photo bitchplease1.png

Photoshoot

Modell: Christine Isachsen
Styling: Meg
fotograf: Meg PhotoshootModell: Christine Isachsen 
Styling: Meg (Charlotte Isachsen)
Fotograf: Meg (Charlotte Isachen) Well hello there

Ian somerhalder & Jared LetolifeTodays outfit


Cardigan Bikbok Bluse Gina Tricot Smykke Lindex 

It's Friday everyone. Men her sitter man ikke på latsiden nei. Idag er det bursdagsfest og Halloween fest. Har gledet meg så utrolig lenge til dette. Jeg har lenge sittet å planlagt denne kvelden og kostyme, å det kommer til å bli så utrolig morsomt. Jeg har bakt brød som The hostess skal få, samt noen flotte blomster. Har man kledd seg ut, så skal man gjennomføre det. Hva det er vil jeg ikke helt ennå si. Bilder vil komme. 

For å oppdatere litt om den nye bloggen. Jeg har fått spørsmål om jeg har bloggen CharlotteIsachsen.blogg.no, så ja det er meg. Pga et langt navn så byttet jeg til Cherry.blogg.no som er enklere å skrive, huske, pluss at det er et kallenavn som kom etter en fuktig kveld på byen. Men nok om det. 
For dere nye som har tittet innom denne bloggen Velkommen.  the 2th

Modell: Charlotte Isachsen (meg)
Sminke og styling: Charlotte Isachsen (Meg)
Fotoraf: Jim Dokken Give me love
Jeg har alltid sett på høsten som årets depresjon. Vi går fra å løpe rundt med t-shorte og denim jakke til stilongs og ullsokker på 2 uker. Vi ender opp med å sitte inne med en varm kaffekopp i lanken og peisen fyrer på for fullt. Det er mørkt ute og du orker ikke å gjøre noe som helst. Når du først tørr å ta det første steget utenfor døra de, så kjenner du at kroppen begynner å skrike etter kaffe og peisen med engang. Du tvinger deg selv ut. Bestemmer deg for å gå til byen, men oppdager 7 skritt utenfor huset ditt at du er for tynt kledd, og løper inn igjen for å finne det tykkeste skjerfet du eier og ullsokker som din bestenmor strikket til deg for 5 år siden. Du åpner opp døren for så å oppdage at det har begynt å regne. Du tar en fort titt bak deg å kan se soffan din ønsker å bli sittet i. Du får en tekstmelding på telefonen der venninnen din sier at hun blir hjemme pga været. Dagen kunne ikke bli bedre tenker du. Traktern står på, du kryper under pleddet i soffan og sitter igjen med tanken i hodet ditt "hva skal jeg gjøre idag?"Bake it upAldri mere kommer jeg til å kjøpe brød på butikken. Jeg har endelig funnet den perfekte oppskriften på brød etter lenge leiting. Jeg har nå forandret litt på den med linfrød, grovere mel og salt på skorpen for det lille ekstra. Det passer perfekt til salat, suppe, gryte, frokost som kvelds. Dette blir dessverre spist opp iløpet av 2 dager, men det gjør egentlig ingenting, for da blir det mere baking på meg. Trening, trening trening. BLir fort utolmodig siden brødet skal stå i 24 TIMER før jeg kan steke det, så ender med at jeg lager både 2 og 3 deiger når jeg først er i gang. Dette er perfekt til å gi til ei venninne hvis du blir bedt på middag. Kjøp et fint bånd og et tørkle og pakk det inn. Billig og en super koselig gave som man kan spise ved middagen. All night

Modell: Meg (Charlotte Isachsen)
Sminke/styling: Meg (Charlotte Isachsen)
Foto: Jim Dokken Make today amazing

Make today amazing everyone.Hello October1. Oktober. Det eneste det betyr er at vintern kommer med stormskritt og det vil bare bli kaldere både ute og inne. Ullsokkene kommer fram og superundertøy blir kjøpt inn. Kakao og te blir drukket som bare det, og iskald saft lagt på hylla. 

Det som gleder meg over høsten er de fantastiske klærne som kommer fram. De tykke genserne, de myke skjerfene med de mest fantastiske fargene man kan se ute. Bladene faller fra trærne og lager et fantastisk fargespill uannsett hvor du nå enn er. Luen sniker seg på og du bryr deg mindre om hvordan håret ser ut. Det er en fantastisk tid. Istede for å grue seg, så ta imot høsten med åpne armer og leggvarmere. photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits