photo bitchplease1.png

Vannmann

Vannmann skal være den mest innovative og fremtidsrettede av alle tegnene,men handlingene dine de siste månedene vært svært utypiske. Kanskje er det talentet for nøye og logiske organisering som holder deg tilbake, du foretrekker å jobbe i en situasjon hvor alt er nøyaktig som det skal være, og i endringstider er det vanskelig å finne slike miljøer. Å brke energi på noe midlertidig føles meningløst for deg. Men det må være slik. Noen av dine mest levende minner kommer fra steder du besøkte bare noen få dager, likevel preger det deg fremdeles. Hvis du kan si til deg selv at hver episode er verdifull i seg selv, at den skal nytes der og da og minnes med glede etterpå, klarer du å flyte med tidevannet - noe som er mye lettere enn å kjempe imot.

FORHOLD

Dette året kan bli det mest romantiske for deg i dette tiåret. Lykkeplaneten Jupiter kommer inn i kjærlighetsdelen i ditt tegn i Juli og blir der til sommern 2015. Gjennom sensommeren og høsten vil du nyte et forhold som er varmt, morsomt og fremor alt avslappet. Det har ikke den oppslukende lidenskapen et kort forhold har, men der kan bruke tid på å bli kjent md hverandre. Hvis du vil ta det lenger, kommer dere til å gjøre det, men ikke før du er klar.

KARRIERE & ØKONOMI.

I karrieren handler 2014 om å nå målene du satte deg for 2 år siden. Du føler, med rette, at hvis du ikke oppnår noe i år, sågjør du kanskje kke det beste ut av evnene dine. Resultatet du får er ikke det du ser for deg. Mot slutten av året, akkurat når jobben nesten er ferdig, får du et uventet tilbud fra et annet sted - og tar det. Det er noen usikkerhetsmomenter i økonomien tidlig i året, men fra mai vil du se en stødig framgang.

Dette er mitt horoskop for året 2014. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg.LEOPARD TIMEDagens lille outfit. Fant igjen denne utrolig tøffe cardigan som jeg egentlig aldri har tørt å bruke før idag. 
Julen nærmer seg med stormskritt og lille meg har ikke klart å kjøpe noe julegaver. Krise. Jeg har selvfølgelig pønsket ut gave til min søster, mamma og hele familien, men det vanskeligtse er det å komme seg ut for å kjøpe inn alt. Ting koster, å du man merker det godt i juletiden. Jeg personlig liker ikke jul og ikke gjort det siden jeg selv var ei lita jente, men jeg prøver så godt jeg kan for å glede andre i denne tiden og kose meg med god mat og en juleøl i ny og ned.

Idag så er det mye som står på min to do list. Vaske masse klær, rydde, rydde ut av bilen (yes. Rotekopp nr 1) og ordne rommet så det er pent og ryddig til jul. Skal prøve å gå igjennom klær som kan legges bort eller gis bort for her begynner det å bli dårlig plass. Kanskje en shop stopp ikke er så dumt? Vurderes sterkt på nyåret. Eller etter romjula iallfall.

Deres to do list for dagen? Love don't die

THE PHOENIX

Winter wonderland. No never mind

Fotograf: Christine

 

Snø. Jeg hater snø. Jeg trosset kulda og tok noen bilder idag. Here you go.Details from my room

Just another girlFor dere som sikkert ser skrekken i øynene når dere leser dette, så sier jeg bare med engang. Slapp av. 
Jeg ser ikke ned på meg selv, eller andre. Hvorfor teksten er noe jeg har veldig privat og som mange andre sikkert også har med andre ting. Jeg vil derfor ikke utdype det, men legge til en sang av mitt favorittband.

  photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits