photo bitchplease1.png

BOYFRIEND SWEATERKNITTING GIRL

It's knitting time.

Nå er det virkelig tid for alle å stitti inne i varmen med en varm kopp kaffe og strikketøy så lang øyet kan se. u kan slappe av og ta livet helt med ro, samtidig som du får noe utrolig flott ut av tiden. Jeg var innom platekompaniet igår å dro med meg en strikkebok av alle mulige ting. Marius strikke bok med 45 oppskrifter fra luer til ølvott. Her kan jeg sitte dagen lang å se i boka. Så utrolig mye stilig man kan strikke, å kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å prøve meg på det meste. Håper jeg.

Mitt strikketøy for tiden er et marius-Ipadtrekk. Min store drøm er å kunne strikke en marius genser, men med et så vanskelig mønster så prøver jeg meg i det små først. Å når jeg har teken på det, så er det genser neste. 
Utrolig gøy når venner kommer å skryter av noe du har på deg, å du faktisk kan svae med "Takk. Strikket det selv". 
Jeg er så utrolig glad for at flere o flere unge har begynt å strikke sine egne gensere eller jakker. Alle går rundt i sin egne genser som ingen har lik. Din unike On of a kind genser. BLOND, SILVER AND BLACK


TURTLE NECK - BLACK

Torsdag er virkelig ikke min dag. Både problemer med data og kamera. fml. 
Men etter noen timer så ordnet alt seg, og jeg kunne endelig vise dere bilder av min nye turtle neck. Jeg absolutt elsker den og kunne brukt den dagen lang. Den er vid, og løs over armene og den er ikke super stram rundt halsen som enkelte gensere kan være. Her kan man spise middag uten man føler at man bli kvalt. Thumbs up. 
HATER KULDE. Sprukne lepper og bleik hud.TURTLE MY NECK

En ting som virkelig er i søkelyset nå, så er det genser med turtle neck, eller høyhalsa genser som vi kjedelige normenn ville ha sagt. Jeg personlig holder meg til turtle neck, for det høres freshere ut, og det er morsomt å si. Thumbs up.

Jeg tror jeg har klart å utrykke hvor lite jeg liker vinteren, men høsten (November er egentlig vinter, men global oppvarming så har vi høst helt til Desember. SORTER) er en fantastisk tid. Turtle necks, tykke dressbukser, en spiked lue og skinnhansker. Love it. Med så super mote som er ute å går, så klarte jeg å snike til meg en liten shopping runde selv idag. Skulle egentlig kjøpe nytt treningstøy, men når jeg så en turtle neck genser og en bomber jakke, så var jeg solgt. Å gud som jeg falt for det. Å jeg falt hardt. Var ikke snakk om at jeg skulle forlate det i butikken. No chance in hell. 

Så for dere fashionistas ute i Norges byer som lurer på hva man skal gjøre med en turtle neck, vell her har dere inspirasjon dere kan komme en lang vei med.

Bon appetit.
 RED FLANELL

En ting jeg har hatt stor kjærlighet for hele livet mitt så er det rutete flanell skjorter. Utrolig flott plagg man kan bruke året rundt. Sommer som vinter. Lyse, mørke, harde eller myke toner. Røff det opp med store chunky smykker og en stilren mørk olabukse, med killer hæler. Eller dress ned med et pent lite smykke i halsen, brett opp ermene, lyse bukser og stilrene sko. Dress det over en sort kjole som en jakke, eller knyt det rundt livet under en olajekke. Fantastisk.

Her bruker jeg min favoritt skjorte til vanlig bruk. Håret opp i en ball, armene nede og en mørk olabukse. Elsker stilen. Avslappet men også moteriktig.  

Har dere et favoritt plagg dere ikke kan være foruten? Tell me.Mann deg opp

På denne gråe og stille Lørdagen valgte jeg å sette meg godt inn i soffan (vell så godt jeg kan med tannke på at kroppen min skriker av smerte. Støl.no) med en fantastisk kopp te og vakre ELLE. 
Jeg kan ikke utdype å glad jeg er i bladet som ELLE og costume. Først og fremst så er det mote blader, men med så utrolig mye mere. Om sminke, produkter, trening, kosthold, boktips osv. Alt for en hver. Å det er det som trekker meg mot de vakre bladene som står så fine og gyldne i bladhylla på Rimi. Og for meg og min lese-måte så kan jeg sitte godt med et slikt blad i flere timer med god musikk i bakgrunnen. For tiden så er det Bastille som står på for fult her i huset. Fantastisk feel good låter man kan sette i repeate i flere timer. En ting som virkelig trekker meg denne høsten er at "it's all about your boyfriends closet". Her er det bare  mikse og trikse med det feminie og det maskuline. Ta dine beste jeans, boots med killer hæler, oversize strikket genser fra din kjæreste kles skap, og topp det hele med "bed hair" og en lue med en fresh farge. Det kan så absolutt ikke bli bedre enn det. Avslappet dagen lang, men faen å killer man ser ut. La fantasien komme å stå gjerne forran speilet å prøv flere antrekk. Jo flere jo bedre girls.  photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits