret når kollegaer fra jobben skulle ta noen pils. Jeg tok en voksen avgjørelse å drakk alkoholfritt hele kvelden. Vi snakket og klokken ble fort 01.15, da kjente jeg måtte kaste inn håndkle.

Denne frøkna skal holde seg edru til en fridag som kommer om en uke. Men i mitt hodet sitter lille jobb-meg å tenker å skippe det og jobbe istede. Vi får nå se hva jeg ender opp med å gjøre. Har en knapp på jobbing, men vi får nå se. Den tid, den sorg or something.

friday love

TGIF.

Helg er jo de dagene man kan slappe av, slå ut håret og leve livet. For min del så blir det bare jobb, og det er faktisk veldig deilig å tenke på. Jeg gleder meg veldig til denne jobb helgen, for det blir mye å gjøre og tiden går. Jeg er som jeg har nevnt tidligere arbeidsledig så at jeg har fått endel vakter på min ekstrajobb er helt fantastisk og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Gode kollegaer og mye morro. Hva mere kan man ønske seg?I dette øyeblikket så sitter jeg å glor på serier (noe som er planen min for hele dagen til jeg skal på jobb) og jeg må leke husmor som å preppe mat til jobb, lage middag før jobb, vaske klær og huslige ting. Husmor i en alder av 23. Hah. Who would have thought?My kittycat

Min nydelige kattepus som jeg elsker over alt. Hun er så søt, sær og bare helt på tryne. Hun er en av di særeste kattene jeg veit om. Hun mjauer så å si ingenting. Hun skal helst hoppe opp i et skap i gangen, eller sitte oppe på skapet på badet. Hun elsker deg inni poser, pappesker og skoesker. Hun er kosete når hun selv vil ha kos, og plutselig hopper bort når hun vil. Hun har dager der hun vil bare ha kos, og hun har dager der man ikke ser henne. Hun elsker sokkeskuffen.
This is my cat. Suhi som hun heter. Eller kebab, fisk, mat, pølse og sushiboy (som er min personlig favoritt. Selvom hun er en jente)

She is so cute. 

Idag er det tid for jobb på Drammens fineste og beste restaurant, nemlig Stallen. Byens beste biff, og byens tøffeste servitører. Skal bli godt å endelig få noen jobb dager igjen i ukedagene og ikke bare helger, så jeg skal jobbe med en smil om ansiktet hele fuckings tiden. Livet er bra, hvis man ser bort ifra ankelen min som jeg har klart å tråkke over, forstuet, så blir litt hinking idag, men jeg biter tenna sammen, og planlegger å få en super bra dag på jobb.breakfast, here I come

Nå var endelig frokosten ferdig laget, og spiset. 
Det var førstegang jeg prøvde meg på denne oppskriften, å det ble veldig godt, men jeg må nok gjøre none justeringer. Jeg hadde oppi pakepulver for å få en flott og fin høyde på di, men de ble tynne og slappe, så di ble ikke veldig fotogene. Jeg lagde 3 lapper hvor jeg la litt jordbær syltetøy og bananskiver mellom hver lapp, og en hel appelsin ved siden av. Denne frokosten er proppa med fiber, vitaminer og sunne ting. Jeg ble så mett at jeg ikke klarte å spise opp hele appelsinen. Men så godt å kjenne at man blir mett av egentlig ganske lite. Da e det lettere å holde seg i nakken og ikke overspise. Jeg har den siste tiden blitt utrolig flink til å spise mere frukt til frokost, og det skal jeg si med hånda på hjerte se på badevekta. Jeg har gått ned en kilo etter litt forandring i frokostveien og i middag. Å det gjør meg så glad. Bukser som satt stramt før sitter løsere ved vask, og belte mitt som jeg har hatt i over 1/2 år har jeg måtte lage et nytt hull i beltet for det ble for stort. Best feeling ever.

Føler meg nesten litt klein når jeg legger opp maten fint med bestikk på siden og tar bilde av hva jeg skal stappe i meg 2 minutter seinere. Før og etter bilde engang av tallerkenen eller tryne?Kreativ

Føler meg helt syk kreativ akkurat nå. Jeg sitter for øyeblikket i et annet rom i huset og blogger fra mobilen. Hvorfor spørr du? Jo fordi jeg hadde store planer om å stå opp tidlig, lage fin og flott frokost, ta bilder og poste det på bloggen rundt denne tiden. Men grunnet litt for mye søvn så blei hele planen min skyldt ned i dass rett og slett. Eller kanskje ikke helt, bare forsyvet litt. Så for dere fantastiske leserne mine så skal dere vite at, det kommer. Må bare dusje først si!Tuesday is batday

I love batman.because I'm happy

Because I'm happy sies det i Pharell Williams nye sang. Ååå den er så koselig å høre på. Man blir automatisk så glad og full av energi. Dette er en must sang hver morgen i dusjen. Yes jeg MÅ høre på musikk.
Nok om det.

Idag ble det et sent blogginlegg. Jeg og min søster måtte "tidlig" til byen for å stille opp på et intervju vi fikk forespørsel om i forige uke. Dette er for avisen Dagsavisen Fremtiden, Drammen. Vi satt i nesten 2 timer og snakket og det ble gitt ut mye informasjon og mye av oss (meg og søstern). Nå sitter vi å håper på at saken vil gå videre og komme på trykk i denne avisen og kanskje flere. Grunnet innholdet så ønsker jeg ikke å dele hva saken handler om så lenge det ikke er på trykk. 

Siden OL er ferdig (WÆ) så må man alltid tilbake til hverdagen. Det vil nok bli mindre soffa sitting, og mere mot treningsstudio igjen. Herlig herlig. 
Jeg må også meddele at konserten igår var veldig bra, men konserten di hadde i fjor var mye bedre. Man kunne høre på stemmen at han begynte å bli sliten og  det føltes som om han forta seg mellom sangene og ikke orker å gjennomføre di ordentlig. Men jeg hadde det gøy uannsett jeg. Min bestevenninne Gabriella ble med som 3 person og vi hadde det super gøy. På et tidspunkt bestemte vi oss for at hun skulle hoppe på ryggen min, og med en person på ryggen samt at man hopper opp og ned i 3 minutter ender med 2 ting. Støle armer og en litt smålig ødelagt ankel. Idag har jeg hinket rundt og håper på at den skal bli like god som "ny" igjen fort fort. Bilder ble tatt fra konserten, men det vil nok ta tid før disse kommer ut. Det ble MANGE bilder, å da vil det si at det tar tid å gå imellom for å velge di beste.
Å jeg som hadde vært flink å sletta masse bilder fra telefonen, for så å fylle det opp igjen. Bra det lille mongo. Blueberry on the lips

Blåbær til frokost, merke på leppa. Man kommer aldri foruten det. I'm blue. 

Igår så var jeg på bursdagselvskap, men jeg måtte dessverre kaste inn håndkle etter 2 timer. Hodepinen tok over og det var absolutt ingen selvskap i meg. Så hjem jeg dro, la meg på soffan, lo av senkveld, og knakk sammen av The Graham Northen show, før jeg tusla til senga for å sove vekk hodepinen. 
Jeg våknet opp idag tidlig med et bedre hodet enn jeg hadde igår, men jeg tar minutt for minutt og håper med alle mine krefter at det ikke skal bli værre. Jobben kaller inatt, å jeg kan ikke komme syk. Det er en dårlig kombo som kommer til å føre til alt for mye pushing av kroppen, og sengeliggende på søndag, å DET er jeg absolutt ikke intressert i.

Rolig Lørdag med andre ord, men man skal absolutt ikke klage over det. Det er bare deilig å kunne slappe av noen dager å ta livet helt med ro. 

today is the day

Idag kommer det ingen coverbrands innlegg. Det er 2 enkle grunner til det. Jeg orker rett å slett ikke, og jeg har ikke tid.
Jeg skal på bursdagsfest ikveld, noe jeg nevnte tidligere, men jeg er nervøs for hvordan dette kommer til å ende. Jeg har sitti med en forferdelig hodepine i hele dag, og er redd for at kvelden kommer til å ende tidlig. Er det en ting jeg ikke kan bli så er det å bli syk.
Akkurat nå så følger jeg med på OL å prøver å få hodepinen til å forsvinne med mat og vann. Er det en ting man ikke eier så er det hodepine tabletter. Lucky me.
Jeg må også finne klær jeg skal ha ikveld. Etter 1 time med leiting så har jeg egentlig det, men jeg kjenner megselv så godt at jeg veit at jeg ikke kommer til å ende opp med det. Man blir aldri enig med seg selv, og jeg veit at jeg ikke er aleine der. TGIF

Thankg God it's friday.
Det er så godt med helg. Vell jeg har jo helg og ferie hver dag, men det som er så fint med helg er at det er di dagene her mine venner er frie for å gjøre alt mulig rart med meg. Å det er så godt å kunne være med di du er mest glade i, i ukas beste dager. Idag skal jeg på bursdagselvskap til min gode venninne Tone, som jeg møtte i min gamle jobb noen år tilbake. Vi startet som to typiske jenter som egentlig ikke likte hverandre helt, men ble nødt til det siden vi jobbet sammen, og endte opp som super gode venninner. Jeg var veldig lei meg når jeg slutta der. Ikke pga jobben, men fordi jeg måtte forlate henne. Men heldigvis så har vi holdt vennskapet mellom oss og det er så koselig hver gang jeg ser henne igjen. Så idag blir det en typisk fredag med litt festligheter, men ikke alt for mye siden denne jenta her skal på jobb i morgen. Greit nok at det er i morgen kveld, meen man kan aldri få nok skjønnhets søvn, I'm a right? 

Now it's time for breakfast. Det beste jeg vet. Musli, frukt og mager vanilje kesam. Ohoy.Better late than never

Sent inlegg, men det kom iallfall.
Dagen idag har vært lang føler jeg. Våknet tidlig av meg selv, og sto opp. Fikk gjort unna ting, og når klokken hadde passert 12 føltes det ut som klokken var 15. For å ikke være alene hele dagen, så dro jeg til ei venninne som spurte meg på middag. Koselig og godt var det. Det morsome er at hun vil veldig begynne å blogge, så hun bestemte seg for å komme til meg for å få hjelp. Å det er så hyggelig, så jeg gleder meg til å lære henne alt det jeg kan.

Men nå, Coverbrands.
Idag er tema : Sminke-øyne

Her skal jeg vise dere det mest fantastiske øyeskygge palettet jeg har sett i mitt liv. Med fantastiske jord og brun toner, samt lyse og mørke. Dette er et palett man kommer langt med. Jeg har allerede funnet mine favoritter, og etter å ha sotet øynene med di brune nyansene, så vil jeg aldri gå over til grå og sort igjen. De mørke brun tonene ser helt fantastisk ut på øynene. Jeg vurderte tidligere om jeg kanskje skulle lage en videoblogg hvor jeg viser hvordan man gjør det og hvordan det blir seende ut, men kastet tanken FORT bort igjen. Videoblogg syntes jeg er super kleint, og føler meg bare utilpass forran rullende kamera. Men bilder vil nok komme iløpet av en tid. 
Jeg fikk også med en maskara jeg ikke var så fornøyd med. Jeg har middels/lange vipper, og siden ejg ønsket mere boost på vippene så bruker jeg store "natur" børster. Denne var liten og av gummi, noe jeg ikke er noe som helst fan av. føler at vippene blir klompene med engang, åtilslutt så ender man opp med å se ut som en fjortiss med 3 øyevipper.
Billion dollar browns øyenbrynspenn er super god. Jeg hadde nettopp kjøpt inn en ny skygge med plast stensil til brynene men dessverre så har disse blitt lagt til siden så fort jeg fikk denne. Det er en perfekt farge som ikke er for hard eller for svak. På andre siden av blyanten så er det med en liten børste som tar hårene veldig bra. Dette er et utrolig godt produkt spørr dere meg. 

Som sagt så beklager jeg for at innlegget kom så sent. Det vil komme tidligere i morgen med enda mere spennende. Vi er ikke ferdig helt ennå.
Resten av kvelden skal jeg bruke med min søster hvor vi skal sette opp en liten "spise plan" eller iallfall alternativer til frokost, lunch og kvelds. Alltid morro å lese om kosthold og lære seg noe nytt.

Have a nice night kitty's. Breakfast heaven

Frokost er dagen viktigste måltid, å med det så tror jeg at det er viktig å gjøre litt stas på seg selv så tidlig på morgenen.
Jeg har gått lei tørre brødskiver med svett gulost og en klein agurkskive på toppen som sklir av sekundet du legger øynene dine på den.
Her gjør man litt mere ut av det i huset. Å det som er så fint er at det tar sånn ca like lang tid som å lage en tørr brødskive.
Jeg har her laget mager vanilje kesam (ca 2 sp) toppen med en halv appelsin (resten gomle jeg i meg på vei til stua) og ristet havregryn. Super enkelt og super godt.
og selvfølgelig kaffe på siden. 

En absolutt favoritt i mine øyne. Enkel å lage, super godt og ikke minst sunt. Spis frokost med god samvitighet og tenk på at sommern nærmer seg.THE BALM-Gave fra coverbrands

Innlegg nr tre.

Å dette syntes jeg er så morro. Kan virkelig ikke få sagt det nok hvor morsomt dette er å dele med dere.

Kategori idag: Blush 

Jeg har aldri være noe veldug blush menneske. Jeg bruker pudder, men ikke noe mere enn det. Men for noen år siden lærte jeg meg å markere kinnbeina mine. Jeg har veldig markerte kinnbein fra før, men ønsket veldig å kunne markere di mere. Lærte å bruke brundt pudder ved kinnbeina og ta det svakt på. Etter det så har jeg blitt helt avhengig. Jeg var kjapt ute med å teste ut Bahama Mama. Fikk totalt sjokk når jeg fikk se hvor mørk den var, men den blei utrolig fin når man påførte den på. Blir en favoritt til sommern.
Fratboy har jeg ikke testet ennå. For å være ærlig så veit jeg ikke om dette kommer til å bli brukt, så hvem vet. Kanskje den blir loddet ut til en senere annledning?
Mary-lou Manizer prøvde jeg såvidt på meg, og herregud for noe sterke greier. Blei shimmer i hele ansiktet mitt, og følte meg som en stjerne himmel. Jeg var nok litt uheldig og tok LITT for mye i ansiktet, men den skal absolutt prøver igjen. Den er sikkert veldig fin på kinna og i pannen for å få litt glitter og stas på seg.  

Ååå dette er så morsomt. 
Å for det andre. Jeg har fått DEN økningen i statistikken min, og det gjør meg utrolig glad. Tenker å ha en liten konkurranse om ikke så alt for lenge. Jeg har en Facebook siden for bloggen min HER Liker dere siden min der så vil jeg innformere fortløpende hva som skjer og hva jeg har tenkt ut. Her er også hvor jeg legger ut innleggene mine først så bare å forte seg inn å like siden. yey or ney?

Idag våknet jeg med det store spørsmålet som surrer rundt i hodet mitt sånn ca hver eneste dag. 
Dra for å trene, eller ikke dra for å trene?
Egentlig så er det ikke noe spørsmål å stille, men om dagen så blir det et stort spørsmål for meg. Det er langt å kjøre (20 minutter er langt det, ikke sant?) samt at det går endel bensin på tur fram og tilbake til Drammen. Å jeg som desverre sitter uten jobb for øyeblikket, så kan det fort bli vanskelig. Jeg må begynne å prioritere på hva jeg skal gjøre for å spare mest penger, men også for å få noe godt ut av det. Jeg kan alltids trene hjemme, men det er ikke mye motivasjon for meg her hjemme for å trene. Skulle gjerne gått meg en lang tur ute, men det er for kaldt ute til å gå nå for meg, og hjemme har jeg ikke det jeg trenger for å virkelig komme gjennom økta. Jeg trente på mandag, men grunnet armen min så skal jeg ta det rolig, og ikke trene overkroppen så det blir mye 3D-mølle bruk, noe som blir kjedelig i lengden, og går ut over bein og rygg. Har super gode sko, men det blir hardt å gå på over lengere periode. Dropper jeg trening i dag så får jeg ikke trent før søndag. What to do.
 THE BALM-Gave fra coverbrands

Da kommer innlegg to av coverbrands pakken min.
Jeg er så gira på å vise dere alt sammen, men må ta meg selv litt i nakkeskinnet og holde meg igjen.

Idag er kategorien: Ansikt produkter

Jeg har den siste tiden brukt fast bruker av primer. Syntes dette er helt fantastisk å bruke når du ønsker en ekstra glød uten foundation, eller om du ønsker en glattere hud før man tar på foundation og/eller concealer. Jeg prøver å ikke bruke det i hele ansiktet (men er litt vanskelig for det er så godt), men jeg liker å bruke det på steder jeg har litt problemer med huden. F.eks så er det mange som sliter med kviser på kinn og hake, og da er den helt super å bruke der. Jeg liker å bruke primer på haken hvor jeg en sjelden gang kan få en kvise eller to. Det gjør det mye lettere for deg å påføre foundation, pluss at det dekker veldig fint over.
Jeg har lenge lest om eyeled primer, men aldri fått kjøpt det å testet det ut. Jeg har i den siste perioden blitt flinkere til å bruke øyenskygge (høres ut som en 14 åring). Men jeg har alltid vært veldig kjedelig i sminkeveien. Liker det veldig naturlig og enkelt, men funnet ut den siste tiden at man kan se naturlig og enkel ut med litt øyenskygge. Har opplevd at noen blir fort borte etter bare noen timer, så er litt kjedelig å måtte passe på det hele tiden. Jeg prøvde ut eyelid primer'n til Thebalm, og HEI øyenskyggen holder seg der lenge. I mange timer. Mange. Fargen blir sterkere og sitter lengere, så nå trenger man ikke å pynke øyet med 5 kilo øyenskygge. lmf.

Pudder børster er vell også noe man aldri kan få nok av.
Jeg har to stykker fra før av jeg har lagt min elsk på, å må si at det skal veldig mye til før noen kan slå de, og jeg må ærlig si at jeg må leitere lengere enn dette for å finne noen bedre. Den lille børsten syntes jeg stikker for mye ved bruk, og den er for liten etter min smak, men den andre kosten likte jeg godt ved bruk av litt pudder på kinnbeina. Myk å bruke og man ser med engang hvor man påfører pudder. Pluss at designet på den er jo uber søt. Yes people. Jeg brukte ordet uber. Grunnet designet er jo såååå søtt. Så det er en kost jeg kan gå til gode for.

Har dere noen av di samme produktene?

Au revoir waky waky, eggs and bacy

Jeg merker godt på kropp og sjel at sommern vil være her om ikke så alt for lenge (ca 4 mnd). Er veldig optimist når det kommer til sommern, og sommertid. For alle som kjenner meg (og ikke kjenner meg) så er jeg verdens værste frøsapinne. Jeg kan og fryser faktisk overralt. Under Imagine Dragons konserten på union scee som var utsolgt, så sto jeg med en t-shorte og en ULL GENSER over, og syntes det var grei tempratur i lokalet. 80% sto med t-shorte. Folk trodde jeg var gal, en såppas fryser jeg. Sover med sokker, og går med bukse og genser på sommern. Crazy clothes lady.
Men tilbake til det jeg startet med. Jeg merker at varmen kommer, for inatt så måtte jeg faktisk åpne opp vinduet mitt. Ikke mye vi snakker om, but still. 
Så her sitter jeg, søker opp we heart bilder av sommern og koser meg med en kopp kaffe fra favoritt koppen min i en ola bukse, og hette genser.

Iløpet av dagen så vil innlegg nr 2 av coverbrands gaven komme. Det er så masse at jeg må gjøre dette på en ryddig og ordentlig måte. En ting jeg ikke ønsker er å skrive innlegg BARE for å skrive innlegg. Det værste jeg ser på en blogg. Her ligger det ordentlig planlegging bak, endel bilder skal tas, og teksten må skrives ned.  Så gled dere. Imens, kos dere med kaffe bilder. 


EN ROOT-Gave fra coverbrands

Hello kittykats.

Som jeg nevnte i innlegget igår så ble jeg plukket ut til å få en stor gave-pakke fra Coverbrands som inneholdt MYE fint. Jeg tok en kjapp titt på nettsiden dems igår å regner til at jeg har fått sminke og produkter til en verdi av 4000,-. Så enkelt og greit, det er mye ting. 
Jeg hadde egentlig bestemt meg for å skrive et langt innlegg, men jeg ombestemte meg og vil heller skrive om produktene i hver sin kategori, og når alt er postet, ta et bilde av alt, og hvilke jeg likte best og hvilke jeg ikke likte så godt.

Så første kategori er Hårprodukter.

Med engang jeg åpnet esken jeg hadde fått i posten så brøyt det ut en lukt, en helt fantastisk lukt. Dette var fra Shampoo og balsamen jeg hadde fått. Med engang så måtte jeg åpne de, og himmel de luktet fantastiske. Jeg fikk øye på hårsprayen og jeg måtte finne ut hvordan den luktet, og hvis jeg den ikke er like god, så kanskje bedre. Jeg er totalt avhengig av at hårsprayen jeg bruker lukter godt, hvis ikke så havner ikke dem i vesken min. Jeg har måtte ta meg selv i nakkeskinnet og ikke gå rundt å spraye med den hele dagen, noe jeg faktisk har gjort, men det er vanskelig å la være når det lukter som en blomstereng. Det jeg også liker veldig godt med produktene er designet og bildene som er på selve produktene. Får en veldig ungdommelig look, og man kan fint ha dette utstilt på badet for å "freshe" litt opp på benken. 

Neste innlegg vil komme i morgen. Hvilke kategori det blir har jeg ikke bestemt meg ennå, men bare vent å se. Det er så masse.

Jeg har også klart å dra på meg en senebetennelse i albuen. Dette er nok et resultat av overbelastning og for mange repitisjonen av den samme øvelsen. Så her i huset så går man med støttebandasje og knasker på smertestillende. Jeg håper veldig at dette vil gå vekk fortest mulig så jeg kan begynne å trene med overkroppen igjen. Hadde en økt idag, og det var ikke særlig morro å bare trene bein og resten av tiden på mølla. Det gikk fort og følte jeg ikke fikk så mye ut av timen. Men dette er også en liten vekker for meg. En senebetennelse er en måte for kroppen å skrike ut "calm the fuck down", og det har jeg planer om å gjøre også. Jeg skal nok få satt opp et sjema for hva jeg skal trene når og variere mere med hva jeg trener og hvor mye. Tror det kan ha positiv virkning på resten av kroppen, og kanskje sjelen for å ikke la den utebli.

Nå skal jeg slappe av i senga med di resterende episodene av serien Vikings. Jeg sier bare "hadebra sosialtliv". Princess of the rodeo

Helgen har kommet og gått. 
2 dager uten et eneste innlegg på bloggen og jeg føler meg neten hjelpesløs. Har ikke fått blogget grunnet mye styr i helgen. På Fredagen sto det konsert på planen, nemlig scooter, og det var veldig tøft å kunne være med på. Var med venner, blinke ringer, øl og techno dansing. Kvelden endte tidlig for min del, men det var fantastisk gøy.
Lørdagen kom og jeg var absolutt ikke bra i fisken. Jeg lå å kastet opp i lang tid og det var vondt for meg å stå, sitte, ligge og krabbe. Jeg lå å vrei med i hele sengen dagen lang og formen blei ikke bedre. Jeg kald svettet og var svimmel. Jeg hadde en jobb-vakt på lørdagen men jeg trosset sykdommen å dro på jobb selvom jeg måtte stoppe engang ved veien for å puste inn litt frisk pust. Jeg kom på jobben og kunne nesten ikke skjønne helt hva jeg gjore. Jeg fikk svaret på at jeg har di beste kollegaene i verden, for etter 10 minutter ble jeg beordret hjem og kunne ligge her å bli bedre. Frokosten kom ikke før kl 22 på kvelden og det var godt å endelig kunne spise noe som ikke kom opp igjen i 100/kmt. Jeg la meg i senga for å kose meg med en film og sovna tilslutt. Våknet idag med et litt vondt hode, kvalme og litt svimmelhet, men formen er så absolutt mye bedre. 

Men over til noe helt fantastisk.
Som jeg nevnte så var jeg på trenings og beauty messe på telenor arena. Som mange boder har så er det konkurranser og alt mulig. Jeg er sjeldent med på det for er det en ting jeg hater å få så er det nyhetsmail og alt mulig. Jeg og ei venninne går forbi Coverbrands til bod og blei ståenes å se litt. Søte jenta bak bordet fortalte at vi kunne melde oss på konkurranse hvor vinneren vil få masse produkter fra Coverbrands, Jeg sa Nei, men når hun informerte at det er bare et nyhetsbrev jeg ville få fra henne så kom jeg til å tenke på at jeg allerede får det ifra dem. Jeg har flere ganger bestilt produkter derfra å er super fornøyd. Det tok ikke lange tiden før jeg meldte meg på med navn, telefonnr og mail adresse. Jeg har aldri hatt lykken helt med meg, så jeg la ikke noe mere i det. Dagen etter så sto trening for turen og jeg gjore det jeg skulle, men ved enden av timen så får jeg en melding på telefonen, å der sto det at JEG VANT. Jeg skulle få tilsendt masse kule varer fra de og jeg blei så happy. Bare 2 dager etter så hentet jeg pakken på posten, og den var ikke akkurat liten. Så å si alt av det jeg fikk er produkter jeg aldri har prøvd, så det har blitt mye sminking på meg di siste dagene, og jeg må si at jeg er absolutt super fornøyd. Jeg har allerede lagt elsk på så mye av det jeg fikk, og annbefaler di til alle vennene mine. Jeg kan tenke meg at dere er spendt på hva det er, men da må dere vente til i morgen.
Jeg tenker å lage et helt innlegg med alle produktene jeg fikk. Kanskje også dele di opp i flere innlegg for det er så utrolig mye. Men jeg sie bare gled dere, for HER er det mye fint å se på og kanskje prøve selv?

Idag er med middag med mormor og goffa, så da må huset vaskes, klær finnes fram og dekking av bord står på agendaen. 
Fin fin søndag. 

twi twipiercing time

Alle er veldig fasinert over øret mitt har jeg merket. Jeg jobbet kvelden som servitør i på et privat selvskap for noen uker siden, å da var det tre damer som blei SÅ faisert å måtte komme for å ta på øret mitt, kjenne på piercingene mine og hu ene prøvde å ta de ut, noe som ikke lød som musikk i mine ører. 
Dette er et lite utvalg av hva jeg har/har hatt. Tattoveringer og piercing er to ting som alltid har ligget mitt hjerte nært, iallfall tattoveringer. Men i en ung alder jeg jeg ikke kunne ta tattoveringer, så kjørte jeg på med piercinger. Jeg har hatt mange iløpet av årene. Noen har blitt, og noen har blitt tatt ut. Noe jeg andrer mest på er at jeg på ungdomsskolen utviddet ørene mine, så på det største så hadde jeg 14 mm i ørene. Jeg kan ikke finne noen bilder ifra den tiden, noe som kanskje er en bra ting? Jeg så virkelig ikke ut på den tiden. Mørkt hår, kjedelige klær, klarte ikke å sminke meg for en femmer. Men tilbake. Jeg har hatt piercing i leppa, noe jeg også angrer på. Hadde den i et år før jeg tok den ut, og sitter igjen med et arr ved leppa. Jeg selv kan ikke si at jeg legger merke til den når jeg ser meg selv i speilet, men på bilder ser jeg det. Ikke mye pent. Jeg har hatt piercing i nesa, på begge sider. Samtidig. Ikke ringer, men små søte dobber. Så døds kult ut, men endte med at jeg våkna opp med neseblod hver dag, noe som ikke kunne veie opp for hvor kult det så ut. Etter det så begynte jeg å ta i øret, og jeg er nå super fornøyd med hvordan det ser ut.  

VINNEREN AV LINKRUNDEN

Etter en uke med åpen påmelding så ser jeg at det faktisk har vært endel trafikk innpå bloggen min, og jeg har fått nye lesere kan jeg se på statistikken. Det er super hyggelig, og håper dere liker bloggen min like mye som jeg liker den.
Jeg har nå funnet fram ukens vinner av linkrunden. 

Dette er en blogg jeg falt for med engang jeg åpnet forsiden. Hun tar flotte bilder og skriver godt.
Hun er 22 år, kommer fra sørlandet og poster mye om fotografering, den søte hunden hennes, trening, kosthold og mote. Her er det inspirasjon til en hver blogger.
Vinneren er:Jeg vet at dette er en blogg jeg personlig kommer til å fortsette å lese og følge med på. En blogg jeg annbefaler til dere alle å ta turen innom for å titte, lese eller bli inspirert.

Grunnen til at hun vant er fordi jeg syntes hun skriver godt, og sakelige innlegg. Hun tar flotte bilder med redigering av lys og tekst på bildene. Hun legger ut alt ifra antrekk bilder, til trening og kosthold. Hun har en flott header med fantastiske farger, men samtidig et veldig "rolig" bilde. Bloggen sin utseende er fin og ren, å ikke mye dill dall overralt med farger og slikt.

 

For å komme inn på Iselinn Andersen til blogg så trykk på knappen her å bli inpirert.

 

Veldig fin blogg. 

 He keeps alive with his Colt 45


Photo; meoversized

Mine beste kleder. Oversized t-shirt. Det er så deilig å kunne slenge på seg en olabukse og en oversized t-shirt eller genser. Kose seg i alt for store tøy og store ullsokker er best. 
Idag så blir det en rein OL dag. Allerede fått med at jentene tok Gull OG sølv i spurt. Fantastisk. Det er deilig å være Norsk. 
Må også nevne at jeg er svært nysgjerrig på hva i huleste Northug surrer med? Han har hatt sjangser, men han bare vaser og surrer, så han ender opp bakerst. Nå er det tid for herre-finalen og som kommentatoren sier, vi er IKKE mett på medaljer.  Tea time.eyebrown kit

Halla.

Som jeg skrev igår så var jeg på trenings og beauty messe på telenor arena. Der dro jeg med meg hjem et flott eyebrown kit. Ei søt jente fra London spurte om hun kunne fikse brynen mine og jeg takket selvfølgelig ja. Hun fant riktig farge og satte igang. Hun tok først det ene brynet, så fikk jeg se i speilet og WOW å overrasket jeg ble. Det blei kjempe flott. Jeg var red for at det mulig var litt for mørkt, men som hun sa så vil det bli en liten overgang fra jeg som har brukt feil farge i alle år og til den riktige fargen. Men jo mere jeg tittet i speilet, jo mere forsto jeg. Fargen passet flott til meg og det fine med det er at det holder i mange timer og man kan lett bruke fingeren for å tone fargen ned. 


Fargen ser nesten sort ut, men den er ash.

Jeg fikk med tre forskjellige formen til brynet så jeg enkelt kan holde meg innenfor rammen. Jeg har aldri brukt slik før, men hei å lett det var. Jeg har tykke bryn fra før så jeg bruker en blanding av Thick og Natural. Super lett når man finner ut av hvilke en passer best.Dette tror jeg er historiens kjappeste innlegg. Jeg er allerede litt sent ute til absolutt alt idag.
Jeg skal på jobbintervju i en skobutikk i Drammen, også trene med en venn av meg. Sien jeg ikke er ferdig med å ordne meg så har jeg super dårlig tid. Aner ikke hva jeg skal ha på meg engang. Suuuuper krise.

Have a nice day. treningsmessen

Etter ca 2.5-3 timer med søvn så var det opp å stå for meg tidlig idag før turen gikk til drammen. Jeg ankomm Drammen ca 08.45 hvor jeg og min gode venninne satte snuta innover mot telenor arena. Det var duket for årets trening og (?) beauty messe. 
Var ikke så mange folk idag, og det var ganske så deilig så da fikk vi gå rundt uten å bli pushet og dyttet overralt.
Vi var 6 stk som trener sammen som dro innover sammen, og det var mye å se på der. Selvfølgelig treningsutstyr som high tech 3D-møller, sminke og spa turer. Vi valgte selvfølgelig å fokusere på treningsiden av lokalet og her var det mye å se og prøve. Vi fikk muligheten til å være med på trening, prøve ut utstyr, vi fikk tatt body scan av kroppen, og HEI hvor det skal trenes mye framover. For folk som trener så er det veldig smart å kunne ta en slik test. På den så finner du ut av hvor mye indre fett du har (fett rundt organer), hvor mye din egentlig vekt er, hvor mange kilo og prosent fett og muskler du har. Jeg fikk også vite at jeg er sterkere i venstre armen enn i høyre, og omvendt på bena. Sære saker, men ganske så morsomt. Den skal studeres litt mere seinere ikveld (må manne meg opp først) og jeg skal sette meg mål for hva jeg skal klare innen sommern. Det fine med den scanen var at den viste hvor mye jeg har i basal forbrenning (hva man forbrenner iløpet av en dag) OG den viste hva min ideal vekt er. Hvor fantastiske mål er ikke det?

Vi alle kommer til det punktet ved treninga der man faktisk begynner å føle seg vell i sin egen kropp. Jeg har gått ned ca 4 kilo i fett, men merker veldig på meg selv at jeg har faktisk gått opp i muskelmasse. Lår og legg musklene kjenner man bedre og kan begynne å se antydninger til muskler, og det samme med armene. Og det er nå jeg faktisk begynner å jobbe litt mere med det og setter meg mere inn i dette store universet. Jeg har for første gang kjøpt inn protein pulver som skal drikkes etter hver trening. Jeg fikk muligheten til å smake på shakene å la meg se "holy mother of God" det er noe av det beste jeg har smakt. Det smakte ordentlig og ikke dette syntestiske dritet man får kjøpt billig andre steder. Jeg valgte å kjøpe med meg to smaker. Sjokolade selvfølgelig og en smak som kalles stracciatella. Jeg spurte hva det var i smak og jeg fikk som smak "italiensk is". Jeg kan ikke si jeg skjønte så alt for mye av hva han mente, men etter den første slurken så var jeg på bølgelengde. Jeg fikk et fantastisk Messe tilbud som besto av to STORE bøtter med protein pulver (hadde aldri i verden trodd at jeg skulle si det), en shaker som selvfølgelig er KNALL rosa, og et armebånd der det står "Get fit or die trying" til den flotte summen av 349,-. Pluss at jeg fikk prøvesmake ALLE barene di har, og jeg må si at det skal så absolutt bestilles inn. Freia melkesjokolade, beklager men du har blitt byttet ut med crispy vanilla & caramell protein bar. Noe så godt har jeg ikke smakt på lenge. Denne kan man gomle i seg en fredagskveld med GOD samvittighet. Etter å ha fått muligheten til å titte litt på produktene dems og smakt meg fram så skal man ikke se bort ifra at det blir endel bestillinger derfra framover i tid. Dere kan se at det er ganske store bøtter jeg fikk til en super penge. På deres nettside http://www.nutramino.com/no/ så kan dere se at en bøtte koster 349,- så her har jeg virkelig gjort et røvekjøp. Der kan dere også lese dere opp på produkter, styrke, muskler og dietter. De har også lagt ut en 7 dager plan for både styrke, diett og cardio så det er bare å lese og lære. 

På tampen av all trening snakk så fikk jeg også en liten gjennomgang i hvordan jeg kan sminke bryna mine så de blir perfekte. Jeg falt helt for den enkle metoden og fargen at jeg måtte dra med meg hjem et sett med det. Jeg tar bilder av det i morgen å viser hvordan det gjøres. Helt fantastisk. Å det er deilig å endelig kunne si at en har funnet sin farge. 

Kvelden har såvidt kommet, og min plan nå er å koke meg litt te, spise et pizza stykke fra igår og sette på en Disney film.

Tuddelu LINKRUNDE

Hei cherrypies.

Jeg vil minne om at jeg har en LINKRUNDE gående på bloggen min. Å alle er hjertlig velkommen til å bli med på denne. Dette er en fantastisk mulighet for å få mere trafikk på bloggen sin, og hvem vet. Kanskje en finner sin nye favoritt blogg?

Det er sabla enkelt å bli med på dette. Dere trenger å gjøre to små ting. 

1. Dere må like facebook siden min HER. 
2. Kommenter dette innlegget med navn og bloggadressen deres.

Volià. Så enkelt er det. Jeg vil publisere vinneren ONSDAG. OBS! Jeg vil kryss-sjekke navnet deres i kommentarfeltet og facebook siden min. For dere som IKKE liker siden og kommentere dette innlegget vil IKKE kunne bli med i konkurransen.08022014

God morgen.
Kan kanskje ikke kalle det morgen. Kl er 13.22 i skrivende stund og Norge har allerede vunnet 3 medaljer i OL. Er det ikke flott? Jeg er OL jente, og storkoser meg på denne tiden (hvis man ser bort ifra kulda og snøen). Jeg hadde nattvakt igår så ble ganske så seint/tidlig på meg? Kasta meg i seng kl 04.30 og sov til kl 12.00. Fantastisk og hvile ut etter en nattvakt. For dere som lurer så jobber jeg som bartender i Drammen og stortrives med det. Det er en ny runde med jobb inatt og håper inderlig på at det skal bli litt mere livat i Drammen by idag.
I morgen skal jeg og noen andre ifra treningsgjengen på Treningmessa på Telenor Arena. Gleder meg fryktelig til å se og kanskje får jeg kjøpt inn litt nye treningsklær og utstyr? Blir uannsett veldig morsomt å kunne se og jeg tror bare av det å være der så blir man inspirert. Tar med meg kamera for å ta litt bilder. Gjør alt for å få sugd til meg mest informasjon. Så veska blir med i morgen, og jeg får ikke derfra før den er full av ting og tang. 

Ha en fin lørdag cupcakes.TGIF

Thank God it's Friday, right?

Siden Fredag er min, og alle andres favoritt dag så vil jeg starte med en liten "tradisjon" eller hva jeg skal kalle det.
Hver fredag skal jeg legge ut et glad bilde, og med sangen jeg er obsessed med akkurat i det øyeblikket. Høres ikke det greit ut? Det er Fredag, å da må man jo gjøre litt stat på det syntes jeg. two of me

Jeg elsker å lære noe nytt, og idag etter litt leiting på nettet så fant jeg en perfekt side til å fikse slike artige biler som dette.
Fantastisk.
Dette er hva jeg liker å kalle en proto-type. Blei ganske så fornøyd til å være første gang. Ikke at det er så vanskelig, men man blir jo aldri fornøyd med hva man gjør selv. I'm a right? 

Dagen hittil har vært veldig fin. Å spesielt når jeg ser at det blir mere og mere traffik på bloggen! Love you all. 
Dagen started med en kopp kaffe, frokost og slenge seg i bilen for å komme seg på trening. For meg så blei det en kort, men hard økt. Beina er så støle etter Tirsdagens trening at jeg faktisk må krabbe opp trappa her hjemme, så idag blei det bare overkropp trening. Det er så morsomt å se man selv gjør framskritt. Sagte men sikkert. Når jeg startet så tok jeg veldig lite i alle øvelsene jeg gjlr, men nå noen mnd etterpå så ler jeg av hva jeg gjore før. Det er barnemat i forhold til nå. Å det er så deilig å faktisk kunne se og føle at du blir sterkere og klarer mere. Holder ut lengere og pusher deg selv.
Nå kan jeg nesten ikke vente med at beina blir i orden igjen så jeg kan gå tilbake til min normale plan og kicke ass.

Have a good one. linkrunde

Vil igjen minnere dere flotte lesere på at jeg har nå en linkrunde-konkurranse på bloggen min. Jeg vil holde den gående til onsdag neste uke.
Dette er en perfekt mulighet for bloggere å få mere trafikk og hvem vet, kanskje finne sin nye favoritt blogg.

Det er veldig lite som skal til for å kunne være med her. Det dere trenger å gjøre er å like facebook siden min HER. Jeg vil sjekke alle som melder seg på. De som IKKE liker siden min vil ikke kunne få være med. 

Og kommenter DETTE innlegget. Dere må kommentere med navnet deres og bloggadressen. 

GOOD LUCK. 


LINKRUNDE

Nå blir det morsomere tider for bloggen framover. Jeg starter det hele med en LINKRUNDE. Dette er noe jeg alltid har satt pris på, og som jeg selv hopper på. Dette er en perfekt mulighet for bloggere å få litt trafikk og hvem vet. Kanskje man finner sin nye favoritt blogg?

Det eneste dere trenger å gjøre er å like siden min HER og legg igjen en kommentar i dette inlegget med navnet ditt og blogg adressen din. Jeg vil kåre en vinner om 1 uke, så her er det bare å like og melde seg på. Lykke til puppies.lemoen love

outfit?

Idag blei det et veldig seint innlegg. Jeg sto opp tidlig idag for å dra å trene med min søster. Har vært noen uker siden jeg har trent (JAJKS) så idag blei det en ordentlig økt. Skulle ønske jeg hadde en puls klokke akkurat nå så jeg faktisk kunne se å mange kalorier jeg forbrente idag, for det var nok ikke lite. En hel time med styrkeøvelser og tilsammen 45 min på mølla. Jeg skal så absolutt ikke klage jeg da. 
Etter trening dro det rett på butikken for å kjøpe inn litt til middagen idag. Det er en gammel klassiker, men med en sund vri. Etter at jeg begynte å spise det, så vil jeg ikke gå tilbake til den gamle klassikeren. Så godt er det! Jeg skal legge ut innlegg om det senere idag eller i morgen. Idag skal jeg bare slappe av med en film eller to og te kos og nyte stillheten i huset nå når jeg først er aleine hjemme.Jeg fant fram en genser (hvit faktisk) jeg kjøpte på Gina Tricot for en stund siden, og jeg må si at jeg absolutt elsker den. Å den er hvit. De som kjenner meg veit at jeg kan ikke fordra hvite klesplagg. Jeg kan vell si at jeg eier 2 plagg som er hvite (hvis man ser bort ifra band-tshorter) å det er denne genseren og en bluse jeg har brukt 2 ganger, og følte meg ikke særlig tøff i den. Men denne genseren derimot, den rocker alt av det jeg har i klesskapet for øyeblikket. Men bare for øyeblikket. Ganske sikker på at om 2 uker igjen så er det noe annet som setter hjerte i øynene mine, så jeg får gjøre det beste ut av det.Verdens værste "outfit" bilde, men slik blir det når man må ta bilde av klesplagg på 2 sekunder. Men her kan dere iallfall se hva jeg obsessing about om dagen. Må bli flinkere til å ta outfit bilder, men har egentlig ikke helt klart å bestemme meg for om jeg skal være en slik blogger som tar outfit bilder 4 dager i uka. Er redd for at det kan bli litt for mye fokus på kropp og hva man har på/hvor mye man har av dyre merkeklær eller vanlig cubus genser. Men beslutningen er ikke tatt helt ennå, så vi får se hva tiden bringer.it's in the details, love

Goldie hair! Idag har det vært en super slapp dag, men rart nok så har dagen flydd av gårde uten at jeg selv har sett det. Ingenting har egentlig blitt gjort, og middagen er ikke spist, eller laget for den saken skyld. Jeg og min søster har nettopp sittet å sett på film sammen og spist litt popcorn, så føler meg helt stappa nå. 
Akkurat nå så sitter jeg å planlegger i hodet mitt hva jeg skal spise resten av uken. De siste dagene så har det blitt mere "jeg spiser når jeg vil" og det har vist på vekta. Det er nok for det meste vann som har lagret seg i kroppen, men jeg har følt meg litt slapp, så denne uken skal det bli mere fisk, knekkebrød og salat. Kutte helt med poteter, pasta og brød. Jeg kjenner at kroppen min allerede skriker "NO", men det er lov til å prøve iallfall da.  


Details of the day.tea time motherfuckers

Det absolutt beste jeg vet er å våkne opp på morgen, se at solen titter inn vinduet, stillheten (som jeg ikke får for naboen bygger på huset å syntes kl 06.00 er en fin tid å starte på) og en kopp te i senga mi. Fantastisk kombinasjon. Slenger jeg på en serie i den smørja så får man den ultimate dagen. 
Jeg har i mange år vært veldig glad i kaffe, men er det en ting som slår det, så er det en stor varm kopp te. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg drikker 5 kopper om dagen. Kan aldri få nok av denne typen flytende kjærlighet.  


Photo:me

Idag hadde jeg ikke ork til å sette opp kamera å ta bilder, så for første gang siden jeg kjøpte pc'n (som er 2 år siden) så har jeg brukt webcamera på blikkboksen. Det var uvant kan man si, og for ikke å snakke om kvaliteten. 
Men kvaliteten har blitt mye bedre ifra MSN tiden hvor alle maste om webcam og forandra på lysstyrken til man ikke kunne se nesa si. Gode gamledager. Da sparte man lenge for å kjøpe et webcam. For hadde man det, så skulle alle ringe deg å mase om du kunne sette det på. Vi satt å gjore oss til med sminke, hår og trutemunn. Vi tok tøffe profilbilder der vi poserte til verdens ende, og så fortsatt forstyrra ut. At vi tørte å legge det ut kan ikke jeg forstå. Jeg er glad for at min gamle pc kræsjet. Alle bevis på at jeg var en harry fjortiss er borte.


 fire and ice

red flanell

Mitt favoritt plagg gjennom årene så er det flanell skjorter. Man kan gjøre SÅ mye fint med den. Ha den med bukse, skjørt, shorts, over kjole. Man kan ha den knept opp eller åpen med en tøff t-shorte under eller en sort singlett. Ermene brettet opp, eller ha de løse. Jeg absolutt elsker alt man kan gjøre med det. Jeg liker best å ha armene brettet opp og skjorta kneppet litt opp, men jeg ville prøve noe nytt idag og kneppet den helt og likte det veldig godt faktisk. 

Tok noen kjappe bilder idag for å vise dere, og jeg må beklage håret mitt for tiden. Det er så flatt og kjedelig. Jeg har ikke hatt ork til å gjøre noe med det. 
Min vanlige rutine etter dusj er volumspray og saltvannspray og rufse det til så det blir litt liv i det, men igår så orket jeg ikke å styre så jeg lot det lufttørke og endte opp med flatt og kjedelig hår som er overralt. Har begynt å få ganske langt hår ser jeg nå, å det gjør meg super happy. Jeg har lenge "sliti" med at håret vokser til skuldrene men ikke lengere, men endelig har håret mitt fått ræva i gir og vokst masse mere. Jeg er så glad i å ha langt hår, så jeg gleder meg sykt mye til sommern hvor jeg kan gå med løse musefletter og naturlige bølger i håret. Som dere ser så har ombre effekt i håret, men dette er noe jeg hadde FØR det blei populært. Eller nå skal det sies at det faktisk er min gamle hårfarge og ettervekst som har vokst ut. Etter mange år med farging og bleiking så gikk jeg lei og valgte å la min naturlige farge vokse ut. Jeg liker litt av det jeg ser, men begynner allerede å savne det å kunne farge håret. Jeg har hatt alt ifra svart til lilla, rødt (noe jeg savner SYKT), blondt, hvitt, brunt, kastanjebrunt osv. Endte opp med grått hår med lilla striper på barneskolen. Noe som ikke var veldig kult. 
Men for øyeblikket så lar jeg bare håret vokse, og har ingen planer med det første å klippe det bort. Jeg syntes det er veldig kult, og kulere blir det jo lengere hår jeg får.


Det med hår har jeg alltid syntes har vært gøy. Jeg er skoleutdannet Frisør, men jeg klarte ikke å se for meg jobbe i en frisørsalong. Jeg ønsket meg noe større enn det.

Har dere noen historier om værste frisyre eller farge dere har hatt? Get it on

Jeg har lenge lest bloggere som legger ut det ene pent redigerte bilde etter det andre. Når jeg sier redigering så snakker jeg om LYS redigering. Ikke de andre bloggerne (som det finnes ALT for mange av) som skal retusjere trynet sitt, kroppen sin og alt. Smoode ut huden, gjøre øynene klarere og munnen større. Jeg kan ikke fordra det. Jeg tror at de som gjør det er ALT for usikker på seg selv. 
Men som sagt så er jeg ofte innom bloggere som har de perfekte redigerte bildene med flott lyst, duse nyanser og kvaliteten er perfekt. Jeg har lenge prøvd meg ut på hvordan man får det til og hva de gjør. Jeg selv er ikke Photoshop bruker, men holder meg til gratisprogram som Picasa og picmonkey som jeg har forelsket meg i. Men jeg har ikke fått det helt til å få til disse flotte duse fargene og flotte lyset før jeg googlet litt idag å fant en blogg som forklarte enkelt hvordan man fikk det til. Å gudane så lett det plutselig var. 
Jeg lastet ned Paint.Net gratis fra nettet og etter 3 tastetrykk så kunne jeg også lage duse flotte bilder. Jeg skal bruke resten av kvelden på å perfeksjonere meg så jeg iløpet av noen dager kan redigere bilder som en gud. Det værste jeg veit (sorry) er bloggere som ikke redigerer bildene sine. De er mørke, uskarpe og ser bare helt flatt og kjedelig ut. Det lille jeg kan idag lærte jeg på picasa. Det er et super fint gratisprogram man kan laste ned å prøve seg ut på. Man må rett og slett sette av tid og energi til å få til noe. Vi vil alle bli mestre i noe, men for å nå det målet må man jobbe for det. 

Superbleik i trynet, men dette er et lite forsøk på lysredigering. Øvelse gjør mester.

Har dere noen flotte tips dere vil dele med meg og andre bloggere om lysredigering og programmer? put your money where your mouth is

Leopard jakke, leopard deksel, stjerne negler. Kan livet bli bedre?

Det som står for agendaen idag er å søke på jobber. For en stund siden så måtte jeg si opp jobben min for jeg klarte ikke å jobbe der. Det var dårlig miljø, og baksnakking og det er et miljø jeg absolutt ikke orket å bli dratt inn i. Tiden har gått å dessverre ikke dukket opp noe for meg imellomtiden. Men jeg gjør det beste ut av det. Bloggen har hjelpet meg endel med det, for jeg merker at jeg bruker mere energi på bloggen, på å ta bilder og redigere de, og det er deilig å vite at jeg har noe å bruke tiden min på i ukedagene. I helgene så har jeg jobb, så jeg bruker mye energi der for å gjøre det beste ut av det jeg har. Jeg har en utrolig snill sjef som har gitt meg litt ekstra vakter her og der, og jeg kunne ikke vært mere happy for det.
Når jeg ikke leiter etter inspirasjon til bloggen eller blogger så har jeg tatt opp igjen boklesinga mi, og det er nesten litt farlig å se hvor fort jeg blir slukt i en bra bok. Blir liggende i senga å leser ut en hel bok på en dag. Dagene flyr forbi uten at jeg helt merker det selv.

Jeg har mange bøker som står på ventelista mi som jeg må lese, men jeg ønsker å få tips til andre bøker jeg kanskje kan lese den nærmeste framtid. Jeg er veldig glad i skjønnlitteratur, så hvis dere veit om en bra bok jeg burde lese så del gjerne tipset med meg. TAXMANNEN

Bilderedigering til et helt nytt nivå. Sånt skjer når man tester ut noe nytt pluss kjedsomhet som sniker seg innpå. 

Idag har jeg vært med ei venninne jeg har kjent i 10 år faktisk. Helt utrolig å tenke på egentlig. Møttes på Leierskole i flotte 7 klasse, og holdt kontakten etter det. 10 år har gått og kanskje vi forblir venner de neste 10 årene. Vi tok en rolig kveld med film og matlaging og det var veldig koselig å kunne sitte å mimre om gamle dager og snakke om alt mulig annet. Er så godt å kunne snakke om gale ting med venner som er like crazy som en selv. Det er de man virkelig må ta vare på i livet for dem kommer det ikke mange av.  ANIMAL I HAVE BECOME#Selfies #Cherry #Leopard #Wednesday #blogg ONCE UPON A DREAM


Min favorittsang for øyeblikket. Den fantastiske rustne stemmen hennes får virkelig denne sangen til å komme til livet. Jeg kan ikke gjøre annet enn å høre på denne i repeat. 
Sangen kommer ifra Disney filmen Maleficent som handler om den onde fe fra Tornerose. Rollen er spilt av Angelina Jolie, å etter å ha sett trailer til filmen så gleder jeg meg veldig. Er en morsom og interessant vri på historien. Husker jeg riktig så har den premiere i Mai/juni så det er bare å vente.

Imens så kan vi kose oss med denne fantastiske sangen. 

HAPPY BIRTHDAY TO ME

It's my birthday motherfuckers.

Jeg og min tvillingsøster Christine blir hele 23 år idag. Gratulerer med dagen til oss.
Iår bestemte vi oss for å ikke gjøre noe stort ut av det. Det er en fredag så vi drar ut for å spise litt god mat, og ut på byn for å møte resten av folka. Like gøy blir det.

Jeg blir hele 23 år idag. Jeg snakket med en venn på telefonen i går kveld og vi snakket litt om dette med alder og bli eldre. De sier at tiden flyr etter man fyller 25 år, men jeg veit ikke om jeg kan si meg helt enig i det. Jeg hadde det som et stort håp i hodet mitt fram til vennen min sa at han føler tiden har flydd siden han fylte 18. Å det fikk meg til å tenke. De er faktisk helt sant. Det virker som min 18 års dag var igår. Tiden har flydd unna og nå sitter jeg her. 23 år og gruer meg til å bli et år eldre. Jeg vil absolutt ikke bli eldre. "Hvorfor?" spørr folk å jeg sier "Fordi jeg trives i den alderen jeg er nå". Ingenting å bekymre meg for. Jeg har ikke planer om å stifte familie med det nærmeste, penger til hus er langt unna, så jeg har ingenting å bekymre meg over, så hvorfor stresse? Hvorfor stresse med å bli så fort voksen?

Min skrekkalder har i alle år vært 25 år. Alle lurer på hvorfor akkurat 25 år? Jo fordi når man fyller 25 så er man nærmere 30 en 20. Å det i mine øyne er noe jeg gruer meg til. Jeg tror at veldig mange føler et press når man fyller 25 år. Sikkert mange familiemedlemer eller venner som forventer at man skal slå seg til ro. Huslån, mann, hund, 2 1/2 unge og folkevogn. Jeg selv veit at jeg absolutt ikke er klar for det nå, å så absolutt ikke om 2 år. Jeg har så mange planer, så mye jeg vil gjøre, så mye jeg vil oppleve og se. Det funker ikke hvis du skal ha huslån, mann, hund, 2 1/2 unge og en folkevogn etter deg. Jeg er inn for å leve livet til det fulle og ikke stresse med fremtiden. Ikke helt ennå iallfall.

 

I'm sorry mom, but I hate snow

Siden en ung alder så har jeg alltid hatet snø. Hvorfor? det er nok et svar jeg aldri kommer til å finne ut av tror jeg. Jeg har mange teorier, men ikke et ordnetlig svar jeg kan gi meg selv. Jeg sier hvert år *det er kaldt. Det er vått. Må gå med 3 par sokker. Stygge sko. Sklir. Glatt. Stilongs." osv osv. Ting jeg absolutt ikke vil gjøre eller gå med. Den siste uka har jeg konstant gått med ull stilongs, 2 par sokker, genser og en strikka cardigan over der. Ofte så må skjerfe til. Men hvorfor hater jeg egentlig denne årstiden? Vi har Jul, Nyttårsaften (som er min favoritt), Min og Christine sin bursdag (24.01) vi blir hele 23 år. Gud å tiden flyr. Å det som rett og slett suger med å ha bursdag på vinteren er at man får egntlig ikke gjort så mye. Det var kanskje morsomt når vi var små hvis vi akte og grilla pølser til Ketchup tøyt ut øra på oss, men nå som vi begynner å bli voksne så skulle jeg så ønske å kunne feire den på en ordentlig måte. 
Jeg har alltid ønsket å ha bursdag på sommern. Ha grillfest hvor alle dine venner er samlet rundt plastikkbordet med papptallerkner, øl på boks og en svart grillpølse. Det har alltid vært min drøm. Sitte ute til langt på natt uten å tenke på stilongs eller solbærtoddy. Å for en drøm.
Dessverre så er det slik at man ikke kan bestemme selv når en vil ha bursdag. Så morgendagen blir enkel for oss. Vi gjør det enkelt. Vi spiser middag og drar ut på byen for å møte vennene våres der. Enkelt og greit. Uannsett hva vi gjør så er vi med venner og det er i bunn og grunn det viktigste.
Å fordi jeg er så glad i å gjenta meg selv. Jeg hater snø fortsatt snø.
What'up?

Dere altså. Søte cupcakes. Jeg har vært interaktiv siden 26.12.13 faktisk og dere kommer fortsatt innom bloggen min hver dag. Det er så fantastisk.
Jeg har vært helt borte fra bloggen den siste mnd fordi alt privat toppet seg litt for meg. Jeg måtte flytte ifra leiligheten jeg bodde i med min x-kjæreste, flytte hjem, jobb leiting og ting overralt så tilslutt så blei inspirasjon borte. Å jeg gidder ikke å sitte å poste ting bare for å poste. Det er bortkastet tid for meg og dere føler jeg, så derfor jeg like greit blei borte en liten stund. Men here I am. I'm back bitch's.

Begynner endelig å få en liten oversikt over tingene jeg har. Liker å tro det iallfall. Men det er nå 2014 og som de fleste så setter de nyttårsforsett. Jeg derimot har bestemt meg for å IKKE gjøre det iår. Jeg lager heller en liten bucketlist som jeg kan jobbe meg mot, men ikke si "dette SKAL jeg gjøre iår". Jeg skal sette meg selv utenfor min komfortsone og pushe meg selv. Jeg skal stresse mindre og ta livet med ro. Og bare de siste 2 ukene så har jeg hatt det så ufattelig gøy. Jeg tar ting på sparket og lever litt bedre for hver dag som går. 

 


Vannmann

Vannmann skal være den mest innovative og fremtidsrettede av alle tegnene,men handlingene dine de siste månedene vært svært utypiske. Kanskje er det talentet for nøye og logiske organisering som holder deg tilbake, du foretrekker å jobbe i en situasjon hvor alt er nøyaktig som det skal være, og i endringstider er det vanskelig å finne slike miljøer. Å brke energi på noe midlertidig føles meningløst for deg. Men det må være slik. Noen av dine mest levende minner kommer fra steder du besøkte bare noen få dager, likevel preger det deg fremdeles. Hvis du kan si til deg selv at hver episode er verdifull i seg selv, at den skal nytes der og da og minnes med glede etterpå, klarer du å flyte med tidevannet - noe som er mye lettere enn å kjempe imot.

FORHOLD

Dette året kan bli det mest romantiske for deg i dette tiåret. Lykkeplaneten Jupiter kommer inn i kjærlighetsdelen i ditt tegn i Juli og blir der til sommern 2015. Gjennom sensommeren og høsten vil du nyte et forhold som er varmt, morsomt og fremor alt avslappet. Det har ikke den oppslukende lidenskapen et kort forhold har, men der kan bruke tid på å bli kjent md hverandre. Hvis du vil ta det lenger, kommer dere til å gjøre det, men ikke før du er klar.

KARRIERE & ØKONOMI.

I karrieren handler 2014 om å nå målene du satte deg for 2 år siden. Du føler, med rette, at hvis du ikke oppnår noe i år, sågjør du kanskje kke det beste ut av evnene dine. Resultatet du får er ikke det du ser for deg. Mot slutten av året, akkurat når jobben nesten er ferdig, får du et uventet tilbud fra et annet sted - og tar det. Det er noen usikkerhetsmomenter i økonomien tidlig i året, men fra mai vil du se en stødig framgang.

Dette er mitt horoskop for året 2014. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg.LEOPARD TIMEDagens lille outfit. Fant igjen denne utrolig tøffe cardigan som jeg egentlig aldri har tørt å bruke før idag. 
Julen nærmer seg med stormskritt og lille meg har ikke klart å kjøpe noe julegaver. Krise. Jeg har selvfølgelig pønsket ut gave til min søster, mamma og hele familien, men det vanskeligtse er det å komme seg ut for å kjøpe inn alt. Ting koster, å du man merker det godt i juletiden. Jeg personlig liker ikke jul og ikke gjort det siden jeg selv var ei lita jente, men jeg prøver så godt jeg kan for å glede andre i denne tiden og kose meg med god mat og en juleøl i ny og ned.

Idag så er det mye som står på min to do list. Vaske masse klær, rydde, rydde ut av bilen (yes. Rotekopp nr 1) og ordne rommet så det er pent og ryddig til jul. Skal prøve å gå igjennom klær som kan legges bort eller gis bort for her begynner det å bli dårlig plass. Kanskje en shop stopp ikke er så dumt? Vurderes sterkt på nyåret. Eller etter romjula iallfall.

Deres to do list for dagen? Details from my room

Just another girlFor dere som sikkert ser skrekken i øynene når dere leser dette, så sier jeg bare med engang. Slapp av. 
Jeg ser ikke ned på meg selv, eller andre. Hvorfor teksten er noe jeg har veldig privat og som mange andre sikkert også har med andre ting. Jeg vil derfor ikke utdype det, men legge til en sang av mitt favorittband.

 BLACK FRIDAY

Som USA så har Norge bestemt seg for å kaste seg på Black Friday konseptet. Spørr du meg så kan man se på det som både positivt og negatvt, men etter noen kupp idag, så holder jeg meg til det positive. Jeg klarte å kapre meg noen RÅ STILIGE sko fra DNA til 70% avslag. Jeg kunne ikke si nei til det, og det samme for andre butikker. Jeg lagde en liten kolasj med funnene mine, men det mangler noen der grunnet ikke tatt bilde og resten er julegaver. Oh yes people. Her har man startet på julegavehandling og idag var det den perfekte dagen. 

 Siden bra tilud, så må man opp tidlig, å jeg kan si at det er ALT for lenge siden jeg var i Drammen by 07.30 en Fredags morgen, men jeg fikk noe godt ut av det.
Nå skal jeg kaste meg i senga å prøve å slappe av/sove en liten tid, før jeg skal ut en tur IGJEN, hvor jeg da skal slappe enda litt mere av, forså å dra til Drammen IGJEN for å ha det gøy med noen venner ut natten :)

Hasta la vista. AFTER SHOW

Igår kan jeg nesten si med hånda på hjerte var den beste dagen i mitt liv. Etter så mange år så kunne jeg endelig si at jeg skulle på White Lies konsert. Siden jeg så dem første gang på Hovefestivalen i Arendal i 2009, så har de hatt en spesiell plass i mitt hjerte. All CD'ene har blitt kjøpt inn i løpet av årene og spilt  mye både hjemme og i bilen. Så når dagen endelig kom så kjente jeg at dette kom til å bli en bedre kveld. Lite visste jeg at den skulle bli bedre.
Vi venta spent i kø utenfor Sentrum Scene i Oslo, med tykke gensere, hetta på og henda godt i vantene. Dørene åpna, å vi gikk rett ned til scenen hvor vi fikk ståplass rett forran scenen. Fantastisk. Vi ventet spent og jeg kjente hjerte dunket mere og mere jo nærmere vi venta oss. Så kom de på og hjerte mitt stoppet opp. De startet med min favoritt sang "to lose my life" og hele lokalet kom til live. Vi sang med fra første sang til den siste og jeg merket at jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile gjennom hele konserten. 

En gang måtte det ta slutt, og slutten kom fortere enn det jeg ville. Smilet var fortsatt klistra på og hendene helt røde. Vi snudde ryggen mot scenen og var på vei til utgangen. Jeg stelte meg i kø, og min søster var ingen steder å se. Jeg ringte og ringte og kunne ikke skjønne hvor hun hadde tatt veien. Til slutt fikk jeg tak i henne og vi møttes. Jeg skulle til å gå, når hun så "her". Jeg kikker ned i handa hennes å der ser jeg et klistremerke hvor det sto White lies, bilde av albumet, AFTER SHOW, og dato. Jeg kikka opp på Christine å sa "hva i alle dager er dette?"
Hun fortalte og kort fortalt så hadde min søster maila med managern til White Lies og fortalt hvor stor fan jeg er, og hun ville gjøre noe hyggelig for meg.
JEG skulle få møte bandet. Å gud som mitt hjerte begynte å hamre. En dame kom å hentet oss, førte oss langt inn i Sentrum Scene sitt bygg, hvos vi til slutt sto forran en dør. Managern banket på døre, åpna og der sto de. White Lies med et stort glis om munnen og latter som fylte rommet. Jeg fikk så sjokk at tårene plutselig presset på og stemmen min blei rusten. Jeg gikk inn og håndhilste på dem med et utrolig stort smil om munnen. Tårene presset fortsatt på helt til bassisten kom til meg å sa "oh, don't cry". Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å smile og bare si "wow". Vi ble tilbydt øl hvor vi takket Ja, og sto med bandet og snakket om Norge, turneen og livet. 30 min fløy unna, til managern kom for å hente oss. På tampen på måtte jeg spørre om de kunne signere albumet til meg (som min søster hadde tatt med til meg) med sølvpenn. De smilte og sa "selvfølgelig så skal vi det" pennen og albumet ble sendt rundt, før det blei en god del bilder av oss alle sammen. Sister sandwich som de kalte det for. Med andre ord, så var kvelden helt fantastisk. Jeg kan fortsatt ikke skjønne at jeg faktisk har drikki en øl med mitt favoritt band. Helt fantastisk. Så en absolutt stor takk til min søster, Christine som gjore dette for meg.

En kveld jeg aldri kommer til å glemme.  
WINTER IS COMING

God morgen cutiepies.

Jeg skal være ærlig å si at er det en ting jeg virkelig hater så er det VINTERN. Jeg klarer ikke å utrykke meg hvor forferdelig jeg syntes vinteren er, å nå kommer den med stormskritt. Is skrapen til bilen er funnet fram og lagt klar i bilen, tepper for at stumpen ikke skal bli kald (sete-varmeren funker ikke. nedtur.) og god musikk jeg hører på mens jeg venter på at bilen skal bli varm. Men hvordan i alle dager kan folk like vinteren? Det er kaldt. Du går konstant rundt med rød nese og kinn. Man kan så å si ikke se noe til flott mote siden alt blir gjemt bak en stor kåpe. Det finnes INGEN fine vinter sko i butikkene. Enten så er det kjempe heler på dem, eller så er det UGGs. Jeg har personlig lyst på UGGs, men til den bruk når jeg skal på butikken og ikke ut for en kaffe.

Ærlig talt folk. Hva er fantastisk med vinteren?MY CUPCAKES

Hei søte små.

For en herdlig dag. Lå til kl 04.15 inatt å hørte på "sove-musikk" uten å faktisk sovne. Fantastisk. Men med litt kos ifra pusekatten min så lukket øynene seg tilslutt.
Etter noen få timer søvn, sto jeg opp 09.30 for å starte dagen. Etter at jeg kom hjem igjen så har jeg hatt en dårlig vane med å sitte lenge oppe, og sove lenge. Jeg merket fort at kroppen min ikke orket dette i det lange løp, så nå er det på tide for meg å legge til faste rutiner og en liste med ting og gjøre. Å det som jeg kommer til å bruke hele dagen på idag og mest sannsynlig resten av uka på er å faktisk gå imellom alt, eller iallfall mye av det jeg eier og har for å kaste eller å legge de ut for salg på gruppen jeg og min søster har sammen på facebook. Ta turen innom HER for å ta en titt og kanskje en liten shopping-runde. Hvis du lurer på noe så er det bare å kommentere på bildet, eller så send oss en melding. Vi svarer med engang. 

Er det en ting som betyr mye for meg akkurat nå, så er det denne utrolig tøffe ull stilongsen fra Kari Traa. Jeg kan absolutt ikke få nok av den. Den er tøff, god og ikke minst varm. Å det som er det beste med det, er at skal du ut på butikken så er det bare å slenge på seg en oversize svart genser, med et skjærf og uggs så ser ikke folk at det er stilongs. Jeg elsker at folk endelig har fått opp øynene for å designe tøffe stilongser som vi kan bruke til hverdag eller under en genser UTEN at vi føler oss som ordentlige tullinger.  

 

My heart tattoo.

Nå er det tilbake til to-do listen min for idag. Der er det mye som står på agendaen, så her er det bare å jobbe. Jeg vil nok klare å poste et nytt inlegg ikveld med noen flere bilder, og mindre skrift. 

Have a nice day, cupcakes. 3 reasons why I hate being sickBilddet sier mere enn ord. Takk gud for det nå. Jeg ligger i senga med tett nese, hals og tett ansikt. Har ikke ork til å blogge engang. Aush. Her skal jeg fortsette å ligge til jeg er frisk. Forhåpentligvis vil det være i morgen. Tommel opp.
Nå er det liter med vann, nesespray, halspastiller og en million serier som venter på meg.

Adios. PROJECT RUNWAY

Tilbake til barnerommet. For tiden så har jeg flyttet for en liten stund tilbake til min mor og min søster, og inn på barnerommet. Et super lite rom som jeg og min søster DELTE før. Helt sinnsykt å tenke på å være tilbake igjen her. Aner ikke hvor ting står, vasker opp etter meg som om jeg var en gjest, reier opp senga etter meg, og støvsuger. Mamma er nok fornøyd med meg nå. Er det en ting jeg har glemt, så er det at mamma har så liten TV. Tar meg selv i å myse som aldri før, som fort ender i migrene lignende hodepine. Noe jeg har tenkt på utrolig mye gjennom årene er å legge brillene litt på hylla, og innvistere i linser. Tror det er gull for meg personlig som sliter veldig med øya fra før av. I en alder av 22 år har jeg mysa til meg en liten rynke.
Helt krise.  

Idag er jeg aleine hjemme mens min mor og min søster er på Nickelback konsert på Telenor Arena. Utrolig deilig å kunne ha litt tid for seg selv hvor jeg kan slappe av i soffan med pysj, tøfler og Preject Runway på skjermen. Jente-alene-kveld. Her er min plan ikveld. Her skal jeg ligge og slappe helt av. Eneste jeg mangler her er et glass nydelig hvitvin med litt frukt og bær. 

Hva skal dere cherry pie's kose med dere ikveld? NOVEMBERMitt første lille forsøk på photoshop. Jeg skjønner absolutt ingenting. Det er så mange knapper overralt, å jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal bruke noe. Jeg er fast leser av Adrienne sin blogg å der ser jeg at hun bruker photoshop for å redigere bildene sine, og jeg rett og slett elsker noen av dem. Så jeg trenger sårt hjelp. Hvis dere er photoshop eksperter så tar jeg imot hjelp med åpne armer. Ønsker så veldig å kunne lære meg det, så får jeg publisert litt bedre redigerte bilder på bloggen. 

På forhånd takk. Super drikke

God morgen små cherrys. 

 

Nå på morgen-kvisten vil jeg komme med en utrolig god annbefaling til dere. Jeg drikker mye vann om dagen å skal helst ha i meg mellom 1,5-2 liter om dagen. Det kan fort bli kjedelig i legden med smaken og at det ikke er noe "poff" med det. Følere dere det samme som meg så følg med.

Dere trenger et stort glass/mugge.
Fyll med isbiter.
Ta opp i mynteblader.
Hell oppi vann/farris
Ta en halv (hel hvis du bruker en mugge) sitron og skivs det i glasset/muggen.
Ta et halvt (hel hvis du bruker en mugge) granateple og skivs det mellom en sil for å ikke få med steinene.
Rør rundt og voilà. Dette er en flott sommerdrikk som man kan nyte året rundt. Smaker godt og ser fresht ut.

Kos dere.Lunch tips

Jeg har lenge leitet etter et godt lunch måltid som er både enkel å lage, smaker godt og som sammtidig er litt "eksotisk" og spennende. 
Spelt lomper har vært mye i luften i det siste, og jeg bestemte meg for å teste meg ut på en spelt wrap som jeg vil kalle det. Det var utrolig godt og mat som gjør deg mett, og som vil holde en stund.

Dette var maten jeg brukte


Veit de sier at "smørr er ikke bra for deg. Hold deg unna det". Men er det en ting jeg sverger til å ha på knekkebrød og brødskive så er det smørr, og jeg kommer aldri til å slutte med det. End of story.
(Jeg pleier å spise lett ost eller vita hjertego, men for denne gang så var det norgevia som lå i kjøleskapet)
Kalkunpålegg, agurk, paprika, ost, salat som dessverre ikke kom med på bildet denne gang og selvfølgelig spelt lompene. Ta et tynt lag med smørr, noen salatbladet, en skive ost og kalkunpålegg. Du kan godt bare wrappe den sammen må å spise med et smil om munnen, men for å få inn litt mere mat, pluss "5 om dagen" så tok jeg på litt ekstra med grønnsaker.

Her er ferdig-resultatet mitt. Jeg rullet de sammen før jeg stappet dem inn i munnen min, å FY så gode de var. Dette er så sunt og godt at dette kan spises på absolutt med god samvittighet.

Har dere noen freshe, sunne og gode lunch tips? Naturens gull

Igår var dagen jeg skulle fortelle dere om min dag, men oppdaget nå at innlegget ikke hadde blitt publisert :(
Men iallfall så hadde jeg en super økt igår. Jeg trente aleine og det var utrolig deilig. Jeg startet med oppvarming, gikk over til vekter. Både manualer, stang og apparater, før jeg gikk over til tredemølla igjen for den siste økten jeg hadde gruet meg til. Intervalltrening. For dere som sliter med å jogge som jeg gjør så er dette er reint hælvete. 
Her snakker vi om intens-løping. 1 minutt løping, 1 minutt pause.
30 sekunder løping, 1 minutt pause.
30 sekunder løping, 30 sekund pause. og sånn fortsetter det til du har gjort 10 minutter. Det virker veldig lett, men når du star der med svette i både handa og panna så ønsker du deg mest mulig hjem da. Men etter 10 minutter så kjører jeg på med lett gange i ca 3 incline. (Liten oppoverbakke) Da får pulsen stablisert seg samt kroppen din. Når jeg står på mølla så strekker jeg ut overkroppen mens jeg går den siste økten. 
Folkens. Det er super viktig å strekke ut. Jeg gjore ikke det de første øktene, å det fikk jeg for dagen etter. Så hvis dere skal ha none tunge økter så er det kjempe viktig at dere gjør akkurat det. 

Idag er det treningsfri hvor jeg skal bruke dagen på å sette opp et lite program for de neste ukene. Vi i treningsgruppa har satt opp noen enkle mål vi skal nå til 1 Desember, så da er det bare å kjøre på, å da må planlegging til. 
Nå skal jeg kose meg med en varm tallerken med havregrøt og et glass melk.

Dette kan jeg med hånda på hjerte si er min favoritt frokost. Jeg kan ennå huske at jeg satt på kjøkkenbenken hos mormor mens hun lagde havregrøt til meg og min søster. Det var noe med det å kunne sitte på benken å få lov til å røre sleiva i den store kjelen som var fylt med naturens gull. Dette er en arv jeg skal ta med videre til mine barn og mine barnebarn. Det er de små øyeblikkene man setter mest pris på. Treningsfri og musikktips

Idag er det null trening på meg. Jeg merket og merker a jeg klør veldig i fingrene for å dra å trene, men man må passe på for å ikke bli alt for ivrig i begynnelsen. man kan fort bli lei, å da mister man motivasjon. Istede så skal jeg ut for å kjøpe nytt og fresht treningstøy jeg skal bruke i morgen. Jeg blir så glad når jeg ser folk med super freshe farger og mønstre på seg. Man blir litt inspirert og får fram gliset. Å med et glis på lur under treningsøkten øker motivasjonen din og driven. 
En annen ting som økter motivasjonen er bra treningsmusikk. Jeg er kjent for å ha en million spillelister på spotify og 10 av dem er sikkert treningsmapper. Jeg går lei musikken med en gang. Har dere tips til bra og artig musikk jeg kan høre på når jeg trener så tas det imot med åpne armer. Uannsett om det er techno, pop eller metall. Treningsøkten igår gikk SÅ mye bedre enn den første. Jeg klarte å yte mere og bedre. Happy face. Jeg prøvde meg også på noen nye øvelser som gikk utrolig bra og som jeg likte veldig godt. Kjenner jeg er litt støl i kroppen idag, men det er et flott tegn på at du har brukt kroppen. Å mere skal det bli. Vi har lagt planene sammen til Sommerkroppen 2014 som vi kaller det. mnd flyr og da er det bare å dra den svære rumpa si på treningsstudio. 

Ha en fin dag cherry pies. Counting Stars

Idag var første treningsøkt på gud veit å lenge. Jeg møtte opp fresh og klar med håndkle over skulderen, vannflaska i handa og håret satt pent opp i en høy hestehale. Lite visste jeg hva jeg hadde i vente. 
Jeg kom med en venn jeg ikke hadde sett på lenge som gledet seg fryktelig til å se hva utrente meg kunne få til. Å jeg må si at han blei like overrasket som meg. Vi valgte å starte med styrke, som da vil si vekter. Jeg startet å ta mitt første knebøy med 20 kilo vekt over skulderen Jeg syntes det var litt tungt, men vennen min påsto at jeg kunne klare mere. Flere kilo blei satt på, å jeg klarte å pushe meg mere enn jeg skulle tro. Smilet kom fort fram. Etter en time med styrke bar det seg over til tredemølla for en kjapp gåtur som det blei kalt. Jeg vil heller si over en time med kappgang. Hvis ikke rumpa mi spretter fra før av, så gjore den iallfall det da. Endelig så blei økten over å jeg kunne begynne å vende nesa hjem igjen. Hvor mat sog DUSJ sto på planen. 
Konklusjon. Utrolig deilig å komme igang igjen. For å ikke sette ting på vent, så avtalte jeg med engang når neste treningsøkt skulle bli. Søndag, here I come. Blir utrolig morsomt å se hvor langt jeg klarer å pushe meg selv å hva jeg kan få til. Sommer 2014 blir forhåpentligvis bra. 

Nå er det middag som står på tur. Salat med kyllingfillet og en lett dressing. Kan ikke bli bedre enn det.Nå er det på tide med litt mere jogging. Jeg jobber natten idag på en bar i drammen, å da blir det enda 5 timer til med trening. Som om jeg ikke var støl nok fra før av.
Gleder meg til i morgen. Well hello there

Ian somerhalder & Jared LetolifeTodays outfit


Cardigan Bikbok Bluse Gina Tricot Smykke Lindex 

It's Friday everyone. Men her sitter man ikke på latsiden nei. Idag er det bursdagsfest og Halloween fest. Har gledet meg så utrolig lenge til dette. Jeg har lenge sittet å planlagt denne kvelden og kostyme, å det kommer til å bli så utrolig morsomt. Jeg har bakt brød som The hostess skal få, samt noen flotte blomster. Har man kledd seg ut, så skal man gjennomføre det. Hva det er vil jeg ikke helt ennå si. Bilder vil komme. 

For å oppdatere litt om den nye bloggen. Jeg har fått spørsmål om jeg har bloggen CharlotteIsachsen.blogg.no, så ja det er meg. Pga et langt navn så byttet jeg til Cherry.blogg.no som er enklere å skrive, huske, pluss at det er et kallenavn som kom etter en fuktig kveld på byen. Men nok om det. 
For dere nye som har tittet innom denne bloggen Velkommen.  Give me love
Jeg har alltid sett på høsten som årets depresjon. Vi går fra å løpe rundt med t-shorte og denim jakke til stilongs og ullsokker på 2 uker. Vi ender opp med å sitte inne med en varm kaffekopp i lanken og peisen fyrer på for fullt. Det er mørkt ute og du orker ikke å gjøre noe som helst. Når du først tørr å ta det første steget utenfor døra de, så kjenner du at kroppen begynner å skrike etter kaffe og peisen med engang. Du tvinger deg selv ut. Bestemmer deg for å gå til byen, men oppdager 7 skritt utenfor huset ditt at du er for tynt kledd, og løper inn igjen for å finne det tykkeste skjerfet du eier og ullsokker som din bestenmor strikket til deg for 5 år siden. Du åpner opp døren for så å oppdage at det har begynt å regne. Du tar en fort titt bak deg å kan se soffan din ønsker å bli sittet i. Du får en tekstmelding på telefonen der venninnen din sier at hun blir hjemme pga været. Dagen kunne ikke bli bedre tenker du. Traktern står på, du kryper under pleddet i soffan og sitter igjen med tanken i hodet ditt "hva skal jeg gjøre idag?"Bake it upAldri mere kommer jeg til å kjøpe brød på butikken. Jeg har endelig funnet den perfekte oppskriften på brød etter lenge leiting. Jeg har nå forandret litt på den med linfrød, grovere mel og salt på skorpen for det lille ekstra. Det passer perfekt til salat, suppe, gryte, frokost som kvelds. Dette blir dessverre spist opp iløpet av 2 dager, men det gjør egentlig ingenting, for da blir det mere baking på meg. Trening, trening trening. BLir fort utolmodig siden brødet skal stå i 24 TIMER før jeg kan steke det, så ender med at jeg lager både 2 og 3 deiger når jeg først er i gang. Dette er perfekt til å gi til ei venninne hvis du blir bedt på middag. Kjøp et fint bånd og et tørkle og pakk det inn. Billig og en super koselig gave som man kan spise ved middagen. Make today amazing

Make today amazing everyone.Hello October1. Oktober. Det eneste det betyr er at vintern kommer med stormskritt og det vil bare bli kaldere både ute og inne. Ullsokkene kommer fram og superundertøy blir kjøpt inn. Kakao og te blir drukket som bare det, og iskald saft lagt på hylla. 

Det som gleder meg over høsten er de fantastiske klærne som kommer fram. De tykke genserne, de myke skjerfene med de mest fantastiske fargene man kan se ute. Bladene faller fra trærne og lager et fantastisk fargespill uannsett hvor du nå enn er. Luen sniker seg på og du bryr deg mindre om hvordan håret ser ut. Det er en fantastisk tid. Istede for å grue seg, så ta imot høsten med åpne armer og leggvarmere.Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;) photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits