photo bitchplease1.png

30 seconds to mars, right?

Idag er det konsert tid. Å for bare å informere så er jeg verdens største konsert tilhenger. Hvis jeg hadde hatt mulighet så ville jeg ratt på konsert hver dag. Hadde vært fantastisk. Den beste følelsen er å stå å se en av sine favoritt band spille og du synger med. Dette er 2 gangen jeg skal på konsert med 30 seconds to mars, og jeg gleder meg like mye til denne som den første. Jeg har likt bandet 30 seconds to mars i mange mange år. Fra tiden Jared Leto så emo ut og brukte rød øyenskygge, å DET begynner å bli noen år siden for å i det kort. Men jeg har alltid likt musikken, og jeg liker at bandet bruker så mye tid på fansen sin og faktisk viser at det er pga dem at de har kommet er di er nå. Nr jeg oppdaget dem for mange mange år siden så var det nesten ingen som hadde hørt om dem. For å kjøpe cd'en så måtta man bestille ifra nettet, eller dra til den største platekompaniet butikken i Oslo for å kjøpe den, HVIS man var heldig. Å fra den tid til nå, så har di kommet en lang vei, å jeg ser fram til hvordan dette vil fortsette.

Viaplay kongen

Sponset innlegg.

Jeg kan vell med sikkerhet si at jeg ikke er den enste i Norge som elsker tv-serier og filmer. Vi alle har hørt om Netflix og vell så det, men jeg har aldri selv laget en konto der. Jeg ventet lenge etter en nett-tjeneste som kunne tilby meg det jeg ønsket. Både nye serier og filmer. Mine bønder ble hørt, for plutselig så dukket Viaplay opp, og det tok ikke lang tid før jeg hadde laget en bruker og sett imellom nesten alt av det som var mulig. Her kan dere velge mellom MANGE serier, og ikke minst NYE serier. Dere har alle fått med dere at en serie med navn Sleepy Hollow gikk på TV'n? som alle andre så klarer ikke jeg å holde tritt med hva som skjer på tv'n, men Viaplay derimot, der klarer jeg å holde følge. Å til min store glede så begynner episodene til serien å komme inn på viaplay. En etter en. Det samme som Two and a half men sesongen som blir vist i USA, og for ikke å glemme om filmer. Det ligger mange nye filmer ifra 2013, noe som gjør meg overlykkelig for her er det utrolig bedre utvalg enn det er på de fleste andre nett streaming sider. 
Å det beste med hele tjenesten er at det koster bare 79,- kr mnd, PLUSS at man kan laste inn filmer og serier, forså å kunne se de offline senere. Passer perfekt til lange bilturer eller fly-ferier. For å få et lite innblikk av alt viaplay kan tilby så besøk viaplay.no og se hva som gjør dette til den beste streaming siden. 

   photo 074ba437-6d49-4338-a025-ed5b5fd2bf96.jpg
Photobucket Fashion, friends & rock'n roll.
Charlotte. 23 år. Bor i Hokksund. Jobber som bartender.
Au revoir.

Cherry.blogg@hotmail.com
Venneforespørsel

 photo cherry.png

Kategorier


ArkivAnnonserSPONSOR

PHOTOS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

hits