photo bitchplease1.png

BLACK FRIDAY

Som USA så har Norge bestemt seg for å kaste seg på Black Friday konseptet. Spørr du meg så kan man se på det som både positivt og negatvt, men etter noen kupp idag, så holder jeg meg til det positive. Jeg klarte å kapre meg noen RÅ STILIGE sko fra DNA til 70% avslag. Jeg kunne ikke si nei til det, og det samme for andre butikker. Jeg lagde en liten kolasj med funnene mine, men det mangler noen der grunnet ikke tatt bilde og resten er julegaver. Oh yes people. Her har man startet på julegavehandling og idag var det den perfekte dagen. 

 Siden bra tilud, så må man opp tidlig, å jeg kan si at det er ALT for lenge siden jeg var i Drammen by 07.30 en Fredags morgen, men jeg fikk noe godt ut av det.
Nå skal jeg kaste meg i senga å prøve å slappe av/sove en liten tid, før jeg skal ut en tur IGJEN, hvor jeg da skal slappe enda litt mere av, forså å dra til Drammen IGJEN for å ha det gøy med noen venner ut natten :)

Hasta la vista. KNITTING GIRL

It's knitting time.

Nå er det virkelig tid for alle å stitti inne i varmen med en varm kopp kaffe og strikketøy så lang øyet kan se. u kan slappe av og ta livet helt med ro, samtidig som du får noe utrolig flott ut av tiden. Jeg var innom platekompaniet igår å dro med meg en strikkebok av alle mulige ting. Marius strikke bok med 45 oppskrifter fra luer til ølvott. Her kan jeg sitte dagen lang å se i boka. Så utrolig mye stilig man kan strikke, å kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å prøve meg på det meste. Håper jeg.

Mitt strikketøy for tiden er et marius-Ipadtrekk. Min store drøm er å kunne strikke en marius genser, men med et så vanskelig mønster så prøver jeg meg i det små først. Å når jeg har teken på det, så er det genser neste. 
Utrolig gøy når venner kommer å skryter av noe du har på deg, å du faktisk kan svae med "Takk. Strikket det selv". 
Jeg er så utrolig glad for at flere o flere unge har begynt å strikke sine egne gensere eller jakker. Alle går rundt i sin egne genser som ingen har lik. Din unike On of a kind genser. AFTER SHOW

Igår kan jeg nesten si med hånda på hjerte var den beste dagen i mitt liv. Etter så mange år så kunne jeg endelig si at jeg skulle på White Lies konsert. Siden jeg så dem første gang på Hovefestivalen i Arendal i 2009, så har de hatt en spesiell plass i mitt hjerte. All CD'ene har blitt kjøpt inn i løpet av årene og spilt  mye både hjemme og i bilen. Så når dagen endelig kom så kjente jeg at dette kom til å bli en bedre kveld. Lite visste jeg at den skulle bli bedre.
Vi venta spent i kø utenfor Sentrum Scene i Oslo, med tykke gensere, hetta på og henda godt i vantene. Dørene åpna, å vi gikk rett ned til scenen hvor vi fikk ståplass rett forran scenen. Fantastisk. Vi ventet spent og jeg kjente hjerte dunket mere og mere jo nærmere vi venta oss. Så kom de på og hjerte mitt stoppet opp. De startet med min favoritt sang "to lose my life" og hele lokalet kom til live. Vi sang med fra første sang til den siste og jeg merket at jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile gjennom hele konserten. 

En gang måtte det ta slutt, og slutten kom fortere enn det jeg ville. Smilet var fortsatt klistra på og hendene helt røde. Vi snudde ryggen mot scenen og var på vei til utgangen. Jeg stelte meg i kø, og min søster var ingen steder å se. Jeg ringte og ringte og kunne ikke skjønne hvor hun hadde tatt veien. Til slutt fikk jeg tak i henne og vi møttes. Jeg skulle til å gå, når hun så "her". Jeg kikker ned i handa hennes å der ser jeg et klistremerke hvor det sto White lies, bilde av albumet, AFTER SHOW, og dato. Jeg kikka opp på Christine å sa "hva i alle dager er dette?"
Hun fortalte og kort fortalt så hadde min søster maila med managern til White Lies og fortalt hvor stor fan jeg er, og hun ville gjøre noe hyggelig for meg.
JEG skulle få møte bandet. Å gud som mitt hjerte begynte å hamre. En dame kom å hentet oss, førte oss langt inn i Sentrum Scene sitt bygg, hvos vi til slutt sto forran en dør. Managern banket på døre, åpna og der sto de. White Lies med et stort glis om munnen og latter som fylte rommet. Jeg fikk så sjokk at tårene plutselig presset på og stemmen min blei rusten. Jeg gikk inn og håndhilste på dem med et utrolig stort smil om munnen. Tårene presset fortsatt på helt til bassisten kom til meg å sa "oh, don't cry". Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å smile og bare si "wow". Vi ble tilbydt øl hvor vi takket Ja, og sto med bandet og snakket om Norge, turneen og livet. 30 min fløy unna, til managern kom for å hente oss. På tampen på måtte jeg spørre om de kunne signere albumet til meg (som min søster hadde tatt med til meg) med sølvpenn. De smilte og sa "selvfølgelig så skal vi det" pennen og albumet ble sendt rundt, før det blei en god del bilder av oss alle sammen. Sister sandwich som de kalte det for. Med andre ord, så var kvelden helt fantastisk. Jeg kan fortsatt ikke skjønne at jeg faktisk har drikki en øl med mitt favoritt band. Helt fantastisk. Så en absolutt stor takk til min søster, Christine som gjore dette for meg.

En kveld jeg aldri kommer til å glemme.  
BLOND, SILVER AND BLACK


TURTLE NECK - BLACK

Torsdag er virkelig ikke min dag. Både problemer med data og kamera. fml. 
Men etter noen timer så ordnet alt seg, og jeg kunne endelig vise dere bilder av min nye turtle neck. Jeg absolutt elsker den og kunne brukt den dagen lang. Den er vid, og løs over armene og den er ikke super stram rundt halsen som enkelte gensere kan være. Her kan man spise middag uten man føler at man bli kvalt. Thumbs up. 
HATER KULDE. Sprukne lepper og bleik hud.TURTLE MY NECK

En ting som virkelig er i søkelyset nå, så er det genser med turtle neck, eller høyhalsa genser som vi kjedelige normenn ville ha sagt. Jeg personlig holder meg til turtle neck, for det høres freshere ut, og det er morsomt å si. Thumbs up.

Jeg tror jeg har klart å utrykke hvor lite jeg liker vinteren, men høsten (November er egentlig vinter, men global oppvarming så har vi høst helt til Desember. SORTER) er en fantastisk tid. Turtle necks, tykke dressbukser, en spiked lue og skinnhansker. Love it. Med så super mote som er ute å går, så klarte jeg å snike til meg en liten shopping runde selv idag. Skulle egentlig kjøpe nytt treningstøy, men når jeg så en turtle neck genser og en bomber jakke, så var jeg solgt. Å gud som jeg falt for det. Å jeg falt hardt. Var ikke snakk om at jeg skulle forlate det i butikken. No chance in hell. 

Så for dere fashionistas ute i Norges byer som lurer på hva man skal gjøre med en turtle neck, vell her har dere inspirasjon dere kan komme en lang vei med.

Bon appetit.
 WINTER IS COMING

God morgen cutiepies.

Jeg skal være ærlig å si at er det en ting jeg virkelig hater så er det VINTERN. Jeg klarer ikke å utrykke meg hvor forferdelig jeg syntes vinteren er, å nå kommer den med stormskritt. Is skrapen til bilen er funnet fram og lagt klar i bilen, tepper for at stumpen ikke skal bli kald (sete-varmeren funker ikke. nedtur.) og god musikk jeg hører på mens jeg venter på at bilen skal bli varm. Men hvordan i alle dager kan folk like vinteren? Det er kaldt. Du går konstant rundt med rød nese og kinn. Man kan så å si ikke se noe til flott mote siden alt blir gjemt bak en stor kåpe. Det finnes INGEN fine vinter sko i butikkene. Enten så er det kjempe heler på dem, eller så er det UGGs. Jeg har personlig lyst på UGGs, men til den bruk når jeg skal på butikken og ikke ut for en kaffe.

Ærlig talt folk. Hva er fantastisk med vinteren?MOTIVATION? HERE YOU GO

MY CUPCAKES

Hei søte små.

For en herdlig dag. Lå til kl 04.15 inatt å hørte på "sove-musikk" uten å faktisk sovne. Fantastisk. Men med litt kos ifra pusekatten min så lukket øynene seg tilslutt.
Etter noen få timer søvn, sto jeg opp 09.30 for å starte dagen. Etter at jeg kom hjem igjen så har jeg hatt en dårlig vane med å sitte lenge oppe, og sove lenge. Jeg merket fort at kroppen min ikke orket dette i det lange løp, så nå er det på tide for meg å legge til faste rutiner og en liste med ting og gjøre. Å det som jeg kommer til å bruke hele dagen på idag og mest sannsynlig resten av uka på er å faktisk gå imellom alt, eller iallfall mye av det jeg eier og har for å kaste eller å legge de ut for salg på gruppen jeg og min søster har sammen på facebook. Ta turen innom HER for å ta en titt og kanskje en liten shopping-runde. Hvis du lurer på noe så er det bare å kommentere på bildet, eller så send oss en melding. Vi svarer med engang. 

Er det en ting som betyr mye for meg akkurat nå, så er det denne utrolig tøffe ull stilongsen fra Kari Traa. Jeg kan absolutt ikke få nok av den. Den er tøff, god og ikke minst varm. Å det som er det beste med det, er at skal du ut på butikken så er det bare å slenge på seg en oversize svart genser, med et skjærf og uggs så ser ikke folk at det er stilongs. Jeg elsker at folk endelig har fått opp øynene for å designe tøffe stilongser som vi kan bruke til hverdag eller under en genser UTEN at vi føler oss som ordentlige tullinger.  

 

My heart tattoo.

Nå er det tilbake til to-do listen min for idag. Der er det mye som står på agendaen, så her er det bare å jobbe. Jeg vil nok klare å poste et nytt inlegg ikveld med noen flere bilder, og mindre skrift. 

Have a nice day, cupcakes. RED FLANELL

En ting jeg har hatt stor kjærlighet for hele livet mitt så er det rutete flanell skjorter. Utrolig flott plagg man kan bruke året rundt. Sommer som vinter. Lyse, mørke, harde eller myke toner. Røff det opp med store chunky smykker og en stilren mørk olabukse, med killer hæler. Eller dress ned med et pent lite smykke i halsen, brett opp ermene, lyse bukser og stilrene sko. Dress det over en sort kjole som en jakke, eller knyt det rundt livet under en olajekke. Fantastisk.

Her bruker jeg min favoritt skjorte til vanlig bruk. Håret opp i en ball, armene nede og en mørk olabukse. Elsker stilen. Avslappet men også moteriktig.  

Har dere et favoritt plagg dere ikke kan være foruten? Tell me.3 reasons why I hate being sickBilddet sier mere enn ord. Takk gud for det nå. Jeg ligger i senga med tett nese, hals og tett ansikt. Har ikke ork til å blogge engang. Aush. Her skal jeg fortsette å ligge til jeg er frisk. Forhåpentligvis vil det være i morgen. Tommel opp.
Nå er det liter med vann, nesespray, halspastiller og en million serier som venter på meg.

Adios. PROJECT RUNWAY

Tilbake til barnerommet. For tiden så har jeg flyttet for en liten stund tilbake til min mor og min søster, og inn på barnerommet. Et super lite rom som jeg og min søster DELTE før. Helt sinnsykt å tenke på å være tilbake igjen her. Aner ikke hvor ting står, vasker opp etter meg som om jeg var en gjest, reier opp senga etter meg, og støvsuger. Mamma er nok fornøyd med meg nå. Er det en ting jeg har glemt, så er det at mamma har så liten TV. Tar meg selv i å myse som aldri før, som fort ender i migrene lignende hodepine. Noe jeg har tenkt på utrolig mye gjennom årene er å legge brillene litt på hylla, og innvistere i linser. Tror det er gull for meg personlig som sliter veldig med øya fra før av. I en alder av 22 år har jeg mysa til meg en liten rynke.
Helt krise.  

Idag er jeg aleine hjemme mens min mor og min søster er på Nickelback konsert på Telenor Arena. Utrolig deilig å kunne ha litt tid for seg selv hvor jeg kan slappe av i soffan med pysj, tøfler og Preject Runway på skjermen. Jente-alene-kveld. Her er min plan ikveld. Her skal jeg ligge og slappe helt av. Eneste jeg mangler her er et glass nydelig hvitvin med litt frukt og bær. 

Hva skal dere cherry pie's kose med dere ikveld? THIS TOWN NOVEMBERMitt første lille forsøk på photoshop. Jeg skjønner absolutt ingenting. Det er så mange knapper overralt, å jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal bruke noe. Jeg er fast leser av Adrienne sin blogg å der ser jeg at hun bruker photoshop for å redigere bildene sine, og jeg rett og slett elsker noen av dem. Så jeg trenger sårt hjelp. Hvis dere er photoshop eksperter så tar jeg imot hjelp med åpne armer. Ønsker så veldig å kunne lære meg det, så får jeg publisert litt bedre redigerte bilder på bloggen. 

På forhånd takk. definitely not a modelSom et bevis på at vi tar ikke bare flotte bilder når kamera er til stede. Jeg har aldri stått modell før, og har så absolutt ikke peiling på hva man skal gjøre. "Skal jeg stå her? Skal jegha hånda her? Hvordan skal jeg ha håret?" Som svar så får jeg tilbake "bare vær naturlig. Gjør det som kommer naturlig". Vell ingenting med photoshoot er naturlig for meg så jeg merker jeg fortsatt sliter med å kunne oppføre meg "naturlig" på kamera. Men resultatene blir som oftest utrolig bra. Så bra at jeg får hakeslep og sier for meg selv "wow". For meg som er definitely not a model så booster det selvtilliten helt utrolig. Man føler seg bra, bruker ekstratid på badet for å få det ene hårstrået til å stå riktig vei, og står lengere for å ordne klærne. Veit mange syntes dette høres helt å tryne ut, men for meg som ikke er vant til dette så løfter det humøret helt utrolig. Så alle sammen. Har dere noen venner som tar bilder, søsken,eller har du et stativ med fjernkontroll så fiks deg opp, gå ut til et fint sted å startmed å knipse bilder. Du vil bli overrasket å flott det blir. Wait a minuteModell: Meg
Fotograf: Jim Dokken Super drikke

God morgen små cherrys. 

 

Nå på morgen-kvisten vil jeg komme med en utrolig god annbefaling til dere. Jeg drikker mye vann om dagen å skal helst ha i meg mellom 1,5-2 liter om dagen. Det kan fort bli kjedelig i legden med smaken og at det ikke er noe "poff" med det. Følere dere det samme som meg så følg med.

Dere trenger et stort glass/mugge.
Fyll med isbiter.
Ta opp i mynteblader.
Hell oppi vann/farris
Ta en halv (hel hvis du bruker en mugge) sitron og skivs det i glasset/muggen.
Ta et halvt (hel hvis du bruker en mugge) granateple og skivs det mellom en sil for å ikke få med steinene.
Rør rundt og voilà. Dette er en flott sommerdrikk som man kan nyte året rundt. Smaker godt og ser fresht ut.

Kos dere.Lunch tips

Jeg har lenge leitet etter et godt lunch måltid som er både enkel å lage, smaker godt og som sammtidig er litt "eksotisk" og spennende. 
Spelt lomper har vært mye i luften i det siste, og jeg bestemte meg for å teste meg ut på en spelt wrap som jeg vil kalle det. Det var utrolig godt og mat som gjør deg mett, og som vil holde en stund.

Dette var maten jeg brukte


Veit de sier at "smørr er ikke bra for deg. Hold deg unna det". Men er det en ting jeg sverger til å ha på knekkebrød og brødskive så er det smørr, og jeg kommer aldri til å slutte med det. End of story.
(Jeg pleier å spise lett ost eller vita hjertego, men for denne gang så var det norgevia som lå i kjøleskapet)
Kalkunpålegg, agurk, paprika, ost, salat som dessverre ikke kom med på bildet denne gang og selvfølgelig spelt lompene. Ta et tynt lag med smørr, noen salatbladet, en skive ost og kalkunpålegg. Du kan godt bare wrappe den sammen må å spise med et smil om munnen, men for å få inn litt mere mat, pluss "5 om dagen" så tok jeg på litt ekstra med grønnsaker.

Her er ferdig-resultatet mitt. Jeg rullet de sammen før jeg stappet dem inn i munnen min, å FY så gode de var. Dette er så sunt og godt at dette kan spises på absolutt med god samvittighet.

Har dere noen freshe, sunne og gode lunch tips? Naturens gull

Igår var dagen jeg skulle fortelle dere om min dag, men oppdaget nå at innlegget ikke hadde blitt publisert :(
Men iallfall så hadde jeg en super økt igår. Jeg trente aleine og det var utrolig deilig. Jeg startet med oppvarming, gikk over til vekter. Både manualer, stang og apparater, før jeg gikk over til tredemølla igjen for den siste økten jeg hadde gruet meg til. Intervalltrening. For dere som sliter med å jogge som jeg gjør så er dette er reint hælvete. 
Her snakker vi om intens-løping. 1 minutt løping, 1 minutt pause.
30 sekunder løping, 1 minutt pause.
30 sekunder løping, 30 sekund pause. og sånn fortsetter det til du har gjort 10 minutter. Det virker veldig lett, men når du star der med svette i både handa og panna så ønsker du deg mest mulig hjem da. Men etter 10 minutter så kjører jeg på med lett gange i ca 3 incline. (Liten oppoverbakke) Da får pulsen stablisert seg samt kroppen din. Når jeg står på mølla så strekker jeg ut overkroppen mens jeg går den siste økten. 
Folkens. Det er super viktig å strekke ut. Jeg gjore ikke det de første øktene, å det fikk jeg for dagen etter. Så hvis dere skal ha none tunge økter så er det kjempe viktig at dere gjør akkurat det. 

Idag er det treningsfri hvor jeg skal bruke dagen på å sette opp et lite program for de neste ukene. Vi i treningsgruppa har satt opp noen enkle mål vi skal nå til 1 Desember, så da er det bare å kjøre på, å da må planlegging til. 
Nå skal jeg kose meg med en varm tallerken med havregrøt og et glass melk.

Dette kan jeg med hånda på hjerte si er min favoritt frokost. Jeg kan ennå huske at jeg satt på kjøkkenbenken hos mormor mens hun lagde havregrøt til meg og min søster. Det var noe med det å kunne sitte på benken å få lov til å røre sleiva i den store kjelen som var fylt med naturens gull. Dette er en arv jeg skal ta med videre til mine barn og mine barnebarn. Det er de små øyeblikkene man setter mest pris på. Treningsfri og musikktips

Idag er det null trening på meg. Jeg merket og merker a jeg klør veldig i fingrene for å dra å trene, men man må passe på for å ikke bli alt for ivrig i begynnelsen. man kan fort bli lei, å da mister man motivasjon. Istede så skal jeg ut for å kjøpe nytt og fresht treningstøy jeg skal bruke i morgen. Jeg blir så glad når jeg ser folk med super freshe farger og mønstre på seg. Man blir litt inspirert og får fram gliset. Å med et glis på lur under treningsøkten øker motivasjonen din og driven. 
En annen ting som økter motivasjonen er bra treningsmusikk. Jeg er kjent for å ha en million spillelister på spotify og 10 av dem er sikkert treningsmapper. Jeg går lei musikken med en gang. Har dere tips til bra og artig musikk jeg kan høre på når jeg trener så tas det imot med åpne armer. Uannsett om det er techno, pop eller metall. Treningsøkten igår gikk SÅ mye bedre enn den første. Jeg klarte å yte mere og bedre. Happy face. Jeg prøvde meg også på noen nye øvelser som gikk utrolig bra og som jeg likte veldig godt. Kjenner jeg er litt støl i kroppen idag, men det er et flott tegn på at du har brukt kroppen. Å mere skal det bli. Vi har lagt planene sammen til Sommerkroppen 2014 som vi kaller det. mnd flyr og da er det bare å dra den svære rumpa si på treningsstudio. 

Ha en fin dag cherry pies. Shot at the nightModell: Meg
Fotograf: Jim DokkenThe 3thModell: Meg
Fotograf: Jim Dokken Mann deg opp

På denne gråe og stille Lørdagen valgte jeg å sette meg godt inn i soffan (vell så godt jeg kan med tannke på at kroppen min skriker av smerte. Støl.no) med en fantastisk kopp te og vakre ELLE. 
Jeg kan ikke utdype å glad jeg er i bladet som ELLE og costume. Først og fremst så er det mote blader, men med så utrolig mye mere. Om sminke, produkter, trening, kosthold, boktips osv. Alt for en hver. Å det er det som trekker meg mot de vakre bladene som står så fine og gyldne i bladhylla på Rimi. Og for meg og min lese-måte så kan jeg sitte godt med et slikt blad i flere timer med god musikk i bakgrunnen. For tiden så er det Bastille som står på for fult her i huset. Fantastisk feel good låter man kan sette i repeate i flere timer. En ting som virkelig trekker meg denne høsten er at "it's all about your boyfriends closet". Her er det bare  mikse og trikse med det feminie og det maskuline. Ta dine beste jeans, boots med killer hæler, oversize strikket genser fra din kjæreste kles skap, og topp det hele med "bed hair" og en lue med en fresh farge. Det kan så absolutt ikke bli bedre enn det. Avslappet dagen lang, men faen å killer man ser ut. La fantasien komme å stå gjerne forran speilet å prøv flere antrekk. Jo flere jo bedre girls. Counting Stars

Idag var første treningsøkt på gud veit å lenge. Jeg møtte opp fresh og klar med håndkle over skulderen, vannflaska i handa og håret satt pent opp i en høy hestehale. Lite visste jeg hva jeg hadde i vente. 
Jeg kom med en venn jeg ikke hadde sett på lenge som gledet seg fryktelig til å se hva utrente meg kunne få til. Å jeg må si at han blei like overrasket som meg. Vi valgte å starte med styrke, som da vil si vekter. Jeg startet å ta mitt første knebøy med 20 kilo vekt over skulderen Jeg syntes det var litt tungt, men vennen min påsto at jeg kunne klare mere. Flere kilo blei satt på, å jeg klarte å pushe meg mere enn jeg skulle tro. Smilet kom fort fram. Etter en time med styrke bar det seg over til tredemølla for en kjapp gåtur som det blei kalt. Jeg vil heller si over en time med kappgang. Hvis ikke rumpa mi spretter fra før av, så gjore den iallfall det da. Endelig så blei økten over å jeg kunne begynne å vende nesa hjem igjen. Hvor mat sog DUSJ sto på planen. 
Konklusjon. Utrolig deilig å komme igang igjen. For å ikke sette ting på vent, så avtalte jeg med engang når neste treningsøkt skulle bli. Søndag, here I come. Blir utrolig morsomt å se hvor langt jeg klarer å pushe meg selv å hva jeg kan få til. Sommer 2014 blir forhåpentligvis bra. 

Nå er det middag som står på tur. Salat med kyllingfillet og en lett dressing. Kan ikke bli bedre enn det.Nå er det på tide med litt mere jogging. Jeg jobber natten idag på en bar i drammen, å da blir det enda 5 timer til med trening. Som om jeg ikke var støl nok fra før av.
Gleder meg til i morgen.  photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits