photo bitchplease1.png

red flanell

Mitt favoritt plagg gjennom årene så er det flanell skjorter. Man kan gjøre SÅ mye fint med den. Ha den med bukse, skjørt, shorts, over kjole. Man kan ha den knept opp eller åpen med en tøff t-shorte under eller en sort singlett. Ermene brettet opp, eller ha de løse. Jeg absolutt elsker alt man kan gjøre med det. Jeg liker best å ha armene brettet opp og skjorta kneppet litt opp, men jeg ville prøve noe nytt idag og kneppet den helt og likte det veldig godt faktisk. 

Tok noen kjappe bilder idag for å vise dere, og jeg må beklage håret mitt for tiden. Det er så flatt og kjedelig. Jeg har ikke hatt ork til å gjøre noe med det. 
Min vanlige rutine etter dusj er volumspray og saltvannspray og rufse det til så det blir litt liv i det, men igår så orket jeg ikke å styre så jeg lot det lufttørke og endte opp med flatt og kjedelig hår som er overralt. Har begynt å få ganske langt hår ser jeg nå, å det gjør meg super happy. Jeg har lenge "sliti" med at håret vokser til skuldrene men ikke lengere, men endelig har håret mitt fått ræva i gir og vokst masse mere. Jeg er så glad i å ha langt hår, så jeg gleder meg sykt mye til sommern hvor jeg kan gå med løse musefletter og naturlige bølger i håret. Som dere ser så har ombre effekt i håret, men dette er noe jeg hadde FØR det blei populært. Eller nå skal det sies at det faktisk er min gamle hårfarge og ettervekst som har vokst ut. Etter mange år med farging og bleiking så gikk jeg lei og valgte å la min naturlige farge vokse ut. Jeg liker litt av det jeg ser, men begynner allerede å savne det å kunne farge håret. Jeg har hatt alt ifra svart til lilla, rødt (noe jeg savner SYKT), blondt, hvitt, brunt, kastanjebrunt osv. Endte opp med grått hår med lilla striper på barneskolen. Noe som ikke var veldig kult. 
Men for øyeblikket så lar jeg bare håret vokse, og har ingen planer med det første å klippe det bort. Jeg syntes det er veldig kult, og kulere blir det jo lengere hår jeg får.


Det med hår har jeg alltid syntes har vært gøy. Jeg er skoleutdannet Frisør, men jeg klarte ikke å se for meg jobbe i en frisørsalong. Jeg ønsket meg noe større enn det.

Har dere noen historier om værste frisyre eller farge dere har hatt? Get it on

Jeg har lenge lest bloggere som legger ut det ene pent redigerte bilde etter det andre. Når jeg sier redigering så snakker jeg om LYS redigering. Ikke de andre bloggerne (som det finnes ALT for mange av) som skal retusjere trynet sitt, kroppen sin og alt. Smoode ut huden, gjøre øynene klarere og munnen større. Jeg kan ikke fordra det. Jeg tror at de som gjør det er ALT for usikker på seg selv. 
Men som sagt så er jeg ofte innom bloggere som har de perfekte redigerte bildene med flott lyst, duse nyanser og kvaliteten er perfekt. Jeg har lenge prøvd meg ut på hvordan man får det til og hva de gjør. Jeg selv er ikke Photoshop bruker, men holder meg til gratisprogram som Picasa og picmonkey som jeg har forelsket meg i. Men jeg har ikke fått det helt til å få til disse flotte duse fargene og flotte lyset før jeg googlet litt idag å fant en blogg som forklarte enkelt hvordan man fikk det til. Å gudane så lett det plutselig var. 
Jeg lastet ned Paint.Net gratis fra nettet og etter 3 tastetrykk så kunne jeg også lage duse flotte bilder. Jeg skal bruke resten av kvelden på å perfeksjonere meg så jeg iløpet av noen dager kan redigere bilder som en gud. Det værste jeg veit (sorry) er bloggere som ikke redigerer bildene sine. De er mørke, uskarpe og ser bare helt flatt og kjedelig ut. Det lille jeg kan idag lærte jeg på picasa. Det er et super fint gratisprogram man kan laste ned å prøve seg ut på. Man må rett og slett sette av tid og energi til å få til noe. Vi vil alle bli mestre i noe, men for å nå det målet må man jobbe for det. 

Superbleik i trynet, men dette er et lite forsøk på lysredigering. Øvelse gjør mester.

Har dere noen flotte tips dere vil dele med meg og andre bloggere om lysredigering og programmer? put your money where your mouth is

Leopard jakke, leopard deksel, stjerne negler. Kan livet bli bedre?

Det som står for agendaen idag er å søke på jobber. For en stund siden så måtte jeg si opp jobben min for jeg klarte ikke å jobbe der. Det var dårlig miljø, og baksnakking og det er et miljø jeg absolutt ikke orket å bli dratt inn i. Tiden har gått å dessverre ikke dukket opp noe for meg imellomtiden. Men jeg gjør det beste ut av det. Bloggen har hjelpet meg endel med det, for jeg merker at jeg bruker mere energi på bloggen, på å ta bilder og redigere de, og det er deilig å vite at jeg har noe å bruke tiden min på i ukedagene. I helgene så har jeg jobb, så jeg bruker mye energi der for å gjøre det beste ut av det jeg har. Jeg har en utrolig snill sjef som har gitt meg litt ekstra vakter her og der, og jeg kunne ikke vært mere happy for det.
Når jeg ikke leiter etter inspirasjon til bloggen eller blogger så har jeg tatt opp igjen boklesinga mi, og det er nesten litt farlig å se hvor fort jeg blir slukt i en bra bok. Blir liggende i senga å leser ut en hel bok på en dag. Dagene flyr forbi uten at jeg helt merker det selv.

Jeg har mange bøker som står på ventelista mi som jeg må lese, men jeg ønsker å få tips til andre bøker jeg kanskje kan lese den nærmeste framtid. Jeg er veldig glad i skjønnlitteratur, så hvis dere veit om en bra bok jeg burde lese så del gjerne tipset med meg. TAXMANNEN

Bilderedigering til et helt nytt nivå. Sånt skjer når man tester ut noe nytt pluss kjedsomhet som sniker seg innpå. 

Idag har jeg vært med ei venninne jeg har kjent i 10 år faktisk. Helt utrolig å tenke på egentlig. Møttes på Leierskole i flotte 7 klasse, og holdt kontakten etter det. 10 år har gått og kanskje vi forblir venner de neste 10 årene. Vi tok en rolig kveld med film og matlaging og det var veldig koselig å kunne sitte å mimre om gamle dager og snakke om alt mulig annet. Er så godt å kunne snakke om gale ting med venner som er like crazy som en selv. Det er de man virkelig må ta vare på i livet for dem kommer det ikke mange av.  ANIMAL I HAVE BECOME#Selfies #Cherry #Leopard #Wednesday #blogg ONCE UPON A DREAM


Min favorittsang for øyeblikket. Den fantastiske rustne stemmen hennes får virkelig denne sangen til å komme til livet. Jeg kan ikke gjøre annet enn å høre på denne i repeat. 
Sangen kommer ifra Disney filmen Maleficent som handler om den onde fe fra Tornerose. Rollen er spilt av Angelina Jolie, å etter å ha sett trailer til filmen så gleder jeg meg veldig. Er en morsom og interessant vri på historien. Husker jeg riktig så har den premiere i Mai/juni så det er bare å vente.

Imens så kan vi kose oss med denne fantastiske sangen. 

BOYFRIEND SWEATERINSPIRASIONHAPPY BIRTHDAY TO ME

It's my birthday motherfuckers.

Jeg og min tvillingsøster Christine blir hele 23 år idag. Gratulerer med dagen til oss.
Iår bestemte vi oss for å ikke gjøre noe stort ut av det. Det er en fredag så vi drar ut for å spise litt god mat, og ut på byn for å møte resten av folka. Like gøy blir det.

Jeg blir hele 23 år idag. Jeg snakket med en venn på telefonen i går kveld og vi snakket litt om dette med alder og bli eldre. De sier at tiden flyr etter man fyller 25 år, men jeg veit ikke om jeg kan si meg helt enig i det. Jeg hadde det som et stort håp i hodet mitt fram til vennen min sa at han føler tiden har flydd siden han fylte 18. Å det fikk meg til å tenke. De er faktisk helt sant. Det virker som min 18 års dag var igår. Tiden har flydd unna og nå sitter jeg her. 23 år og gruer meg til å bli et år eldre. Jeg vil absolutt ikke bli eldre. "Hvorfor?" spørr folk å jeg sier "Fordi jeg trives i den alderen jeg er nå". Ingenting å bekymre meg for. Jeg har ikke planer om å stifte familie med det nærmeste, penger til hus er langt unna, så jeg har ingenting å bekymre meg over, så hvorfor stresse? Hvorfor stresse med å bli så fort voksen?

Min skrekkalder har i alle år vært 25 år. Alle lurer på hvorfor akkurat 25 år? Jo fordi når man fyller 25 så er man nærmere 30 en 20. Å det i mine øyne er noe jeg gruer meg til. Jeg tror at veldig mange føler et press når man fyller 25 år. Sikkert mange familiemedlemer eller venner som forventer at man skal slå seg til ro. Huslån, mann, hund, 2 1/2 unge og folkevogn. Jeg selv veit at jeg absolutt ikke er klar for det nå, å så absolutt ikke om 2 år. Jeg har så mange planer, så mye jeg vil gjøre, så mye jeg vil oppleve og se. Det funker ikke hvis du skal ha huslån, mann, hund, 2 1/2 unge og en folkevogn etter deg. Jeg er inn for å leve livet til det fulle og ikke stresse med fremtiden. Ikke helt ennå iallfall.

 

I'm sorry mom, but I hate snow

Siden en ung alder så har jeg alltid hatet snø. Hvorfor? det er nok et svar jeg aldri kommer til å finne ut av tror jeg. Jeg har mange teorier, men ikke et ordnetlig svar jeg kan gi meg selv. Jeg sier hvert år *det er kaldt. Det er vått. Må gå med 3 par sokker. Stygge sko. Sklir. Glatt. Stilongs." osv osv. Ting jeg absolutt ikke vil gjøre eller gå med. Den siste uka har jeg konstant gått med ull stilongs, 2 par sokker, genser og en strikka cardigan over der. Ofte så må skjerfe til. Men hvorfor hater jeg egentlig denne årstiden? Vi har Jul, Nyttårsaften (som er min favoritt), Min og Christine sin bursdag (24.01) vi blir hele 23 år. Gud å tiden flyr. Å det som rett og slett suger med å ha bursdag på vinteren er at man får egntlig ikke gjort så mye. Det var kanskje morsomt når vi var små hvis vi akte og grilla pølser til Ketchup tøyt ut øra på oss, men nå som vi begynner å bli voksne så skulle jeg så ønske å kunne feire den på en ordentlig måte. 
Jeg har alltid ønsket å ha bursdag på sommern. Ha grillfest hvor alle dine venner er samlet rundt plastikkbordet med papptallerkner, øl på boks og en svart grillpølse. Det har alltid vært min drøm. Sitte ute til langt på natt uten å tenke på stilongs eller solbærtoddy. Å for en drøm.
Dessverre så er det slik at man ikke kan bestemme selv når en vil ha bursdag. Så morgendagen blir enkel for oss. Vi gjør det enkelt. Vi spiser middag og drar ut på byen for å møte vennene våres der. Enkelt og greit. Uannsett hva vi gjør så er vi med venner og det er i bunn og grunn det viktigste.
Å fordi jeg er så glad i å gjenta meg selv. Jeg hater snø fortsatt snø.
What'up?

Dere altså. Søte cupcakes. Jeg har vært interaktiv siden 26.12.13 faktisk og dere kommer fortsatt innom bloggen min hver dag. Det er så fantastisk.
Jeg har vært helt borte fra bloggen den siste mnd fordi alt privat toppet seg litt for meg. Jeg måtte flytte ifra leiligheten jeg bodde i med min x-kjæreste, flytte hjem, jobb leiting og ting overralt så tilslutt så blei inspirasjon borte. Å jeg gidder ikke å sitte å poste ting bare for å poste. Det er bortkastet tid for meg og dere føler jeg, så derfor jeg like greit blei borte en liten stund. Men here I am. I'm back bitch's.

Begynner endelig å få en liten oversikt over tingene jeg har. Liker å tro det iallfall. Men det er nå 2014 og som de fleste så setter de nyttårsforsett. Jeg derimot har bestemt meg for å IKKE gjøre det iår. Jeg lager heller en liten bucketlist som jeg kan jobbe meg mot, men ikke si "dette SKAL jeg gjøre iår". Jeg skal sette meg selv utenfor min komfortsone og pushe meg selv. Jeg skal stresse mindre og ta livet med ro. Og bare de siste 2 ukene så har jeg hatt det så ufattelig gøy. Jeg tar ting på sparket og lever litt bedre for hver dag som går. 

 


 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits