photo bitchplease1.png

friday love

TGIF.

Helg er jo de dagene man kan slappe av, slå ut håret og leve livet. For min del så blir det bare jobb, og det er faktisk veldig deilig å tenke på. Jeg gleder meg veldig til denne jobb helgen, for det blir mye å gjøre og tiden går. Jeg er som jeg har nevnt tidligere arbeidsledig så at jeg har fått endel vakter på min ekstrajobb er helt fantastisk og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Gode kollegaer og mye morro. Hva mere kan man ønske seg?I dette øyeblikket så sitter jeg å glor på serier (noe som er planen min for hele dagen til jeg skal på jobb) og jeg må leke husmor som å preppe mat til jobb, lage middag før jobb, vaske klær og huslige ting. Husmor i en alder av 23. Hah. Who would have thought?LINKRUNDE

En ny linkrunde står for tur. Etter at det har kommet enda mere trafikk her inne, så skal jeg ha en kortere linkrunde med forhåpentligvis enda flere påmeldte. 
Dette er kjempe enkelt å melde seg på.

1. Gå inn på facebook siden min HER og lik siden.
2. Kommenter dette innlegget med at dere melder dere på.

SUPER ENKELT.

Jeg håper på å få masse påmeldinger, så min plan er å avslutte linkrunden allerede IKVELD. Så her gjelder det å være kjapp. OBS! For alle som melder seg på linkrunden MÅ like facebooksiden min. Alle dere som IKKE gjør det, så vil jeg slette kommentaren deres. My kittycat

Min nydelige kattepus som jeg elsker over alt. Hun er så søt, sær og bare helt på tryne. Hun er en av di særeste kattene jeg veit om. Hun mjauer så å si ingenting. Hun skal helst hoppe opp i et skap i gangen, eller sitte oppe på skapet på badet. Hun elsker deg inni poser, pappesker og skoesker. Hun er kosete når hun selv vil ha kos, og plutselig hopper bort når hun vil. Hun har dager der hun vil bare ha kos, og hun har dager der man ikke ser henne. Hun elsker sokkeskuffen.
This is my cat. Suhi som hun heter. Eller kebab, fisk, mat, pølse og sushiboy (som er min personlig favoritt. Selvom hun er en jente)

She is so cute. 

Idag er det tid for jobb på Drammens fineste og beste restaurant, nemlig Stallen. Byens beste biff, og byens tøffeste servitører. Skal bli godt å endelig få noen jobb dager igjen i ukedagene og ikke bare helger, så jeg skal jobbe med en smil om ansiktet hele fuckings tiden. Livet er bra, hvis man ser bort ifra ankelen min som jeg har klart å tråkke over, forstuet, så blir litt hinking idag, men jeg biter tenna sammen, og planlegger å få en super bra dag på jobb.breakfast, here I come

Nå var endelig frokosten ferdig laget, og spiset. 
Det var førstegang jeg prøvde meg på denne oppskriften, å det ble veldig godt, men jeg må nok gjøre none justeringer. Jeg hadde oppi pakepulver for å få en flott og fin høyde på di, men de ble tynne og slappe, så di ble ikke veldig fotogene. Jeg lagde 3 lapper hvor jeg la litt jordbær syltetøy og bananskiver mellom hver lapp, og en hel appelsin ved siden av. Denne frokosten er proppa med fiber, vitaminer og sunne ting. Jeg ble så mett at jeg ikke klarte å spise opp hele appelsinen. Men så godt å kjenne at man blir mett av egentlig ganske lite. Da e det lettere å holde seg i nakken og ikke overspise. Jeg har den siste tiden blitt utrolig flink til å spise mere frukt til frokost, og det skal jeg si med hånda på hjerte se på badevekta. Jeg har gått ned en kilo etter litt forandring i frokostveien og i middag. Å det gjør meg så glad. Bukser som satt stramt før sitter løsere ved vask, og belte mitt som jeg har hatt i over 1/2 år har jeg måtte lage et nytt hull i beltet for det ble for stort. Best feeling ever.

Føler meg nesten litt klein når jeg legger opp maten fint med bestikk på siden og tar bilde av hva jeg skal stappe i meg 2 minutter seinere. Før og etter bilde engang av tallerkenen eller tryne?Kreativ

Føler meg helt syk kreativ akkurat nå. Jeg sitter for øyeblikket i et annet rom i huset og blogger fra mobilen. Hvorfor spørr du? Jo fordi jeg hadde store planer om å stå opp tidlig, lage fin og flott frokost, ta bilder og poste det på bloggen rundt denne tiden. Men grunnet litt for mye søvn så blei hele planen min skyldt ned i dass rett og slett. Eller kanskje ikke helt, bare forsyvet litt. Så for dere fantastiske leserne mine så skal dere vite at, det kommer. Må bare dusje først si!morgendagens frokost

God kveld.

Som jeg har nevnt tidligere så er frokost og kvelds mine favoritt-måltider. Jeg har alltid elsket store frokoster hvor man kan sitte lenge å kose seg med god mat og en stor kopp te. Se på en serie eller program på tven mens jeg sjekker facebook, insta, bloggen og mailen min. Det er den beste tiden på døgnet føler jeg. Jeg er veldig glad i å variere i frokost veien, og må nok ha noe nytt annen hver dag. Hvis ikke så kan jeg fort bli lei, og man havner fort inn i en ond sirkel hvor man overspiser, spiser mye feil mat og til slutt, så vil ikke det ende bra. Så jeg er flink og klapper meg selv på skulderen for frokostene jeg spiser og merker jeg har mere energi gjennom dagen og virkelig elsker å spise frokost. Jeg sitter ofte på pc'en for å finne nye oppskrifter, finne nye og forskjellige retter som vil glede morgenen på en god og sunn måte. Jo flere farger og frukt, jo bedre smaker den, OG ser bedre ut Happy time. 

I morgen skal jeg prøve meg på en ny protein pannekake oppskrift, men istede for pannekaker prøver jeg meg på vafler istede. Små hjerter OG frukt kan ikke bli bedre. Gleder meg allerede til frokost.

Har dere noen flotte frokost tips å dele med meg og andre?  Tuesday is batday

I love batman.because I'm happy

Because I'm happy sies det i Pharell Williams nye sang. Ååå den er så koselig å høre på. Man blir automatisk så glad og full av energi. Dette er en must sang hver morgen i dusjen. Yes jeg MÅ høre på musikk.
Nok om det.

Idag ble det et sent blogginlegg. Jeg og min søster måtte "tidlig" til byen for å stille opp på et intervju vi fikk forespørsel om i forige uke. Dette er for avisen Dagsavisen Fremtiden, Drammen. Vi satt i nesten 2 timer og snakket og det ble gitt ut mye informasjon og mye av oss (meg og søstern). Nå sitter vi å håper på at saken vil gå videre og komme på trykk i denne avisen og kanskje flere. Grunnet innholdet så ønsker jeg ikke å dele hva saken handler om så lenge det ikke er på trykk. 

Siden OL er ferdig (WÆ) så må man alltid tilbake til hverdagen. Det vil nok bli mindre soffa sitting, og mere mot treningsstudio igjen. Herlig herlig. 
Jeg må også meddele at konserten igår var veldig bra, men konserten di hadde i fjor var mye bedre. Man kunne høre på stemmen at han begynte å bli sliten og  det føltes som om han forta seg mellom sangene og ikke orker å gjennomføre di ordentlig. Men jeg hadde det gøy uannsett jeg. Min bestevenninne Gabriella ble med som 3 person og vi hadde det super gøy. På et tidspunkt bestemte vi oss for at hun skulle hoppe på ryggen min, og med en person på ryggen samt at man hopper opp og ned i 3 minutter ender med 2 ting. Støle armer og en litt smålig ødelagt ankel. Idag har jeg hinket rundt og håper på at den skal bli like god som "ny" igjen fort fort. Bilder ble tatt fra konserten, men det vil nok ta tid før disse kommer ut. Det ble MANGE bilder, å da vil det si at det tar tid å gå imellom for å velge di beste.
Å jeg som hadde vært flink å sletta masse bilder fra telefonen, for så å fylle det opp igjen. Bra det lille mongo. 30 seconds to mars, right?

Idag er det konsert tid. Å for bare å informere så er jeg verdens største konsert tilhenger. Hvis jeg hadde hatt mulighet så ville jeg ratt på konsert hver dag. Hadde vært fantastisk. Den beste følelsen er å stå å se en av sine favoritt band spille og du synger med. Dette er 2 gangen jeg skal på konsert med 30 seconds to mars, og jeg gleder meg like mye til denne som den første. Jeg har likt bandet 30 seconds to mars i mange mange år. Fra tiden Jared Leto så emo ut og brukte rød øyenskygge, å DET begynner å bli noen år siden for å i det kort. Men jeg har alltid likt musikken, og jeg liker at bandet bruker så mye tid på fansen sin og faktisk viser at det er pga dem at de har kommet er di er nå. Nr jeg oppdaget dem for mange mange år siden så var det nesten ingen som hadde hørt om dem. For å kjøpe cd'en så måtta man bestille ifra nettet, eller dra til den største platekompaniet butikken i Oslo for å kjøpe den, HVIS man var heldig. Å fra den tid til nå, så har di kommet en lang vei, å jeg ser fram til hvordan dette vil fortsette.

Blueberry on the lips

Blåbær til frokost, merke på leppa. Man kommer aldri foruten det. I'm blue. 

Igår så var jeg på bursdagselvskap, men jeg måtte dessverre kaste inn håndkle etter 2 timer. Hodepinen tok over og det var absolutt ingen selvskap i meg. Så hjem jeg dro, la meg på soffan, lo av senkveld, og knakk sammen av The Graham Northen show, før jeg tusla til senga for å sove vekk hodepinen. 
Jeg våknet opp idag tidlig med et bedre hodet enn jeg hadde igår, men jeg tar minutt for minutt og håper med alle mine krefter at det ikke skal bli værre. Jobben kaller inatt, å jeg kan ikke komme syk. Det er en dårlig kombo som kommer til å føre til alt for mye pushing av kroppen, og sengeliggende på søndag, å DET er jeg absolutt ikke intressert i.

Rolig Lørdag med andre ord, men man skal absolutt ikke klage over det. Det er bare deilig å kunne slappe av noen dager å ta livet helt med ro. 

today is the day

Idag kommer det ingen coverbrands innlegg. Det er 2 enkle grunner til det. Jeg orker rett å slett ikke, og jeg har ikke tid.
Jeg skal på bursdagsfest ikveld, noe jeg nevnte tidligere, men jeg er nervøs for hvordan dette kommer til å ende. Jeg har sitti med en forferdelig hodepine i hele dag, og er redd for at kvelden kommer til å ende tidlig. Er det en ting jeg ikke kan bli så er det å bli syk.
Akkurat nå så følger jeg med på OL å prøver å få hodepinen til å forsvinne med mat og vann. Er det en ting man ikke eier så er det hodepine tabletter. Lucky me.
Jeg må også finne klær jeg skal ha ikveld. Etter 1 time med leiting så har jeg egentlig det, men jeg kjenner megselv så godt at jeg veit at jeg ikke kommer til å ende opp med det. Man blir aldri enig med seg selv, og jeg veit at jeg ikke er aleine der. TGIF

Thankg God it's friday.
Det er så godt med helg. Vell jeg har jo helg og ferie hver dag, men det som er så fint med helg er at det er di dagene her mine venner er frie for å gjøre alt mulig rart med meg. Å det er så godt å kunne være med di du er mest glade i, i ukas beste dager. Idag skal jeg på bursdagselvskap til min gode venninne Tone, som jeg møtte i min gamle jobb noen år tilbake. Vi startet som to typiske jenter som egentlig ikke likte hverandre helt, men ble nødt til det siden vi jobbet sammen, og endte opp som super gode venninner. Jeg var veldig lei meg når jeg slutta der. Ikke pga jobben, men fordi jeg måtte forlate henne. Men heldigvis så har vi holdt vennskapet mellom oss og det er så koselig hver gang jeg ser henne igjen. Så idag blir det en typisk fredag med litt festligheter, men ikke alt for mye siden denne jenta her skal på jobb i morgen. Greit nok at det er i morgen kveld, meen man kan aldri få nok skjønnhets søvn, I'm a right? 

Now it's time for breakfast. Det beste jeg vet. Musli, frukt og mager vanilje kesam. Ohoy.Better late than never

Sent inlegg, men det kom iallfall.
Dagen idag har vært lang føler jeg. Våknet tidlig av meg selv, og sto opp. Fikk gjort unna ting, og når klokken hadde passert 12 føltes det ut som klokken var 15. For å ikke være alene hele dagen, så dro jeg til ei venninne som spurte meg på middag. Koselig og godt var det. Det morsome er at hun vil veldig begynne å blogge, så hun bestemte seg for å komme til meg for å få hjelp. Å det er så hyggelig, så jeg gleder meg til å lære henne alt det jeg kan.

Men nå, Coverbrands.
Idag er tema : Sminke-øyne

Her skal jeg vise dere det mest fantastiske øyeskygge palettet jeg har sett i mitt liv. Med fantastiske jord og brun toner, samt lyse og mørke. Dette er et palett man kommer langt med. Jeg har allerede funnet mine favoritter, og etter å ha sotet øynene med di brune nyansene, så vil jeg aldri gå over til grå og sort igjen. De mørke brun tonene ser helt fantastisk ut på øynene. Jeg vurderte tidligere om jeg kanskje skulle lage en videoblogg hvor jeg viser hvordan man gjør det og hvordan det blir seende ut, men kastet tanken FORT bort igjen. Videoblogg syntes jeg er super kleint, og føler meg bare utilpass forran rullende kamera. Men bilder vil nok komme iløpet av en tid. 
Jeg fikk også med en maskara jeg ikke var så fornøyd med. Jeg har middels/lange vipper, og siden ejg ønsket mere boost på vippene så bruker jeg store "natur" børster. Denne var liten og av gummi, noe jeg ikke er noe som helst fan av. føler at vippene blir klompene med engang, åtilslutt så ender man opp med å se ut som en fjortiss med 3 øyevipper.
Billion dollar browns øyenbrynspenn er super god. Jeg hadde nettopp kjøpt inn en ny skygge med plast stensil til brynene men dessverre så har disse blitt lagt til siden så fort jeg fikk denne. Det er en perfekt farge som ikke er for hard eller for svak. På andre siden av blyanten så er det med en liten børste som tar hårene veldig bra. Dette er et utrolig godt produkt spørr dere meg. 

Som sagt så beklager jeg for at innlegget kom så sent. Det vil komme tidligere i morgen med enda mere spennende. Vi er ikke ferdig helt ennå.
Resten av kvelden skal jeg bruke med min søster hvor vi skal sette opp en liten "spise plan" eller iallfall alternativer til frokost, lunch og kvelds. Alltid morro å lese om kosthold og lære seg noe nytt.

Have a nice night kitty's. Breakfast heaven

Frokost er dagen viktigste måltid, å med det så tror jeg at det er viktig å gjøre litt stas på seg selv så tidlig på morgenen.
Jeg har gått lei tørre brødskiver med svett gulost og en klein agurkskive på toppen som sklir av sekundet du legger øynene dine på den.
Her gjør man litt mere ut av det i huset. Å det som er så fint er at det tar sånn ca like lang tid som å lage en tørr brødskive.
Jeg har her laget mager vanilje kesam (ca 2 sp) toppen med en halv appelsin (resten gomle jeg i meg på vei til stua) og ristet havregryn. Super enkelt og super godt.
og selvfølgelig kaffe på siden. 

En absolutt favoritt i mine øyne. Enkel å lage, super godt og ikke minst sunt. Spis frokost med god samvitighet og tenk på at sommern nærmer seg.THE BALM-Gave fra coverbrands

Innlegg nr tre.

Å dette syntes jeg er så morro. Kan virkelig ikke få sagt det nok hvor morsomt dette er å dele med dere.

Kategori idag: Blush 

Jeg har aldri være noe veldug blush menneske. Jeg bruker pudder, men ikke noe mere enn det. Men for noen år siden lærte jeg meg å markere kinnbeina mine. Jeg har veldig markerte kinnbein fra før, men ønsket veldig å kunne markere di mere. Lærte å bruke brundt pudder ved kinnbeina og ta det svakt på. Etter det så har jeg blitt helt avhengig. Jeg var kjapt ute med å teste ut Bahama Mama. Fikk totalt sjokk når jeg fikk se hvor mørk den var, men den blei utrolig fin når man påførte den på. Blir en favoritt til sommern.
Fratboy har jeg ikke testet ennå. For å være ærlig så veit jeg ikke om dette kommer til å bli brukt, så hvem vet. Kanskje den blir loddet ut til en senere annledning?
Mary-lou Manizer prøvde jeg såvidt på meg, og herregud for noe sterke greier. Blei shimmer i hele ansiktet mitt, og følte meg som en stjerne himmel. Jeg var nok litt uheldig og tok LITT for mye i ansiktet, men den skal absolutt prøver igjen. Den er sikkert veldig fin på kinna og i pannen for å få litt glitter og stas på seg.  

Ååå dette er så morsomt. 
Å for det andre. Jeg har fått DEN økningen i statistikken min, og det gjør meg utrolig glad. Tenker å ha en liten konkurranse om ikke så alt for lenge. Jeg har en Facebook siden for bloggen min HER Liker dere siden min der så vil jeg innformere fortløpende hva som skjer og hva jeg har tenkt ut. Her er også hvor jeg legger ut innleggene mine først så bare å forte seg inn å like siden. yey or ney?

Idag våknet jeg med det store spørsmålet som surrer rundt i hodet mitt sånn ca hver eneste dag. 
Dra for å trene, eller ikke dra for å trene?
Egentlig så er det ikke noe spørsmål å stille, men om dagen så blir det et stort spørsmål for meg. Det er langt å kjøre (20 minutter er langt det, ikke sant?) samt at det går endel bensin på tur fram og tilbake til Drammen. Å jeg som desverre sitter uten jobb for øyeblikket, så kan det fort bli vanskelig. Jeg må begynne å prioritere på hva jeg skal gjøre for å spare mest penger, men også for å få noe godt ut av det. Jeg kan alltids trene hjemme, men det er ikke mye motivasjon for meg her hjemme for å trene. Skulle gjerne gått meg en lang tur ute, men det er for kaldt ute til å gå nå for meg, og hjemme har jeg ikke det jeg trenger for å virkelig komme gjennom økta. Jeg trente på mandag, men grunnet armen min så skal jeg ta det rolig, og ikke trene overkroppen så det blir mye 3D-mølle bruk, noe som blir kjedelig i lengden, og går ut over bein og rygg. Har super gode sko, men det blir hardt å gå på over lengere periode. Dropper jeg trening i dag så får jeg ikke trent før søndag. What to do.
 THE BALM-Gave fra coverbrands

Da kommer innlegg to av coverbrands pakken min.
Jeg er så gira på å vise dere alt sammen, men må ta meg selv litt i nakkeskinnet og holde meg igjen.

Idag er kategorien: Ansikt produkter

Jeg har den siste tiden brukt fast bruker av primer. Syntes dette er helt fantastisk å bruke når du ønsker en ekstra glød uten foundation, eller om du ønsker en glattere hud før man tar på foundation og/eller concealer. Jeg prøver å ikke bruke det i hele ansiktet (men er litt vanskelig for det er så godt), men jeg liker å bruke det på steder jeg har litt problemer med huden. F.eks så er det mange som sliter med kviser på kinn og hake, og da er den helt super å bruke der. Jeg liker å bruke primer på haken hvor jeg en sjelden gang kan få en kvise eller to. Det gjør det mye lettere for deg å påføre foundation, pluss at det dekker veldig fint over.
Jeg har lenge lest om eyeled primer, men aldri fått kjøpt det å testet det ut. Jeg har i den siste perioden blitt flinkere til å bruke øyenskygge (høres ut som en 14 åring). Men jeg har alltid vært veldig kjedelig i sminkeveien. Liker det veldig naturlig og enkelt, men funnet ut den siste tiden at man kan se naturlig og enkel ut med litt øyenskygge. Har opplevd at noen blir fort borte etter bare noen timer, så er litt kjedelig å måtte passe på det hele tiden. Jeg prøvde ut eyelid primer'n til Thebalm, og HEI øyenskyggen holder seg der lenge. I mange timer. Mange. Fargen blir sterkere og sitter lengere, så nå trenger man ikke å pynke øyet med 5 kilo øyenskygge. lmf.

Pudder børster er vell også noe man aldri kan få nok av.
Jeg har to stykker fra før av jeg har lagt min elsk på, å må si at det skal veldig mye til før noen kan slå de, og jeg må ærlig si at jeg må leitere lengere enn dette for å finne noen bedre. Den lille børsten syntes jeg stikker for mye ved bruk, og den er for liten etter min smak, men den andre kosten likte jeg godt ved bruk av litt pudder på kinnbeina. Myk å bruke og man ser med engang hvor man påfører pudder. Pluss at designet på den er jo uber søt. Yes people. Jeg brukte ordet uber. Grunnet designet er jo såååå søtt. Så det er en kost jeg kan gå til gode for.

Har dere noen av di samme produktene?

Au revoir waky waky, eggs and bacy

Jeg merker godt på kropp og sjel at sommern vil være her om ikke så alt for lenge (ca 4 mnd). Er veldig optimist når det kommer til sommern, og sommertid. For alle som kjenner meg (og ikke kjenner meg) så er jeg verdens værste frøsapinne. Jeg kan og fryser faktisk overralt. Under Imagine Dragons konserten på union scee som var utsolgt, så sto jeg med en t-shorte og en ULL GENSER over, og syntes det var grei tempratur i lokalet. 80% sto med t-shorte. Folk trodde jeg var gal, en såppas fryser jeg. Sover med sokker, og går med bukse og genser på sommern. Crazy clothes lady.
Men tilbake til det jeg startet med. Jeg merker at varmen kommer, for inatt så måtte jeg faktisk åpne opp vinduet mitt. Ikke mye vi snakker om, but still. 
Så her sitter jeg, søker opp we heart bilder av sommern og koser meg med en kopp kaffe fra favoritt koppen min i en ola bukse, og hette genser.

Iløpet av dagen så vil innlegg nr 2 av coverbrands gaven komme. Det er så masse at jeg må gjøre dette på en ryddig og ordentlig måte. En ting jeg ikke ønsker er å skrive innlegg BARE for å skrive innlegg. Det værste jeg ser på en blogg. Her ligger det ordentlig planlegging bak, endel bilder skal tas, og teksten må skrives ned.  Så gled dere. Imens, kos dere med kaffe bilder. 


EN ROOT-Gave fra coverbrands

Hello kittykats.

Som jeg nevnte i innlegget igår så ble jeg plukket ut til å få en stor gave-pakke fra Coverbrands som inneholdt MYE fint. Jeg tok en kjapp titt på nettsiden dems igår å regner til at jeg har fått sminke og produkter til en verdi av 4000,-. Så enkelt og greit, det er mye ting. 
Jeg hadde egentlig bestemt meg for å skrive et langt innlegg, men jeg ombestemte meg og vil heller skrive om produktene i hver sin kategori, og når alt er postet, ta et bilde av alt, og hvilke jeg likte best og hvilke jeg ikke likte så godt.

Så første kategori er Hårprodukter.

Med engang jeg åpnet esken jeg hadde fått i posten så brøyt det ut en lukt, en helt fantastisk lukt. Dette var fra Shampoo og balsamen jeg hadde fått. Med engang så måtte jeg åpne de, og himmel de luktet fantastiske. Jeg fikk øye på hårsprayen og jeg måtte finne ut hvordan den luktet, og hvis jeg den ikke er like god, så kanskje bedre. Jeg er totalt avhengig av at hårsprayen jeg bruker lukter godt, hvis ikke så havner ikke dem i vesken min. Jeg har måtte ta meg selv i nakkeskinnet og ikke gå rundt å spraye med den hele dagen, noe jeg faktisk har gjort, men det er vanskelig å la være når det lukter som en blomstereng. Det jeg også liker veldig godt med produktene er designet og bildene som er på selve produktene. Får en veldig ungdommelig look, og man kan fint ha dette utstilt på badet for å "freshe" litt opp på benken. 

Neste innlegg vil komme i morgen. Hvilke kategori det blir har jeg ikke bestemt meg ennå, men bare vent å se. Det er så masse.

Jeg har også klart å dra på meg en senebetennelse i albuen. Dette er nok et resultat av overbelastning og for mange repitisjonen av den samme øvelsen. Så her i huset så går man med støttebandasje og knasker på smertestillende. Jeg håper veldig at dette vil gå vekk fortest mulig så jeg kan begynne å trene med overkroppen igjen. Hadde en økt idag, og det var ikke særlig morro å bare trene bein og resten av tiden på mølla. Det gikk fort og følte jeg ikke fikk så mye ut av timen. Men dette er også en liten vekker for meg. En senebetennelse er en måte for kroppen å skrike ut "calm the fuck down", og det har jeg planer om å gjøre også. Jeg skal nok få satt opp et sjema for hva jeg skal trene når og variere mere med hva jeg trener og hvor mye. Tror det kan ha positiv virkning på resten av kroppen, og kanskje sjelen for å ikke la den utebli.

Nå skal jeg slappe av i senga med di resterende episodene av serien Vikings. Jeg sier bare "hadebra sosialtliv". Princess of the rodeo

Helgen har kommet og gått. 
2 dager uten et eneste innlegg på bloggen og jeg føler meg neten hjelpesløs. Har ikke fått blogget grunnet mye styr i helgen. På Fredagen sto det konsert på planen, nemlig scooter, og det var veldig tøft å kunne være med på. Var med venner, blinke ringer, øl og techno dansing. Kvelden endte tidlig for min del, men det var fantastisk gøy.
Lørdagen kom og jeg var absolutt ikke bra i fisken. Jeg lå å kastet opp i lang tid og det var vondt for meg å stå, sitte, ligge og krabbe. Jeg lå å vrei med i hele sengen dagen lang og formen blei ikke bedre. Jeg kald svettet og var svimmel. Jeg hadde en jobb-vakt på lørdagen men jeg trosset sykdommen å dro på jobb selvom jeg måtte stoppe engang ved veien for å puste inn litt frisk pust. Jeg kom på jobben og kunne nesten ikke skjønne helt hva jeg gjore. Jeg fikk svaret på at jeg har di beste kollegaene i verden, for etter 10 minutter ble jeg beordret hjem og kunne ligge her å bli bedre. Frokosten kom ikke før kl 22 på kvelden og det var godt å endelig kunne spise noe som ikke kom opp igjen i 100/kmt. Jeg la meg i senga for å kose meg med en film og sovna tilslutt. Våknet idag med et litt vondt hode, kvalme og litt svimmelhet, men formen er så absolutt mye bedre. 

Men over til noe helt fantastisk.
Som jeg nevnte så var jeg på trenings og beauty messe på telenor arena. Som mange boder har så er det konkurranser og alt mulig. Jeg er sjeldent med på det for er det en ting jeg hater å få så er det nyhetsmail og alt mulig. Jeg og ei venninne går forbi Coverbrands til bod og blei ståenes å se litt. Søte jenta bak bordet fortalte at vi kunne melde oss på konkurranse hvor vinneren vil få masse produkter fra Coverbrands, Jeg sa Nei, men når hun informerte at det er bare et nyhetsbrev jeg ville få fra henne så kom jeg til å tenke på at jeg allerede får det ifra dem. Jeg har flere ganger bestilt produkter derfra å er super fornøyd. Det tok ikke lange tiden før jeg meldte meg på med navn, telefonnr og mail adresse. Jeg har aldri hatt lykken helt med meg, så jeg la ikke noe mere i det. Dagen etter så sto trening for turen og jeg gjore det jeg skulle, men ved enden av timen så får jeg en melding på telefonen, å der sto det at JEG VANT. Jeg skulle få tilsendt masse kule varer fra de og jeg blei så happy. Bare 2 dager etter så hentet jeg pakken på posten, og den var ikke akkurat liten. Så å si alt av det jeg fikk er produkter jeg aldri har prøvd, så det har blitt mye sminking på meg di siste dagene, og jeg må si at jeg er absolutt super fornøyd. Jeg har allerede lagt elsk på så mye av det jeg fikk, og annbefaler di til alle vennene mine. Jeg kan tenke meg at dere er spendt på hva det er, men da må dere vente til i morgen.
Jeg tenker å lage et helt innlegg med alle produktene jeg fikk. Kanskje også dele di opp i flere innlegg for det er så utrolig mye. Men jeg sie bare gled dere, for HER er det mye fint å se på og kanskje prøve selv?

Idag er med middag med mormor og goffa, så da må huset vaskes, klær finnes fram og dekking av bord står på agendaen. 
Fin fin søndag. 

twi twipiercing time

Alle er veldig fasinert over øret mitt har jeg merket. Jeg jobbet kvelden som servitør i på et privat selvskap for noen uker siden, å da var det tre damer som blei SÅ faisert å måtte komme for å ta på øret mitt, kjenne på piercingene mine og hu ene prøvde å ta de ut, noe som ikke lød som musikk i mine ører. 
Dette er et lite utvalg av hva jeg har/har hatt. Tattoveringer og piercing er to ting som alltid har ligget mitt hjerte nært, iallfall tattoveringer. Men i en ung alder jeg jeg ikke kunne ta tattoveringer, så kjørte jeg på med piercinger. Jeg har hatt mange iløpet av årene. Noen har blitt, og noen har blitt tatt ut. Noe jeg andrer mest på er at jeg på ungdomsskolen utviddet ørene mine, så på det største så hadde jeg 14 mm i ørene. Jeg kan ikke finne noen bilder ifra den tiden, noe som kanskje er en bra ting? Jeg så virkelig ikke ut på den tiden. Mørkt hår, kjedelige klær, klarte ikke å sminke meg for en femmer. Men tilbake. Jeg har hatt piercing i leppa, noe jeg også angrer på. Hadde den i et år før jeg tok den ut, og sitter igjen med et arr ved leppa. Jeg selv kan ikke si at jeg legger merke til den når jeg ser meg selv i speilet, men på bilder ser jeg det. Ikke mye pent. Jeg har hatt piercing i nesa, på begge sider. Samtidig. Ikke ringer, men små søte dobber. Så døds kult ut, men endte med at jeg våkna opp med neseblod hver dag, noe som ikke kunne veie opp for hvor kult det så ut. Etter det så begynte jeg å ta i øret, og jeg er nå super fornøyd med hvordan det ser ut.  

VINNEREN AV LINKRUNDEN

Etter en uke med åpen påmelding så ser jeg at det faktisk har vært endel trafikk innpå bloggen min, og jeg har fått nye lesere kan jeg se på statistikken. Det er super hyggelig, og håper dere liker bloggen min like mye som jeg liker den.
Jeg har nå funnet fram ukens vinner av linkrunden. 

Dette er en blogg jeg falt for med engang jeg åpnet forsiden. Hun tar flotte bilder og skriver godt.
Hun er 22 år, kommer fra sørlandet og poster mye om fotografering, den søte hunden hennes, trening, kosthold og mote. Her er det inspirasjon til en hver blogger.
Vinneren er:Jeg vet at dette er en blogg jeg personlig kommer til å fortsette å lese og følge med på. En blogg jeg annbefaler til dere alle å ta turen innom for å titte, lese eller bli inspirert.

Grunnen til at hun vant er fordi jeg syntes hun skriver godt, og sakelige innlegg. Hun tar flotte bilder med redigering av lys og tekst på bildene. Hun legger ut alt ifra antrekk bilder, til trening og kosthold. Hun har en flott header med fantastiske farger, men samtidig et veldig "rolig" bilde. Bloggen sin utseende er fin og ren, å ikke mye dill dall overralt med farger og slikt.

 

For å komme inn på Iselinn Andersen til blogg så trykk på knappen her å bli inpirert.

 

Veldig fin blogg. 

 Viaplay kongen

Sponset innlegg.

Jeg kan vell med sikkerhet si at jeg ikke er den enste i Norge som elsker tv-serier og filmer. Vi alle har hørt om Netflix og vell så det, men jeg har aldri selv laget en konto der. Jeg ventet lenge etter en nett-tjeneste som kunne tilby meg det jeg ønsket. Både nye serier og filmer. Mine bønder ble hørt, for plutselig så dukket Viaplay opp, og det tok ikke lang tid før jeg hadde laget en bruker og sett imellom nesten alt av det som var mulig. Her kan dere velge mellom MANGE serier, og ikke minst NYE serier. Dere har alle fått med dere at en serie med navn Sleepy Hollow gikk på TV'n? som alle andre så klarer ikke jeg å holde tritt med hva som skjer på tv'n, men Viaplay derimot, der klarer jeg å holde følge. Å til min store glede så begynner episodene til serien å komme inn på viaplay. En etter en. Det samme som Two and a half men sesongen som blir vist i USA, og for ikke å glemme om filmer. Det ligger mange nye filmer ifra 2013, noe som gjør meg overlykkelig for her er det utrolig bedre utvalg enn det er på de fleste andre nett streaming sider. 
Å det beste med hele tjenesten er at det koster bare 79,- kr mnd, PLUSS at man kan laste inn filmer og serier, forså å kunne se de offline senere. Passer perfekt til lange bilturer eller fly-ferier. For å få et lite innblikk av alt viaplay kan tilby så besøk viaplay.no og se hva som gjør dette til den beste streaming siden. 

  He keeps alive with his Colt 45


Photo; meoversized

Mine beste kleder. Oversized t-shirt. Det er så deilig å kunne slenge på seg en olabukse og en oversized t-shirt eller genser. Kose seg i alt for store tøy og store ullsokker er best. 
Idag så blir det en rein OL dag. Allerede fått med at jentene tok Gull OG sølv i spurt. Fantastisk. Det er deilig å være Norsk. 
Må også nevne at jeg er svært nysgjerrig på hva i huleste Northug surrer med? Han har hatt sjangser, men han bare vaser og surrer, så han ender opp bakerst. Nå er det tid for herre-finalen og som kommentatoren sier, vi er IKKE mett på medaljer.  Tea time.eyebrown kit

Halla.

Som jeg skrev igår så var jeg på trenings og beauty messe på telenor arena. Der dro jeg med meg hjem et flott eyebrown kit. Ei søt jente fra London spurte om hun kunne fikse brynen mine og jeg takket selvfølgelig ja. Hun fant riktig farge og satte igang. Hun tok først det ene brynet, så fikk jeg se i speilet og WOW å overrasket jeg ble. Det blei kjempe flott. Jeg var red for at det mulig var litt for mørkt, men som hun sa så vil det bli en liten overgang fra jeg som har brukt feil farge i alle år og til den riktige fargen. Men jo mere jeg tittet i speilet, jo mere forsto jeg. Fargen passet flott til meg og det fine med det er at det holder i mange timer og man kan lett bruke fingeren for å tone fargen ned. 


Fargen ser nesten sort ut, men den er ash.

Jeg fikk med tre forskjellige formen til brynet så jeg enkelt kan holde meg innenfor rammen. Jeg har aldri brukt slik før, men hei å lett det var. Jeg har tykke bryn fra før så jeg bruker en blanding av Thick og Natural. Super lett når man finner ut av hvilke en passer best.Dette tror jeg er historiens kjappeste innlegg. Jeg er allerede litt sent ute til absolutt alt idag.
Jeg skal på jobbintervju i en skobutikk i Drammen, også trene med en venn av meg. Sien jeg ikke er ferdig med å ordne meg så har jeg super dårlig tid. Aner ikke hva jeg skal ha på meg engang. Suuuuper krise.

Have a nice day. treningsmessen

Etter ca 2.5-3 timer med søvn så var det opp å stå for meg tidlig idag før turen gikk til drammen. Jeg ankomm Drammen ca 08.45 hvor jeg og min gode venninne satte snuta innover mot telenor arena. Det var duket for årets trening og (?) beauty messe. 
Var ikke så mange folk idag, og det var ganske så deilig så da fikk vi gå rundt uten å bli pushet og dyttet overralt.
Vi var 6 stk som trener sammen som dro innover sammen, og det var mye å se på der. Selvfølgelig treningsutstyr som high tech 3D-møller, sminke og spa turer. Vi valgte selvfølgelig å fokusere på treningsiden av lokalet og her var det mye å se og prøve. Vi fikk muligheten til å være med på trening, prøve ut utstyr, vi fikk tatt body scan av kroppen, og HEI hvor det skal trenes mye framover. For folk som trener så er det veldig smart å kunne ta en slik test. På den så finner du ut av hvor mye indre fett du har (fett rundt organer), hvor mye din egentlig vekt er, hvor mange kilo og prosent fett og muskler du har. Jeg fikk også vite at jeg er sterkere i venstre armen enn i høyre, og omvendt på bena. Sære saker, men ganske så morsomt. Den skal studeres litt mere seinere ikveld (må manne meg opp først) og jeg skal sette meg mål for hva jeg skal klare innen sommern. Det fine med den scanen var at den viste hvor mye jeg har i basal forbrenning (hva man forbrenner iløpet av en dag) OG den viste hva min ideal vekt er. Hvor fantastiske mål er ikke det?

Vi alle kommer til det punktet ved treninga der man faktisk begynner å føle seg vell i sin egen kropp. Jeg har gått ned ca 4 kilo i fett, men merker veldig på meg selv at jeg har faktisk gått opp i muskelmasse. Lår og legg musklene kjenner man bedre og kan begynne å se antydninger til muskler, og det samme med armene. Og det er nå jeg faktisk begynner å jobbe litt mere med det og setter meg mere inn i dette store universet. Jeg har for første gang kjøpt inn protein pulver som skal drikkes etter hver trening. Jeg fikk muligheten til å smake på shakene å la meg se "holy mother of God" det er noe av det beste jeg har smakt. Det smakte ordentlig og ikke dette syntestiske dritet man får kjøpt billig andre steder. Jeg valgte å kjøpe med meg to smaker. Sjokolade selvfølgelig og en smak som kalles stracciatella. Jeg spurte hva det var i smak og jeg fikk som smak "italiensk is". Jeg kan ikke si jeg skjønte så alt for mye av hva han mente, men etter den første slurken så var jeg på bølgelengde. Jeg fikk et fantastisk Messe tilbud som besto av to STORE bøtter med protein pulver (hadde aldri i verden trodd at jeg skulle si det), en shaker som selvfølgelig er KNALL rosa, og et armebånd der det står "Get fit or die trying" til den flotte summen av 349,-. Pluss at jeg fikk prøvesmake ALLE barene di har, og jeg må si at det skal så absolutt bestilles inn. Freia melkesjokolade, beklager men du har blitt byttet ut med crispy vanilla & caramell protein bar. Noe så godt har jeg ikke smakt på lenge. Denne kan man gomle i seg en fredagskveld med GOD samvittighet. Etter å ha fått muligheten til å titte litt på produktene dems og smakt meg fram så skal man ikke se bort ifra at det blir endel bestillinger derfra framover i tid. Dere kan se at det er ganske store bøtter jeg fikk til en super penge. På deres nettside http://www.nutramino.com/no/ så kan dere se at en bøtte koster 349,- så her har jeg virkelig gjort et røvekjøp. Der kan dere også lese dere opp på produkter, styrke, muskler og dietter. De har også lagt ut en 7 dager plan for både styrke, diett og cardio så det er bare å lese og lære. 

På tampen av all trening snakk så fikk jeg også en liten gjennomgang i hvordan jeg kan sminke bryna mine så de blir perfekte. Jeg falt helt for den enkle metoden og fargen at jeg måtte dra med meg hjem et sett med det. Jeg tar bilder av det i morgen å viser hvordan det gjøres. Helt fantastisk. Å det er deilig å endelig kunne si at en har funnet sin farge. 

Kvelden har såvidt kommet, og min plan nå er å koke meg litt te, spise et pizza stykke fra igår og sette på en Disney film.

Tuddelu LINKRUNDE

Hei cherrypies.

Jeg vil minne om at jeg har en LINKRUNDE gående på bloggen min. Å alle er hjertlig velkommen til å bli med på denne. Dette er en fantastisk mulighet for å få mere trafikk på bloggen sin, og hvem vet. Kanskje en finner sin nye favoritt blogg?

Det er sabla enkelt å bli med på dette. Dere trenger å gjøre to små ting. 

1. Dere må like facebook siden min HER. 
2. Kommenter dette innlegget med navn og bloggadressen deres.

Volià. Så enkelt er det. Jeg vil publisere vinneren ONSDAG. OBS! Jeg vil kryss-sjekke navnet deres i kommentarfeltet og facebook siden min. For dere som IKKE liker siden og kommentere dette innlegget vil IKKE kunne bli med i konkurransen.08022014

God morgen.
Kan kanskje ikke kalle det morgen. Kl er 13.22 i skrivende stund og Norge har allerede vunnet 3 medaljer i OL. Er det ikke flott? Jeg er OL jente, og storkoser meg på denne tiden (hvis man ser bort ifra kulda og snøen). Jeg hadde nattvakt igår så ble ganske så seint/tidlig på meg? Kasta meg i seng kl 04.30 og sov til kl 12.00. Fantastisk og hvile ut etter en nattvakt. For dere som lurer så jobber jeg som bartender i Drammen og stortrives med det. Det er en ny runde med jobb inatt og håper inderlig på at det skal bli litt mere livat i Drammen by idag.
I morgen skal jeg og noen andre ifra treningsgjengen på Treningmessa på Telenor Arena. Gleder meg fryktelig til å se og kanskje får jeg kjøpt inn litt nye treningsklær og utstyr? Blir uannsett veldig morsomt å kunne se og jeg tror bare av det å være der så blir man inspirert. Tar med meg kamera for å ta litt bilder. Gjør alt for å få sugd til meg mest informasjon. Så veska blir med i morgen, og jeg får ikke derfra før den er full av ting og tang. 

Ha en fin lørdag cupcakes.TGIF

Thank God it's Friday, right?

Siden Fredag er min, og alle andres favoritt dag så vil jeg starte med en liten "tradisjon" eller hva jeg skal kalle det.
Hver fredag skal jeg legge ut et glad bilde, og med sangen jeg er obsessed med akkurat i det øyeblikket. Høres ikke det greit ut? Det er Fredag, å da må man jo gjøre litt stat på det syntes jeg. two of me

Jeg elsker å lære noe nytt, og idag etter litt leiting på nettet så fant jeg en perfekt side til å fikse slike artige biler som dette.
Fantastisk.
Dette er hva jeg liker å kalle en proto-type. Blei ganske så fornøyd til å være første gang. Ikke at det er så vanskelig, men man blir jo aldri fornøyd med hva man gjør selv. I'm a right? 

Dagen hittil har vært veldig fin. Å spesielt når jeg ser at det blir mere og mere traffik på bloggen! Love you all. 
Dagen started med en kopp kaffe, frokost og slenge seg i bilen for å komme seg på trening. For meg så blei det en kort, men hard økt. Beina er så støle etter Tirsdagens trening at jeg faktisk må krabbe opp trappa her hjemme, så idag blei det bare overkropp trening. Det er så morsomt å se man selv gjør framskritt. Sagte men sikkert. Når jeg startet så tok jeg veldig lite i alle øvelsene jeg gjlr, men nå noen mnd etterpå så ler jeg av hva jeg gjore før. Det er barnemat i forhold til nå. Å det er så deilig å faktisk kunne se og føle at du blir sterkere og klarer mere. Holder ut lengere og pusher deg selv.
Nå kan jeg nesten ikke vente med at beina blir i orden igjen så jeg kan gå tilbake til min normale plan og kicke ass.

Have a good one. linkrunde

Vil igjen minnere dere flotte lesere på at jeg har nå en linkrunde-konkurranse på bloggen min. Jeg vil holde den gående til onsdag neste uke.
Dette er en perfekt mulighet for bloggere å få mere trafikk og hvem vet, kanskje finne sin nye favoritt blogg.

Det er veldig lite som skal til for å kunne være med her. Det dere trenger å gjøre er å like facebook siden min HER. Jeg vil sjekke alle som melder seg på. De som IKKE liker siden min vil ikke kunne få være med. 

Og kommenter DETTE innlegget. Dere må kommentere med navnet deres og bloggadressen. 

GOOD LUCK. 


LINKRUNDE

Nå blir det morsomere tider for bloggen framover. Jeg starter det hele med en LINKRUNDE. Dette er noe jeg alltid har satt pris på, og som jeg selv hopper på. Dette er en perfekt mulighet for bloggere å få litt trafikk og hvem vet. Kanskje man finner sin nye favoritt blogg?

Det eneste dere trenger å gjøre er å like siden min HER og legg igjen en kommentar i dette inlegget med navnet ditt og blogg adressen din. Jeg vil kåre en vinner om 1 uke, så her er det bare å like og melde seg på. Lykke til puppies.lemoen love

ny klassiker. Volià.

Som jeg skrev tidligere idag så skulle jeg lage middag av en gammel klassiker med en ny og SUND vri.

Kanskje ikke overraskende så er den gamle klassikeren jeg snakker om taco. En fast gjest hos de fleste hjem en fredagskveld. Hvorfor den bare skal bli ønsket velkommen på fredager i våres hjem har jeg aldri helt forstått. Jeg har selv kommet løpende hjem til mor en tirsdag og skriker ut "TACO TIRSDAG" men får til svar at jeg måtte vente til helgen. Jeg trodde det bare gjalt brus og goddis jeg, men tok visst rimelig feil. Etter mange år så har jeg endelig funnet svaret på mine spørsmål. Med enkle knep så kan du få tacoen til å bli så sund at du kan spise den hver dag hvis du har lyst. Hvor fantastisk er ikke det?

Jeg sto klar med kamera på kjøkkenet, men glemte selvfølgelig  å ta bild av alle ingrediensene, men regner med at alle skjønner hva jeg mener når jeg skriver "en boks med knuste tomater" og "hvitløk". 
Så. Jeg begynner å lage salsaen først da dette tar lengst tid.
Jeg startet med å finhakke en halv løk, 2 hvitløksfedd og nesten en hel chilli. Liker maten min spicey. Jeg hever løken, hvitløken og chillien i en kjele og lar det surre til løken blir blank og du begynner å kjenner chilli og hvitløks lukt. Når du begynner å grine, så har du kommet til punktet.
Neste så tar jeg en boks med hakkede tomater å heller det oppi kjelen med løken. Tilsett litt salt og pepper etter smak.

Så lar du dette putre og koke (på middels varme) mens man rører en gang iblant. Når tomatene har blitt varme så smak deg fram. Jeg ender alltid opp med å tilsette mere pepper og chilli, men dette er noe du og dine smaksløker bestemmer. 
Så du lar dette putre og koke i ca 20 minutter (?) Til det ser slik ut.

Dette smaker så ufattelig godt. Å SÅ mye bedre enn hva man kjøper ferdig i butikken. Det er en annen konsistens, men den smaker så mye mere fersk og man kan faktisk smake ingrediensene. 
Etter salsaen er ferdig (som er best varm på tacoen) så er det bare å lage salat med det man skulle ønske å ha. Kjøttdeigen som skal være i så sverger jeg til kyllingkjøttdeig. Siden det kom ut i butikken så har jeg ikke nærmet meg kjøttdeig eller karbonade deig igjen. Kylling-kjøttdeig bruker jeg til ALT. Mye bedre smak på den og den blir ikke tørr når man steiker den som vanlig kjøttdeig lett kan bli. PLUSS at den er mye billigere enn alt det andre.

Men her så velger jeg igjen å kutte en 1/2 løk og chilli. Når kylling-kjøttdeigen er nesten ferdigstekt så tilsett dette og stek det ferdig.
Når det kommer til krydder så er det IKKE snakk om å bruke ferdig krydder man kjøper på butikken. Det er så utrolig mye salt i det, og igjen så smaker det kunstig. Når man skal krydre kylling-kjøttdeigen så er det bare fantasien og smaksløkene som setter grenser. Jeg liker å ha i chillipulver, paprika pulver, LITT salt, pepper, oregano og litt karve (karve er smaken man kjenner i kjøpe-taco-pulver). Tilsett ca 2 dl vann og la dette koke.

Så kommer det store valget jeg vet alle familier har hver fredag. Tacoskjell eller tortilla. Når det kommer til meg og min variant så kastet det ut av kjøkkenvinduet, og opp av skuffen kommer spelt lomper. Yes dere leser riktig. Spelt lomper man finner ved hamburger og pølsebrød hylla. Disse er helt fantastiske å bruke. Ta ut så mange du ønsker, varm di i ca 10 sekunder i mikroen og Voilà. Ved å bytte ut spelt lomper med andre klassikere så sparer man seg selv for MANGE kalorier. De smaker bedre og man kan spise en ekstra taco med god samvittighet. Håper dere alle syntes dette hørtes og så godt ut, og at dere vil prøve det ut. Jeg lover deg at dere kommer til å få dilla.
 outfit?

Idag blei det et veldig seint innlegg. Jeg sto opp tidlig idag for å dra å trene med min søster. Har vært noen uker siden jeg har trent (JAJKS) så idag blei det en ordentlig økt. Skulle ønske jeg hadde en puls klokke akkurat nå så jeg faktisk kunne se å mange kalorier jeg forbrente idag, for det var nok ikke lite. En hel time med styrkeøvelser og tilsammen 45 min på mølla. Jeg skal så absolutt ikke klage jeg da. 
Etter trening dro det rett på butikken for å kjøpe inn litt til middagen idag. Det er en gammel klassiker, men med en sund vri. Etter at jeg begynte å spise det, så vil jeg ikke gå tilbake til den gamle klassikeren. Så godt er det! Jeg skal legge ut innlegg om det senere idag eller i morgen. Idag skal jeg bare slappe av med en film eller to og te kos og nyte stillheten i huset nå når jeg først er aleine hjemme.Jeg fant fram en genser (hvit faktisk) jeg kjøpte på Gina Tricot for en stund siden, og jeg må si at jeg absolutt elsker den. Å den er hvit. De som kjenner meg veit at jeg kan ikke fordra hvite klesplagg. Jeg kan vell si at jeg eier 2 plagg som er hvite (hvis man ser bort ifra band-tshorter) å det er denne genseren og en bluse jeg har brukt 2 ganger, og følte meg ikke særlig tøff i den. Men denne genseren derimot, den rocker alt av det jeg har i klesskapet for øyeblikket. Men bare for øyeblikket. Ganske sikker på at om 2 uker igjen så er det noe annet som setter hjerte i øynene mine, så jeg får gjøre det beste ut av det.Verdens værste "outfit" bilde, men slik blir det når man må ta bilde av klesplagg på 2 sekunder. Men her kan dere iallfall se hva jeg obsessing about om dagen. Må bli flinkere til å ta outfit bilder, men har egentlig ikke helt klart å bestemme meg for om jeg skal være en slik blogger som tar outfit bilder 4 dager i uka. Er redd for at det kan bli litt for mye fokus på kropp og hva man har på/hvor mye man har av dyre merkeklær eller vanlig cubus genser. Men beslutningen er ikke tatt helt ennå, så vi får se hva tiden bringer.it's in the details, love

Goldie hair! Idag har det vært en super slapp dag, men rart nok så har dagen flydd av gårde uten at jeg selv har sett det. Ingenting har egentlig blitt gjort, og middagen er ikke spist, eller laget for den saken skyld. Jeg og min søster har nettopp sittet å sett på film sammen og spist litt popcorn, så føler meg helt stappa nå. 
Akkurat nå så sitter jeg å planlegger i hodet mitt hva jeg skal spise resten av uken. De siste dagene så har det blitt mere "jeg spiser når jeg vil" og det har vist på vekta. Det er nok for det meste vann som har lagret seg i kroppen, men jeg har følt meg litt slapp, så denne uken skal det bli mere fisk, knekkebrød og salat. Kutte helt med poteter, pasta og brød. Jeg kjenner at kroppen min allerede skriker "NO", men det er lov til å prøve iallfall da.  


Details of the day.tea time motherfuckers

Det absolutt beste jeg vet er å våkne opp på morgen, se at solen titter inn vinduet, stillheten (som jeg ikke får for naboen bygger på huset å syntes kl 06.00 er en fin tid å starte på) og en kopp te i senga mi. Fantastisk kombinasjon. Slenger jeg på en serie i den smørja så får man den ultimate dagen. 
Jeg har i mange år vært veldig glad i kaffe, men er det en ting som slår det, så er det en stor varm kopp te. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg drikker 5 kopper om dagen. Kan aldri få nok av denne typen flytende kjærlighet.  


Photo:me

Idag hadde jeg ikke ork til å sette opp kamera å ta bilder, så for første gang siden jeg kjøpte pc'n (som er 2 år siden) så har jeg brukt webcamera på blikkboksen. Det var uvant kan man si, og for ikke å snakke om kvaliteten. 
Men kvaliteten har blitt mye bedre ifra MSN tiden hvor alle maste om webcam og forandra på lysstyrken til man ikke kunne se nesa si. Gode gamledager. Da sparte man lenge for å kjøpe et webcam. For hadde man det, så skulle alle ringe deg å mase om du kunne sette det på. Vi satt å gjore oss til med sminke, hår og trutemunn. Vi tok tøffe profilbilder der vi poserte til verdens ende, og så fortsatt forstyrra ut. At vi tørte å legge det ut kan ikke jeg forstå. Jeg er glad for at min gamle pc kræsjet. Alle bevis på at jeg var en harry fjortiss er borte.


 fire and ice

 photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits